Млађони Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Молим те, први и последњи пут, да ми се више никада не обратиш оваквим речима...просто нема смисла и убеђен сам да можеш правилно схватити све што сам написао, само ако пажљиво прочиташ Mihajlo je to. Kad ti on kaze tako nesto, znaci da je sa tobom SVE U REDU oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Mihajlo je to. Kad ti on kaze tako nesto, znaci da je sa tobom SVE U REDU :0104cheesy: Хе,хе,хе...но,но, враголасти распршивачу кавге! :0104cheesy: Ма ок је Михајло...убеђен сам да ме је погрешно схватио...тако да нема љутње. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragan Radomirovic Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Dinkic bi bio najbolji premijer iliDjilas, Tadic bi jako tesko mogao da napravi rezultat Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Samo jos vise pokazuje tvoju mrznju prema svim ostalim srbima i lokal patriotsku podelu koju zelis uspostaviti. ... A strasno je sto se ovaj tvoj lokal rasizam dozvoljava na sajtu. Да ли је "lokal patriotska podela" термин блиског значења овом "lokal rasizam"? Да ли уопште постоји та кованица, "lokal rasizam", и шта би поред тога што је "strasno dozvoljavati na sajtu" требало да означава? Sta cete dalje da mrzite? Susedno selo? Brata u drugom delu kuce? "Divide et impera", или грешим? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Ма ок је Михајло... Iskrneo ja ne mislim da je ok. Citajuci tebe, zeljka i josh neke, ajde mogu da shvatim da neki ljudi imaju drugacije stavove od mog, ali vecina vas makar ne priziva rat. Ti si mi tu najmeksi pa Bilbija pa zeljko. Vi malo gotivite neke "tvrdje" nacionalisticke politike koje nisu bas humane i pacifisticke ali niko od vas se do sada nije radovao i spominjao i prosto prizivao rat kao Mihajlo niti je spminjao rat. Zato mi Mihajlo nije ok iskreno. A ja sam tebe skapirao i donekle se slazem sa tobom jer sam i ja lokal patriota. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Vladika Irinej: Grigorije, moje saučešće zbog Borisa Bog da te sačuva - Vladika bački Irinej nije krio zadovoljstvo zbog pobede Tomislava Nikolića, pa je nasred Sabora SPC izazvao skandal „šaleći" se na račun vladike Grigorija, koji je podržavao Tadića Vladika bački Irinej napravio je neviđen skandal na sednici Sabora SPC izjavivši vladici Grigoriju saučešće zbog poraza lidera DS-a Borisa Tadića na predsedničkim izborima, saznaje Press. - Primi moje saučešće povodom Borisovog poraza, ali Toma Nikolić je pobedio - rekao je Irinej bački pred šokiranim vladikama. Crkva u dva tabora Grigorije mu nije ostao dužan, pa je rekao da on nema nikakav problem stim da svi znaju da je njegov stav da bi bilo mnogo bolje da je pobedio Boris Tadić. - Ja podržavam Borisa, a ti Tomu... Ali valjda u Srbiji nije došlo vreme za saučešća zbog pobede jednog od njih - rekao je Grigorije. http://www.srbijanet.in.rs/srbija/vladika-irinej-grigorije-moje-saucesce-zbog-borisa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 хиљаде костију Срба преко дрине је остало у Србији(данашњој) бранећи је.. мало поштовања... још мало ће те и "косоварима" да забраните .. а и "метохијцима" срамота и јад.. Ja sam ignorisan od strane mihajla, ali zelim da dodam cisto za publiku da kod tog davnog Kosovskog boja kog svi nacionalisti slave kao slavnog podviga upravo su Srbi preko drine najodgovorniji sto je bitka izgubljena jer su otisli pre vremena, konkretno Bosanske jedinice. Da li namerno ili greskom ne znam... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Ja sam ignorisan od strane mihajla, ali zelim da dodam cisto za publiku da kod tog davnog Kosovskog boja kog svi nacionalisti slave kao slavnog podviga upravo su Srbi preko drine najodgovorniji sto je bitka izgubljena jer su otisli pre vremena, konkretno Bosanske jedinice. Da li namerno ili greskom ne znam... Глупости, не постоје историјски извори за ово што си сада написао. Чиста нагађања. R.Žiskar and nirvanashop је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Ja sam ignorisan od strane mihajla, ali zelim da dodam cisto za publiku da kod tog davnog Kosovskog boja kog svi nacionalisti slave kao slavnog podviga upravo su Srbi preko drine najodgovorniji sto je bitka izgubljena jer su otisli pre vremena, konkretno Bosanske jedinice. Da li namerno ili greskom ne znam... Па ти и историју имаш у малом прсту.................. .smesko. Које су то, конкретно, " босанске јединице " пре времена отишле са бојишта ? Само - Великомученика и Светог и Честитог кнеза Лазара и све Свете Мученике Српске - не славе само " националисти ". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Глупости, не постоје историјски извори за ово што си сада написао. Чиста нагађања. То што је војвода Влатко Вуковић преживео битку не мора уопште да значи издају босанских срба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 Ok dosli smo do Kosovskog Boja. Ko je strucnjak da proceni kako su se na Kosovskom boju ponasali preci od Borisa Tadica i Tome Grobara? Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 Ok dosli smo do Kosovskog Boja. Ko je strucnjak da proceni kako su se na Kosovskom boju ponasali preci od Borisa Tadica i Tome Grobara? Tadicevi su "prihvatali realnost" , a Tomini su slali kumovske glave pasi ... nirvanashop је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 Ja sam vec reko o tom da je debil. ne vredi sa tobom raspravljati nit diskutovati, ti podrzvas nekog ko prica o klanju druge nacije zardjalim kasikama. Tu svaka diskusija staje. Пошто си очигледно био веома мали кад је рођен мит о зарђалим кашикама али те се исти веома "дојмио" па га потежеш где год стигнеш, само за тебе: "Порекло мита о зарђалим кашикама" Иначе, постоји још један детаљ који би требао да прочиташ па да покушаш да формираш своје а не партијско мишљење: "od 1990. godine jedno vreme na TV Politika vodio je zabavnu emisiju pod nazivom „Minimaksovizija“. ЛИНК Дакле, ако убудуће не исправиш наводе и не поменеш да су у питању зарђале кашике за ципеле, може те се сматрати за неозбиљног саговорника. Лип поздрау: П.С. Само да видиш да су се американци први сетили а њих не критикујеш, да, да... Manolis, nirvanashop and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 Samo jos vise pokazuje tvoju mrznju prema svim ostalim srbima i lokal patriotsku podelu koju zelis uspostaviti. Tadic je srbin i stanovnik Srbij isto koliko i ti sumadinac. Bas kao i neki Suboticanin, pirocanac ili nesto trece. A strasno je sto se ovaj tvoj lokal rasizam dozvoljava na sajtu. Ја сам помислио да си неписмен али изгледа да је нешто озбиљније...шта си оно причао о мржњи? nirvanashop је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 Пошто си очигледно био веома мали кад је рођен мит о зарђалим кашикама али те се исти веома "дојмио" па га потежеш где год стигнеш, само за тебе: "Порекло мита о зарђалим кашикама" Иначе, постоји још један детаљ који би требао да прочиташ па да покушаш да формираш своје а не партијско мишљење: "od 1990. godine jedno vreme na TV Politika vodio je zabavnu emisiju pod nazivom „Minimaksovizija“. ЛИНК Дакле, ако убудуће не исправиш наводе и не поменеш да су у питању зарђале кашике за ципеле, може те се сматрати за неозбиљног саговорника. Лип поздрау: П.С. Само да видиш да су се американци први сетили а њих не критикујеш, да, да... Ne vredi, ne konta on to .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука