Crveni Baron Написано Мај 24, 2012 Пријави Подели Написано Мај 24, 2012 Dobro jutro Kolumbo. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 24, 2012 Пријави Подели Написано Мај 24, 2012 To sto je americki predsednik predsednik sveCke sile po imenu amerika. A ne male drzavice Srbije. OK, rezon je u redu. Znaci nije u pitanju moralno neispravan stav. Vec objektivna neizvodljivost trenutno. To prihvatam. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Мај 24, 2012 Пријави Подели Написано Мај 24, 2012 četvrtak 24.05.2012 | 16:10 -> 17:10 Nikolić podneo ostavku i zaplakao Izvor: B92, Beta, Tanjug Novoizabrani predsednik Srbije Tomislav Nikolić podneo je ostavku na funkciju predsednika SNS jer "želi da bude predsednik svih građana". Фото: Ivan Milutinovic / Reuters http://www.b92.net/i...4&nav_id=612429 greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 24, 2012 Пријави Подели Написано Мај 24, 2012 I o kakvoj ksenofobiji govoris kod Seselja? Neki ne direktni citati Seselja. "Hrvati su mana strasno opasni" "Hrvatska ne postoji" "Koje to umetnike ima slovenija" "Slovencima po dva sendvicha da ih vratimo u sloveniju a madjarima po jedan" "Vladan batic jedini Srbin koji mrzi hrvate isto ko i ja" (direktno priznaje da mrzi drugu naciju) Da ne nastavljam, covek je tezak ksenofob i mrzitelj drugih nacija to moze da se vidi iz njegovih stavova o velikoj Sribji, posebnosti Srba u odnosu na druge narode kao i iz njegovih cestih ksenofobichnih komentara i to je jasno kao dan. Imas na jutjubu seselj o hrvatima, seselj o slovencima, seselj o crnogorcima, seselj o muslimanima etc. U svakom ubaci vredjanja na citav narod u neko politicko neslaganje sa odredjenim potezima njihovih drzava. Uz to covek laze, to moze da se proveri po snimcima. Naprimer kada kaze da su ga gadjali casom a ne polili vodom a jasno se na snimku vidi da ga je covek polio vodom itd. OK, rezon je u redu. Znaci nije u pitanju moralno neispravan stav. Vec objektivna neizvodljivost trenutno. To prihvatam. I jedan i drugi stav su moralno neispravni(ako mene pitas). Samo sto po pitanju moralno neispravnog stava predsedinka USA ja nista ne mogu da uradim ali po pitanju moralno neispravnog stava Srpskog politicara bogami mogu. Drugim recima, predsednik i politika usa imaju privilegiju i luksuz moralno neispravnog. Moja zemlja taj luksuz nema i to je surova realnost po kojoj ova zemlja treba da vodi svoju politiku jer u suprotnom tera u propast. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 24, 2012 Пријави Подели Написано Мај 24, 2012 Neki ne direktni citati Seselja. "Hrvati su mana strasno opasni" "Hrvatska ne postoji" "Koje to umetnike ima slovenija" A koji su to slovenacki umetnici? I ovo je po tebi ksenofobija? Nije, vec realnost. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 24, 2012 Пријави Подели Написано Мај 24, 2012 A koji su to slovenacki umetnici? I ovo je po tebi ksenofobija? Nije, vec realnost. Јел ти ово стварно мислиш за умјетнике? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 24, 2012 Пријави Подели Написано Мај 24, 2012 Јел ти ово стварно мислиш за умјетнике? Jok, zezam se sa Iurisom. Sta se koga ticu slovenci i njihovi umetnici. Nego to Iuris ima "dokaze" nekakve ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 24, 2012 Пријави Подели Написано Мај 24, 2012 I ovo je po tebi ksenofobija? Nije, vec realnost. Niko naravno nece da kaze "ja iracionalno mrzim druge narode" svako ima opravdanje za svoju ksenofobiju. To opravdanje se cesto u glavama ksenofoba naziva "realnost' oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 24, 2012 Пријави Подели Написано Мај 24, 2012 I amerikanci rasisti kazu da je realnost da su crnci losi po zemlju i da je uprapascavaju. I Srpski skinsi kazu da je realnost da su cigani lopovi i neradnici I ovi globalniji skinsi kazu da je realnost da jevreji i bankari kontrolisu svet. Tuzno je to... kako ksenofobi prvdaju svoje stavove kojekavom genralizovanom realnoscu. Tuzno i po malo bolesno iskrenooo Duvas li ti Iuris? Kakvi su te sad skinsi snasli? Sta jel' Seselj presao u skinse? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 24, 2012 Пријави Подели Написано Мај 24, 2012 Па видиш да му скинси сведоче тамо: Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 24, 2012 Пријави Подели Написано Мај 24, 2012 Duvas li ti Iuris? Kakvi su te sad skinsi snasli? Sta jel' Seselj presao u skinse? Jok, samo slichno razmisljaju. Skoro pa indentichno. Toliko da je on politicki izbor NO 1. Skinheda i nacista. (da dodam legitimni izbor, oni bi i jevreje da proteruju i cigane,) http://www.youtube.com/watch?v=yeuhiSyMh_I oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 24, 2012 Пријави Подели Написано Мај 24, 2012 Nikolić: Tadić da odluči da li će biti premijer ( bio Lajcak u poseti kod Nikolica )... Novoizabrani predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da liderDemokratske stranke Boris Tadić treba što pre da odluči i saopšti javnosti da li će biti premijer, a da će on mandat dati onome ko obezbedi parlamentarnu većinu. "Želim da sarađujem sa izabranom vladom Srbije, a poveriću mandat (za sastav vlade)onome ko će obezbediti većinu", rekao je Nikolić novinarima u Beogradu nakon što je na sednici glavnog odbora Srpske napredne stranke podneo ostavku ostavku na mesto predsednika stranke. Nikolić je rekao da će u ponedeljak na sastanku sa predsednicom Skupštine Srbije Slavicom Đukić-Dejanović zatražiti konstitutivne sednice parlamenta kako bi u petak, 1. juna, najkasnije položio zakletvu. Nikolić je rekao da se danas sastao sa američkom ambasadorkom Meri Vorlik i da je ona, kako je naveo, jedan od deset ambasadora sa kojima se sastao od kada je izabran za predsednika Srbije. Kako je naveo, Vorlikovoj je rekao da SNS ne učestvuje u razgovorima o formiranju nove vlade. "SNS ne učestvuje, jer smo obavešteni u izbornoj noći da većina postoji. Tadić treba što pre da reši šta će da radi. Ako odluči da ne bude premijer garantovana mu je bezbednost", rekao je Nikolić i dodao da zna da se Tadić dok je bio na funkciji upustio u obračun sa organizovanim kriminalom. "Znam njegove dileme, samo sam ga molio da brzo odluči", rekao je Nikolić i dodao da sa Tadićem nije razgovarao o tome da SNS i DS formiraju vladu. Nikolić je rekao da ni sa liderom SPS-a Ivicom Dačićem nije razgovarao o vladi, jer mu je lider socijalista rekao da je "priča sa DS-om ozbiljna". Povodom izjave Dačića da zapad traži vladu SNS-DS, Nikolić je rekao da Dačić "tvrdi pazar". "Niko od nas to nije tražio niti je bilo ko od ambasadora to rekao", rekao je Nikolić. Nikolić: Ponudio sam Tadiću prijateljstvo Nikolić je rekao da se astao sa Tadićem i da je sa njim, kako je naveo, razgovarao o svemu i ponudio mu prijateljstvo. "Video sam se sa Tadićem pre neki dan. O svemu smo razgovarali", rekao je Nikolić. Nikolić je rekao da je Tadiću na tom sastanku "ponovo ponudio prijateljstvo". "Do aprila 2010. imali smo prijateljstvo. Ponovo sam mu ponudio prijateljstvo da postignemo konsenzus o Kosovu i da se makar jednom mesečno sastajemo kao nekad", rekao je Nikolić i dodao da sa Tadićem nije razgovarao o vladi SNS-DS. Kako je naveo Nikolić, on više ne odlučuje o eventualnom učešću naprednjaka u vladi jer više nije ni predsednik ni član stranke. Nikolić je rekao i da je posle izbora razgovarao sa liderom SPS-a Ivicom Dačićem "kurotazno", kao i da nije bilo razgovora o formiranju vlade. Novi predsednik Srbije je poručio da nema vremena za gubljenje u vezi sa formiranjem vlade i pozvao političare da se "uozbilje" kako bi mogao da poveri premijerski mandat bilo onome ko sastavi vladu ili najačoj stranci - SNS. Nikolić: Prva zvanična poseta Briselu, 12. juna Nikolić je rekao da će njegova prva zvanična poseta u svojstvu predsednika države biti poseta Briselu. "Moja prva zvanična poseta u svojstvu predsednika biće poseta Briselu i to smo dogovorili za 12. jun", kazao je Nikolić. On je rekao da je poseta Rusiji njegova poslednja poseta u svojstvu pripadnika Srpske napredne stranke, da je ranije dogovorena i da neće biti zvanična poseta predsednika Republike. "Ja jesam predsednik, ali nemam ni jednu polugu kojom predsednik Republike raspolaze, ne mogu za sebe ni da kažem da sam predsednik, tek sam izabran", rekao je Nikolić. On je dodao da je trebalo da govori na kongresu Jedinstvene Rusije, ali da to neće učiniti, kako to ne bi bilo protumačeno, kao da se obraća u svojstvu predsednika Srbije. Na pitanje kada će posetiti Sarajevo, Nikolić je rekao da će prvo predstavnici BiH biti u Beogradu 15. juna na Samitu jugoistočne Evrope. On je dodao da spoljnu i unutrašnju politiku vodi vlada, ali da će, kada ode u posetu Sarajevu, ići kao predsednik Srbije. Upitan o odnosima sa Republikom Srpskom, Nikolić je rekao da RS po Dejtonskom sparazumu ima pravo na specijalne veze sa Srbijom, koje će, kako je rekao, Srbija negovati i razvijati. "Predsednik Republike Srpske ne može da me odvoji od Republike Srpske. Predsednik RS je pogrešio, delimičmo se ispravio i čestitao mi pobedu na izborima. Ja ne pamtim neprijateljstva", kazao je Nikolić. Press Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 24, 2012 Пријави Подели Написано Мај 24, 2012 Nikolić: Ponudio sam Tadiću prijateljstvo Nikolić je rekao da se astao sa Tadićem i da je sa njim, kako je naveo, razgovarao o svemu i ponudio mu prijateljstvo. "Video sam se sa Tadićem pre neki dan. O svemu smo razgovarali", rekao je Nikolić. Nikolić je rekao da je Tadiću na tom sastanku "ponovo ponudio prijateljstvo". "Do aprila 2010. imali smo prijateljstvo. Ponovo sam mu ponudio prijateljstvo da postignemo konsenzus o Kosovu i da se makar jednom mesečno sastajemo kao nekad", rekao je Nikolić i dodao da sa Tadićem nije razgovarao o vladi SNS-DS. Jel se smuvali???? Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 24, 2012 Пријави Подели Написано Мај 24, 2012 То је неузвраћена љубав... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 24, 2012 Пријави Подели Написано Мај 24, 2012 То је неузвраћена љубав... Toma se nudi a Boki se ne da. Iskreno se nadam da ce nece da odu u "seno" jer ako odu u seno ode sva prednost koju je Ds imao u odnosu na SNS. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука