Mironosica Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Шшшећеру. klapklap klapklap klapklap зеленизуб је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Не интересује ме Коштуница нити цела ова бесмислена прича, већ један детаљ који се стално провлачи кроз твоје приче...ти баш мрзиш Србе из Србије, а поготово из Шумадије, јел да? Можеш то да негираш и да кажеш како није истина, али то се често провлачи кроз твоја писанија и мом оку то није промакло. Ајд да ти одговорим...укратко. Искрено да ти кажем, од комунистичке окупације 1945 па све до сада, где год се окренеш видиш на свим нивоима власти Србина из Босне, из Херцеговине и видиш црногорце, видиш хрвате, нека чудна и недефинисана презимена, видиш и курте и мурте, овде и циганин има веће право од Србина, а понајмање имају учешћа у било ком виталном и значајном сегменту државног и народног живота, Срби из Србије...свако ко то негира јесте или незналица или лажов, нема трећег. И још нешто, у реалности, прича је суштински обрнута...на Србе из Шумадије најчешће гледате као неког "ето, назовимо га Србином". Узми, на пример, Цркву и свештенички чин који ти носиш...не може се живети више од људи из Босне, из Хрватске и црногораца, који су преплавили Београд.Има их на стотине! Шта ће они овде и како су они успели да постану свештеници на тлу епархије којој не припадају? На прсте можеш да набројиш људе који регуларно припадају Београдско - карловачкој митрополији а свешетеници су у својој епрахији. Што се ови не врате одакле су дошли па тамо да буду свештеници? Јел ја треба да идем у Хрватску да будем свештеник? Можда да се ја попењем на његову Романију па да тамо будем свештеник? Најбоље да ја постанем свештеник у Црној Гори и да се ја пентрам по кањону Мораче уместо њега, јел да? Један епископ из дијаспоре ми је отворено у лице рекао да прима само своје земљаке из Босне...колико истину причао, толико ми Бог помогао у животу, ето. На жалост, од 45' па до сада, тако је и у свету политике, свету бизниса, тако је на свим нивоима ове глупе Србије, која трпи и курту и мурту да је зајеба****. Кривица је претежно наша, признајем, али се надам да ће се то ускоро исправити...само полако. Према томе, сво право имам да кажем...пун ми је кофер сваког ко није из Србије а пљује по истој.Колико сам само пута чуо од тих истих Срба из Хрватске и Босне (част изузецима), да пљују по Србији а истовремено у њој живе и користе је до максумума!? Свакоме коме се Србија не свиђа да Бог да никада и не дошао у њу, јер, веруј ми, овде никоме такви "паразити пљувачи" не требају...а Србија (поготово Шумадија) је дала за Србе из других крајева много више него што би икада они дали за њу, према томе...полако са том пљувачином по Шумадисјким Србима. Vidis ja ne mrzim srbe iz Sumdaije, stavise nije mi padalo napamet da pokusavam da se prisetim odakle su i iz kog srpskog kraja srpski lideri. Ti si taj koji po svemu sudeci broji krvna zrnca srpskim liderima. Ono na sta ja pokusavam da ukazem je da je taj mackoljubac jos sredinom 90tih imao prvu lokal patriotsku kampanju u srba stavljajuci sljivu na poster sa sloganima da samo iz Sumdaije treba da bude srpki lider. Zasto su u crkvi vecinom bosanci? mozda zato sto je vera tamo vise zivela nego u sumdaiji, da li ti je to palo napamet? Eto ako ti je za utehu dali ste i vi predsednika sada. jeste grobar, jeste kupio dipolomu, jeste priprost covek koji sve oko sebe mrzi, jeste covek koga ce se Srbija stideti i koji ce nas unazaditi ali je bar Sumdaniac, zar ne? Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Једно питање у вези људи на власти који нису из Србије. Ђинђић није рођен у Србији, ни Тадић. Како се у њиховој политици очитава та чињеница што нису рођени у Србији? Јесу вукли нешто за Шамац или Сарајево? Уопште ми није јасно зашто неко ко живи у Србији иако није рођен у Србији не би био добар политичар или председник? Мислим, ни један ни други се нису нешто претргли да заступају интересе РС и Срба тамо.. Eto im gedza; pokusaj samo da uporedis Djindjica i ovoga neobrazovanog lopovskog nesretnika koji se sada treba nazivati predsednikom Srbije. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Pa ne bi trebalo imati veze ali najveci problem je po meni sto ljudi u Srbiji i ne znaju za koga glasaju. Trebali bi znati za svakog kandidata gde i kad je rodjen, ko su mu otac i majka. Jesu li krsteni oni ili koje su vere. Ko mu je zena i sta mu je. Sve to bi trebalo biti jasno srbima pa posle nek biraju .... dal' s'ove il' s'one strane Drine. ...Kakvu diplomu imaju, ko su im studentski drugovi.... Tomislav Diplomislav. nego kako bre slavni i ponosni Sumdainac zavrsi sa imenom Hrvatskih kraljeva? zamislite predsednika Hrvatske sa imenom Dusan? Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Mironosica and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Zeebedee је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Ovo je bas brutalno Crveni Baron, Zeebedee, feeble and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Eto im gedza; pokusaj samo da uporedis Djindjica i ovoga neobrazovanog lopovskog nesretnika koji se sada treba nazivati predsednikom Srbije. Tacno. Djindjic je puno vece zlo .... feeble and Баба је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Tacno. Djindjic je puno vece zlo .... A Seselj je svetac..... Zeebedee је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Solomonе, што сам ја о'ма знао да с' ти 'џован? Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 A Seselj je svetac..... Nije svetac vec covek na mestu. Obrazovan, britkog uma, nacionalista, nesalomljiv, neustrasiv, velikosrbin ... Sve divne osobine stecene u jednoj osobi. 138999 bgpj је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Сјаши Курта да узјаши Мурта А може и "Сјаши Курта, липс'о је Мурта". bgpj and Таша је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 feeble, Crveni Baron, bgpj and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 Meni su jako zanimljive reakcije na novog predsednika. 0110_hahaha Manolis and Баба је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука