Jump to content

Све о другом кругу гласања за Председника Србије 2012

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Ako neko ko ima DR MR PR ispred imena nesto kaze to mora da bude tachno.

A onda se ja brukam, sto u to ne poverujem jer mi nema logicku osnovu takva tvrdnja.

I kad pokusham da zatrazim logicku osnovu zeleni me pita sto se brukam? Sto razmisljam? Sto preispitujem! Poveruj autoretitetu on je istorichar, statisticar, pravnik, prvak u jedenju virsli, clan mense, slobodni skakac u sirinu KAKO DOVODIS U PITANJE NESTO STO TAKAV COVEK IZJAVI!?

Ja se onda pitam sto ti recimo ne poverujes u ovo:

http://www.bbc.co.uk/news/uk-11161493

Posto je Hawking Strucnjak, najbolji fizicar danasnjice i jedan od najboljih koji ikad postoje. Ekstremno dobar matetichar. Kako sumnjas u takav autoritet.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ako neko ko ima DR MR PR ispred imena nesto kaze to mora da bude tachno.

A onda se ja brukam, sto u to ne poverujem jer mi nema logicku osnovu takva tvrdnja.

I kad pokusham da zatrazim logicku osnovu zeleni me pita sto se brukam? Sto razmisljam? Sto preispitujem! Poveruj autoretitetu on je istorichar, statisticar, pravnik, prvak u jedenju virsli, clan mense, slobodni skakac u sirinu KAKO DOVODIS U PITANJE NESTO STO TAKAV COVEK IZJAVI!?

Ja se onda pitam sto ti recimo ne poverujes u ovo:

http://www.bbc.co.uk/news/uk-11161493

Posto je Hawking Strucnjak, najbolji fizicar danasnjice i jedan od najboljih koji ikad postoje. Ekstremno dobar matetichar. Kako sumnjas u takav autoritet.

Јеси л' ти Крштен !?

...

Лазо је рођен 15. марта 1897. у бокељском селу Врановићи (Доњи Грбаљ), гдје му је службовао отац, поп Марко Костић, 13-ти по реду свештеник из те свештеничке куће, која је дала још и три монахиње.

...

http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9B%D0%B0%D0%B7%D0%BE_%D0%9C._%D0%9A%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%9B

Подели на овим сајтовима

Јеси л' ти Крштен !?

Nisam, ja sam spartanac. Mene su po rodjenju ubacili u bure sa vinom da vide kako cu da reagujem na alkohol. Odma sam skontao da je kafana moja sudbina.

Jos kad bi mi objasnio kakve veze ima sta mu je otac sa onim sta prica?

Meni tatko, deda i ujak ekonomisti, ajd sad nemoj niko da mi odgovara nista na temu iz ekonomije ja sam tu autoritet jer su mi u familiji ekonomisti.

Inache procitah ono na vikipediji, ocigledan idealista. Ko kad bih sad trebalo da verujem nekom komunjarskom dr mr pr kad mi prica o tome zasto je komunizam najbolji a ja sve u to treba da poverujem jer je covek dr mr pr.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Tadić kandidat za pemijera(IZ ČASA U ČAS) (VIDEO)

Boris Tadić je kandidat DS za premijera. Tadić izjavio da je spreman da preuzmem mesto premijera, ako koalicioni partneri prihvate načela, ciljeve i plan za funkcionisanje nove vlade. Na sednici Glavnog odbora stranke predsednik SPS Ivica Dačić izjavio da DS treba da ima premijera i da vodi razgovore o formiranju vlade. SNS: Boris Tadić ne može biti premijer.

news_93643.jpg

Predsedništvo DS predložilo Tadića za premijera

Demokratska stranka (DS) predložila je večeras Borisa Tadića za mandatara za sastavljanje nove vlade Srbije. Opširnije pročitajte OVDE.

Tadić postavio uslov: Biću premijer ako prihvate moj plan

Boris Tadić kaže da je spreman da preuzmem mesto premijera, ako koalicioni partneri prihvate načela, ciljeve i plan za funkcionisanje nove vlade. Opširnije OVDE

Počela sednica Predsedništva DS

Sednica šireg Predsedništva Demokratske stranke (DS), na kojoj bi trebalo da bude reči o formiranju nove vlade, počela je danas oko 18 sati u stranačkim prostorijama u Beogradu. Opširnije OVDE.

Jugović: Tadić za premijera Srbije

Predsednik DS-a Boris Tadić bi trebalo da bude novi premijer, a nova proevropska Vlada hitno formirana, ocenio je potpredsednik SPO-a Aleksandar Jugović. Opširnije OVDE.

Dačić potvrdio: Sutra sastanak sa Tadićem

Sastanak lidera koalicije SPS-PUPS-JS sa liderom DS Borisom Tadićem i funkcionerima demokrata biće održan sutra, potvrdio je lider SPS Ivica Dačić. Opširnije OVDE

Dejanović: Očekujem da DS danas saopšti ime premijera

-Demokratska stranka je u obavezi da danas na sednici zauzme konkretnije stavove oko formiranja vlade i parlamentarne većine i očekujem da će se znati personalno rešenje za premijera, izjavila je potpredsednica Socijalističke partije Srbije Slavica Đukić Dejanović. Opširnije OVDE.

SNS: Tadić ne može biti premijer (VIDEO)

Srpska napreda stranka smatra da Boris Tadić ne može biti premijer jer je ta funkcija zahtevnija i odgovornija od predsedničke koju je obavljao, a za koju mu građani na izborima nisu ponovo ukazali poverenje. Opširnije OVDE.

Dačić: DS treba da ima premijera

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da Demokratska stranka treba da ima premijera i treba da vodi razgovore o formiranju vlade. Dačić je dodao da je istinski pobednik izbora koalicija SPS-PUPS-JS. Opširnije OVDE.

Danas sednica Glavnog odbora SPS

Na sednici Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije razmatraće se programska načela koja treba da zastupa nova vlada kako bi SPS učestvovala u njoj. Opširnije OVDE.

Подели на овим сајтовима

Vestinet.rs » SRBIJA » SNS: Kako Tadić koji je izgubio izbore jer nije dobro radio sada može da formira Vladu?

SNS: Kako Tadić koji je izgubio izbore jer nije dobro radio sada može da formira Vladu?

27. maj 2012. 15:30 | 1 komentar

Marko-Djuric02.jpgFunkcioner SNS Marko Đurić ocenio je da lider demorkata Boris Tadić ne bi imao legitimitet da obavlja premijersku funkciju.

On je izjavio da bi jedino premijer iz SNS odražavao želju građana za promenama.

„Tadić je izgubio izbore, jer su građani smatrali da nije dobro radio. Kako čovek koji po građanima nije dobro radio sada može da obavlja premijersku funkciju, koja je po Ustavu još složenija i odgovornija od predsedničke“, upitao je Đurić na konferenciji za novinare.

On je naglasio da promene ne mogu „da donesu poražene snage“ i da bi vlada, koju bi formirale stranke dosadašnje koalicije, a u kojoj čelnu poziciju ne bi imala SNS, bila vlada koja ne bi uživala legitimitet i poverenje građana i ne bi mogla da sprovede neophodne reforme.

Na pitanje sa kim bi SNS mogla da razgovara o formiranju buduće vlade, Đurić je odgovorio da SNS o teškoj situaciji u društvu može da razgovara sa svim parlamentarnim strankama, a o eventualnom formiranju vlade samo sa onima koji bi naprednjacima priznali ključnu ulogu u toj vladi.

On je podvukao da stranke sadašnje vladajuće koalicije mogu da formiraju vladu u skladu sa zakonom, ali da bi ona imala problem sa legitimitetom, jer ne bi izražavala volju građana pošto se od ministara koji su do sada, kako smatra, „traljavo“ obavljali svoj posao ne može očekivati da se uhvate u koštac sa ekonomskim i socijalnim problemima.

„Srbiji je potrebna valda promena, nove energije i ljudi koji će biti u stanju da se uhvate u borbu sa ekonomskim i socijalnim problemima“, rekao je Đurić.

