Jump to content

Све о другом кругу гласања за Председника Србије 2012

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Овде бре очај на овој теми о изборима , кукњава , а на видовдану славље , јел бре какви сте ви то Хришћани кад се не радујете ?

Ди је оптимизам?

:)

Подели на овим сајтовима

Овде бре очај на овој теми о изборима , кукњава , а на видовдану славље , јел бре какви сте ви то Хришћани кад се не радујете ?

Ди је оптимизам?

29dz8zk

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Ди је оптимизам?

Radujem se ja bre. Evo pucam od srece sto smo konacno dobili cetnickog vojvodu za predsednika. Pa to se nije desilo ima od svrsetka WW2.

Подели на овим сајтовима

Radujem se ja bre. Evo pucam od srece sto smo konacno dobili cetnickog vojvodu za predsednika. Pa to se nije desilo ima od svrsetka WW2.

Он је војвода ко што сам ја краљевић Марко.

Подели на овим сајтовима

Ди је оптимизам?

Шта да славимо? Што ће се неколико преводилаца запослити у председништву Србије?

Подели на овим сајтовима

Sve si u pravu!

I za Krvate: stvarno jedva docekali da nas se "oslobode", bas to pise, mozda ne bas, ali sigurno tako misle. I ja isto, kao ti, mislim da tako misle.

A iz video klipa se lepo vidi da Toma vazda bio pametan. Ne obicno, vec pravi vizionar.

Подели на овим сајтовима

Шта да славимо? Што ће се неколико преводилаца запослити у председништву Србије?

Ето разлога за славље, није ришћански очајавати !

Но ми чудно вамо Ришћани тамо Ришћани једни тугују други се радују , мош ти то мени Марко да објасниш ?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...