Jump to content

Све о другом кругу гласања за Председника Србије 2012

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Бајатовић?

Кад год сам слушао овог типа имао сам утисак да слушам Болдрика...апсолутно свака реченица нема везе са претходном, свашта изговори али ништа не каже, изгуби ток мисли, па покрене нешто друго, мислећи да се вратио на оно што прича...и такав човек да има плату у НИС-у од 1 350 000 динара? И то у ситуацији у којој се земља налази? Још има људи који их правдају заједно са још већим лоповима из ДС-а за које је Арсен Лупен аматер?

Једино што је знао икада да каже, кад год је негде гостовао, а да сам га разумео у сплету изговорених небулоза, јесте како СПС ништа није крив, како они ништа немају ни са једном пљачком у Србији (као да они нису са ДС-ом заједно на власти, него неко други...као да смо сви ми апсолутни дебили па се неће наћи нико ко је способан да види и ко има начина да сазна све што раде?), како немају ништа са безброј криминалних приватизација у којима су њихови људи такође добрано и диреткно учествовали, ништа не знају о Азотари, о "коферчету", ништа не знају ни о једном проблему који су управо они заједно са ДС-ом створили...па људи Божији, ко је онда владао овом земљом? Ко је у ствари био на власти? Није ДС крив, није СПС крив, Није Динкић, није Чеда, није Чанак, невладине организације су "чисте као суза", није Коштиница...па ко је? Ко је то управљао земљом, и ко је омогућио ово што се дешава са земљом на свим нивоима, мајку му?

Какав је то пар екселанс лажов и бесрамник, па то је невероватно! :)

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Ko je to pravo rešenje ?

Zaduženi smo " ko Grčka " a privreda slabo radi. Živimo od kredita. Znamo kako na kraju prolazi onaj ko više troši nego što zaradi a uz to se zadužuje.

Bojim se da bi pravo rešenje bilo krajnje radikalno.

Nismo zaduzeni kao grcka.

A to sto zivimo od kredita, krediti nisu losa stvar ukoliko se praivlno usmeravaju.

Ako se ne usmeravaju pravilno on da jesu losa.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

"Частан, храбар и слободарски народ" мало морген... То ти је неки фиктивни народ из јуначких народних песама, у реалности ми смо - слабићи, лопови, улизице, завидни, покварени, неодговорни, лењи и још много шта друго.

Мало морген - твојем војевању на распетом Косову. Са намерама, плановима и мишљу водиљом - боље да ниси ни ишао.

Додуше, док се формирала српска гарда Вука манитога и ја сам се заносио таквим мислима - сада ме је - признајем - срамота.

Тебе, колико видим - није.

Фиктивни народ из јуначких народних песама ?

Народ који је одолео вишевековном ропству ... народ који је у првом светском рату- преко Албаније до Грчке и од Грчке назад у Србију- остао непоражен. У другом светском рату једини у Европи имао оазе које су се звале - слободна територија - и највише устаника у време када је Немачка била - најмоћнија - ти називаш.... слабићима ?

Фиктивни народ из народних јуначких песама ?

..........лопови, улизице, завидни, покварени - сада, дефинитивно, знам са ким водим полемику.

Подели на овим сајтовима

Народ који је одолео вишевековном ропству ... народ који је у првом светском рату- преко Албаније до Грчке и од Грчке назад у Србију- остао непоражен.

Da su turci bili mongoli mi bi smo bili istrebljeni. Sa srecom turci su bili koliko toliko civilizavano carstvo pa su nam dozvoljavali da ostanemo svoji. To da smo ostali neporazeni sine.. mi smo bili zgazeni. Ko mravi otprilike, to su sirili te nacionalne mitive devedesetim godinama ali nekima je izgleda tesko da se pomire sa realnoscu da smo nacija kao i svaka druga sa svojim manama i vrlinama, da nismo posebni junaci, niti da smo po necemu mnogo posebni u odnosu na druge nacije.

У другом светском рату једини у Европи имао оазе које су се звале - слободна територија - и највише устаника у време када је Немачка била - најмоћнија - ти називаш.... слабићима ?

Svaka zemlja bez izuzetka je imala pokrete otpora. Gde smo mi to u drugom svetskom ratu imali "slobodnu" teritoriju? Tuzno je koliko se ti lozish. PRosto mi zao.

..........лопови, улизице, завидни, покварени - сада, дефинитивно, знам са ким водим полемику.

Vodis polemiku sa ljudima koji ne nasedaju na propagande. Ono sto ti ocigledno ne umes. I koji vole po malo i da razmisle o necemu sto im se kaze ne da sve prihvataju sakom i kapom samo ako im se svidja.

Подели на овим сајтовима

Vodis polemiku sa ljudima koji ne nasedaju na propagande. Ono sto ti ocigledno ne umes. I koji vole po malo i da razmisle o necemu sto im se kaze ne da sve prihvataju sakom i kapom samo ako im se svidja.

Види iurisprudentia, колико сам до сад успео да приметим, бар по писању, ти би рецимо био неко кога га би лако могао да доживим као класичног конзумента режимске пропаганде. Не знам сад, да ли си овим хтео да будеш духовит ?

Svaka zemlja bez izuzetka je imala pokrete otpora. Gde smo mi to u drugom svetskom ratu imali "slobodnu" teritoriju? Tuzno je koliko se ti lozish. PRosto mi zao.

И мораш бар неке елементарне ствари знати ако желиш да полемишеш на ту тему.

У Моравичком округу, касније и Мачви, су чак постојали импровизовани аеродроми.

Подели на овим сајтовима

Види iurisprudentia, колико сам до сад успео да приметим, бар по писању, ти би рецимо био неко кога га би лако могао да доживим као класичног конзумента режимске пропаганде. Не знам сад, да ли си овим хтео да будеш духовит ?

Ja znam da je tebi svako ko je za evropsku uniju konuzmant rezumske propagande. Moja je sreca sto sam ja svestan da vidim i mane rezima koji podrzavam a ti nisi sposoban da vidis mane opozicije koju podrzavas i nisi sposoban da procenis odnose izmedju odluka. Isto ko i nedeljko uostalom.

E sad, ako udjemo u to ko sta podrzava i zasto, duboka bi to diskusija bila. Meni je samo duhovito da ti iz diskusije mene i Nedeljka mene dozivljavas kao konzumanta propagande. :)

И мораш бар неке елементарне ствари знати ако желиш да полемишеш на ту тему.

У Моравичком округу, касније и Мачви, су чак постојали импровизовани аеродроми.

I gde je ovde ista o "slobodnim teritorijama tokom rata"

http://en.wikipedia.org/wiki/Territory_of_the_Military_Commander_in_Serbia

Rado bih da se uputim ali izgleda da za argument, podopren nekim cinjenicama niste sposobni da pruzite. Ali sta da ocekujem niste ni sposobni da ga shvatite.

Подели на овим сајтовима

Народ који је одолео вишевековном ропству ... народ који је у првом светском рату- преко Албаније до Грчке и од Грчке назад у Србију- остао непоражен. У другом светском рату једини у Европи имао оазе које су се звале - слободна територија - и највише устаника у време када је Немачка била - најмоћнија - ти називаш.... слабићима ?

Ти људи које помињеш више нису живи и сасвим су различити од ових данас.

• Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Pa da li je ovo istina ?!?

http://www.istina-leskovac.info/index.php?option=com_content&view=article&id=749%3A-hitno-formirane-none-strae-u-leskovcu&catid=1%3A2010-07-14-09-21-04

HITNO FORMIRANE NOĆNE STRAŽE U LESKOVCU

Nakon današnjeg odvoženja ivičnjaka iz naselja Slavko Zlatanović panika u gradu. Videli smo da su složni građani sačuvali polovinu predizbornih ivičnjaka,koji su tu bili zbog kupovine glasačkog tela.

Kako saznajemo bivša vladajuća većina na čelu sa Gradonačelnikom Kocićem je donela hitnu odluku da kazni neposlušne birače. Po naređenju kabineta Gradonačelnika i Predsednika skupštine Grada je pismeno naloženo preduzećima za puteve MP-BAZA i PRODUKT PEČENJEVCE da sav predizborni asfalt i ivičnjake podignu sa ulica koje su afaltirane u predizbornoj kupovini glasačkog tela.

Rezultati na glasanju su katastrofalni i želim da kaznim neposlušne-bezobrazne građane što nisu glasali "mog druga Borisa" Rešio sam da im vratim blato na ulicama !

Izjavio je za sajt bivši Gradonačelnik Leskovca Slobodan Kocić-Sulejman Biljaničanstveni.

Povodom ove izjave u naseljima gde je postavljen asfalt od 3cm u predizbornoj kampanji meštani su se organizovali da ga sačuvaju.

Formiran je krizni štab "ne dajemo asfalt" koji je napravio spiskove dobrovoljaca za tri smene po ulicama.U svakoj ulici koja je dobila asfalt stražariće po dva stražara u dnevnoj smeni koja traje od 7-18 h i po tri u noćnim koje traju od 18 h-2h i od 2-7h izjutra.

Stanovništvo je revoltirano i spremni su da brane teško stečeni asfalt i silom ,ako zatreba.Dužnosti stražara su dogovorene danas na sastanku kriznog štaba. Razmenjen su brojevi telefona,dobili su gasne sirene i jedina dužnost stražara je hitno uzbunjivanje stanovništva u slučaju da se pojavi mašinerija nekog preduzeća za puteve u ulici.

Krizni štab "NE DAJEMO ASFALT" je svakom domaćinstvu dodelio po jednu "GOMNJIVU MOTKU" koje čekaju u dvorištima Gradonačelnika i njegove poltrone :)))

VEST IZ GRDELICE...

Saznavsi za "strasnu" vest, iz naselja Slavko Zlatanovic, i mestani sela Grdelice su se organizovali sa danonocnim strazama. U stalnom su kontaktu sa kriznim stabom "NE DAMO ASFALT" .... Strahuju za predizborni asfalt bas kao i mestani sela Oraovica.Cigani iz Gdelice se za razliku od drugih ne brinu.

Nama ne mož ni odnesev ništa.Pare smo potrošili,pirinač izeli i posrali,a cipele sve štrokave i icepene.Marko i njegova majka Olivera su ne prevarili i davali ni cipele za murtvaci..Izjavio je DjOKA HITLER

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Nismo zaduzeni kao grcka.

Stavih li ja to pod navodnicima.

A to sto zivimo od kredita, krediti nisu losa stvar ukoliko se praivlno usmeravaju.

Ako se ne usmeravaju pravilno on da jesu losa.

Kod nas se krediti dosta usmeravaju na isplatu penzija i plata. Privreda nam slabo radi zato se isplate i vrse iz kredita.

Da se ti krediti ulazu u neki biznis oni bi se vracali ali ovako samo se gomilaju.

Подели на овим сајтовима

"Написао mufljuznet "

Како ти звучи име аутора овог текста?

sHa_sarcasticlol sitna stampa ... ali tragicno je ziveti u zemlji gde verujes da su ovakve stavi moguce, zar ne ?!

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Da se ti krediti ulazu u neki biznis oni bi se vracali ali ovako samo se gomilaju.

Ja rekoh zavisi kako se usmeravaju.

Ujedno je i uzrok grcke krize pogresno usmeravanje kredita (pr ti dobijes beneficirani kredit za poljoprivredu da kupis tarktor a od tih para kupis mercedes s klase)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...