On je rekao da je lider naprednjaka Aleksandar Vučić juče razgovarao sa predsednikom SPS Ivicom Dačićem i ponovio da će Vučić i izbrani predsednik Srbije Tomisalv Nikolić sutra razgovarati sa liderom demokrata Borisom Tadićem o situaciji u zemlji i primopredaji dužnosti u Predsedništvu.

Đurić je ponovio da Nikolić želi najbolje moguće odnose sa zemljama regiona i da je već obavio neke neformalne razgovore sa čelnicima tih zemalja koji su pozdravili njegov izbor.

Подели на овим сајтовима

Malo ste se zeznuli, sad će on biti na uticajnijoj poziciji.

Истерали смо миша из рупе - на чистину.

Да га сви виде.

Ово себи ни покојни Милошевић, Бог да му душу прости, не би дозволио.

Срамота је добила презиме - Тадић.

Подели на овим сајтовима

koja kolicina samopouzdanja- neverovatno 0403_feel

ss_golem.jpg

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Србија ће размотрити питање о признавању независности Абхазије и Јужне Осетије - Николић

Тагови: Вести, Свет, Абхазија, Јужна Осетија, Србија, Томислав Николић, Европа

интернет редакција

27.05.2012, 14:46

4highres_00000403226979.jpg

Photo: EPA printer_mini.gif mail_mini.gifadd_to_blog_mini.gif

У наредном периоду српска скупштина би могла размотрити питање о признавању независности Абхазије и Јужне Осетије, рекао је председник републике Томислав Николић у интервјуу радио станици „Ехо Москве“. Николић је истакао да суверенитет Абхазије и Јужне Осетије нема ништа заједничко са ситуацијом на Косову, чију независност Србија одлућно не признаје.

У току састанка са председником Русије Владимиром Путином у Москви Николић је потврдио да Србија неће променити свој став по питању Косова, макар је то коштало уласка у ЕУ.

Подели на овим сајтовима

Država pomaže organizaciju LGBT manifestacije

V. C. S. | 24. maj 2012. 22:45 |

Udruženja "Gej strejt alijansa" i "Labris" dobila su iz budžeta oko dva miliona dinara za "Dane ponosa", koji će se održati poslednje nedelje juna u Beogradu

dru-lgbt_620x0.jpg

BEOGRADSKA LGBT udruženja "Gej strejt alijansa" i "Labris" dobila su iz budžeta oko dva miliona dinara za "Dane ponosa", koji će se održati poslednje nedelje juna u Beogradu. Reč je o posebnoj manifestaciji, koja nema nikakve veze sa oktobarskom "Paradom ponosa".

Kako se može videti na sajtu Uprave za ljudska i manjinska prava, na konkursu koji je Uprava raspisala za jun, a u okviru programa "Kalendar ljudskih i manjinskih prava za 2012", učestvovala su četiri udruženja: "Gej strejt alijansa", "Labris", Udruženje za celijakliju (sva tri iz Beograda) i "Antikrizni centar" iz Leskovca.

Novac je odobren "Gej strejt alijansi" za projekat "Zajedno za jednakost", u iznosu 1.300.060 dinara, i "Labrisu" za projekat "LGBT mladi", u iznosu 669.962 dinara

.

Подели на овим сајтовима

Nikolić polaže zakletvu u četvrtak

POLITIKA, 14:40, 28.05.2012. editirano:14:42, 28.05.2012.

Autor: Agencija TANJUG

Inauguracija je zakazana za 11. jun

tomislav-nikolic-predsednik-izbori-pobeda-1337592886-164838.jpg

BEOGRAD - Tomislav Nikolić polaže zakletvu u četvrtak, a inauguracija je zakazana za 11. jun.

U zgradu Predsedništva Srbije sa izabranim predsednikom Srbije Tomislavom Nikolić razgovarala je predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović.

Sastanak u zgradi predsednika na Andrićevom vencu trajao je oko pola sata, a prema ranijim najavama Nikolić i predsednica parlamenta razgovarali su o održavanju sednice Skupštine Srbije na kojoj će Nikolić položiti zakletvu.

Sa Slavicom Đukić-Dejanović na sastanak su došli i predsednik SPS-a Ivica Dačić i generalni sekretar Skupštine Veljko Odalović.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...