Grizzly Adams Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Ево једног лепог објашњења како функционише наша "демократија": Isak Njutn је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isak Njutn Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Extra je. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Tipican glasac Borisa tadica i DS, ovo je zaista za antologiju smej.gif smej.gif smej.gif Nemoj da zaboravis Sladju .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isak Njutn Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Nemoj da zaboravis Sladju .... Ko je bese Sladja? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Ko je bese Sladja? Ih! Ne znas Sladju? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isak Njutn Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Ih! Ne znas Sladju? 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 И незаборавни спот... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 "Uživajte u liku i delu Zorana Đinđića." taj opštinski odbor je bio raspušten odmah nakon tog fijaska. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
миркан Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 A koje su tačno Nikolićeve zasluge da bi neko ko je teolog glasao za njega? У којој сам ја реченици хвалио Николића и говорио да се за њега треба гласати? Сво време причам да је моје мишљење да неко ко је теолог не би требало да фаворизује једног председничког кандидата а још поготово кад нема праве аргументе ни за једног ни за другог. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
миркан Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Слушај "миркане", немам ништа против да имаш различито мишљење од мојег или било чијег на опвом форуму. Међутим, имам против да себе стављаш за судију ко треба да скине име своје професије (теолог), само зато што се политички не слаже са тобом. Као прво Александре да ми се обраћаш са Ви јер сам старији од Вас а и да нисам основна је култура да кад се неком први пут обраћаш да му персирате. Ја ћу Вам опет поновити, скоро у свему што сте написали се слажем. Поента је у моралној одговорности, да сте Ви поред свог имена написао политиколог, професор, доктор, инжењер ... ма да немаш 2 разреда школе ... није проблем реци гласаћу за тог и тог тј. опет ћу гласати за тог. Али да један теолог који би нам требао између осталог давати разне савете каже ипак ћу опет гласати за тог а да нема праве разлоге некако ми не иде једно са другим. То је слично као неки садашњи наставници и учитељи, колико год да су они добри у својој професији ако нису и у приватном животу учтиви и примерни у друштву него опијају се, коцкају, живе развратно ... ученицима је то лош пример којим ће они лако кренути. Ја овим примером не судим ко се и како треба понашати, наравно да има ко о томе суди, али износим своје мишљење и аргументе. Нисам ништа лоше мислио, надам се да ћеш са те стране и схватити. А сад пар речи и о дуелу, био би ред ипак је то наслов Гворили сте нешто у смисли Томо није изнео конкретна решења а Тадић је изнео конкретна решења. Да ли сте ви стварно очекивали да ће Вам они на дуелу рећи нешто што до сад нисте чули до њих? Ако нисте довољно пута чули и од једног и од другог у овој предизборној кампањи на све теме које су биле у дуелу онда никад нећете ни чути. Још онај који поверује у Тадићеве приче после толико година на власти има озбиљне проблеме са памћењем, само је потребно да се сети шта су причали у последњих 12 година и све ће му се само казати. Само ћу рећи шта помислити о човеку који је већ 12 година на власти а целу кампању води као да је 12 година опозиција, ово вређа интелигенцију сваког грађана Србије. То је већ увреда и за такве ствари се сносе санкције на овом форуму.Нећу да те званично опомињем, али ако наставиш у истом тону мораћу. Не бих да те увредим али ово да није жалосно било би смешно .smesko. Где ја то судим? Где ја износим не истине? Ја износим моје аргументе и на основу тога моје мишљење ако се Ви не слажете са тим дајте јаче аргументе, а демонстрација слабости су "санкције" које сви знамо да воде ничему. "Суперправославци" који се издижу изнад свих и који себи дају за право да суде ко може а ко не може да буде хришћанин, теолог, човек - први лете напоље са овог форума! Схвати ово као упозорење. Овде сте скроз заменили тезе, прочитајте моје постове па реците где је неком судим. Сад сте ме искрено разочарали као човек!!! Овде Ви судите да је неко суперправославац само би волио чути на основу чега, па још и претите ... само зато што сам рекао моје критике на ваше ставове. Ово је минус са нас обојицу што смо допустили да до овог дође, мислим да се ово може све на лепши начин саопштити, Узгред, ДС има веома коректне односе са нашом Црквом. Крећем се у мало већем друштву од тебе, па могу да видим и знам. А ова реченица је Ваш врхунац. Прво дижете себе изнад некод за кога ништа не знате и појма немате ко сам и у каквом се ја друштву крећем. А пре свега на основу чега Ви судите које је друштво веће а које мање? Ако сви у вашем великом друштву размишљју као Ви надам се да ћу ја цео живот бити у најнижем друштву у односу на Ваше. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 "Uživajte u liku i delu Zorana Đinđića." taj opštinski odbor je bio raspušten odmah nakon tog fijaska. Чуј распуштен, као да су покрали или преварили народ или доживели фијаско на изборима а они направили пропагандно-маркетиншки фијаско и онда се распуштају. Пих.. nedeljko, -Владимир- and Isak Njutn је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
миркан Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 И ја и даље ни у једном од њих не видим никакву похвалу на рачун било којег од кандидата. Похвале си ти учитао, и када би мало боље размислио о разлозима из којих си то урадио, много тога би ти вероватно било јасније... Не постоји ни једна политичка странка или опција на нашој политичкој сцени од које Црква није претрпела некакву штету. У Србији не постоји политички лидер који на овај или онај начин није окрвавио руке. Иако је абортус заиста страшна ствар, све и да је ово што кажеш истина, то је занемарљива појединост у односу на сву политичку и кривичну одговорност (о моралној да не говоримо) која се може приписати апсолутно сваком политичком лидеру - било у Србији, било негде другде. Питање је само да ли си способан да отвориш очи и да сагледаш мало ширу слику... Поједностављујеш и банализујеш ствари до максимума, и гледаш на ствари крајње једнострано. А Бог ти није дао очи и уши да видиш само једну страну, то јест, у овом случају, само један делић приче, и тиме оправдаваш своје политички мотивисане заблуде, и одбијаш да сагледаш реалност. На телевизији гледам само Игру престола и Mythbusters. Од новима читам само стрипове. У ствари, ти о мени и не знаш практично ништа. Једина слика о мени коју имаш је предрасуда да је свако ко не сматра да је Тадић оваплоћење зла пијун жутих комуниста. Искрено - после ових неколико постова које си оставио на форуму не гајим претерано велике наде да ће било шта од овога допрети до тебе. Свеједно, моје је било да покушам - ко зна, можда стварно почнеш да користиш очи и уши које ти је Бог дао за нешто друго, а не само за гутање политичке пропаганде... "nishizawa" слажем се и са тобом у доста ствари, али мало изврћеш мишљења и намећеш своје, али ништа стршно. Волео би да сачуваш негде ову тему па да је објица прочитамо за 10-20ак година онда ћемо видети ко је имао исправно мишљење и коме је Бог дао очи да виде и уши да чује а ко је видео и чуо оно што је хтео. По ко зна који пут понављам и више нећу. Моје је мишење, нити судим нити неког наговарам да тако размиша, да један теолог не би требало да јавно фаворизује било коју поличку странку а још уз то све нема праве разлоге за то. Као што је он већ навео и већина људи који ће гласати на форуму, у смислу "гласаћу за мање зло". Зар ви нема очи да видите да су они дошли на власт тако што људи нису гласали за њих него против Милошевића и то се све провлачи годинама, деценијама ... Да не спомињем на стотине разлога које је учинио ДС против свих нас у корист њихових људи и тајкуна, да ли стварно мислиш да је то исправан пут којим требамо ићи? Јако пуно информација долази до мене, поготово из прве руке, иако то избегавам али не могу од тога побећи, и доста тога се накупило у мени и једноставно морао сам коју реч да напишем. А то што мало поједностављујем ствари је зато ако почнем писати опширно са свим аргументима било би предуго и нико те не бих хтео да чита. За информисање преко ТВ и новина сам рекао у глобалу, јер великој већини људи у Србији то је основно средство за информисање а што је још и горе тако се едукују и образују. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 BEOGRAD, 17. maj 2012. (Njuz) – Predsedničkom kandidatu Borisu Tadiću, samo tri dana pred drugi krug izbora za predsednika države, stigla je i podrška od bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića. U svom pismu predsedničkom kandidatu Borisu Tadiću, bivši predsednik Boris Tadić, koji je funkciju predsednika obavljao u dva mandata od 2004. do 2008. i od 2008. do 2012. godine, poručio je da „jedino u Borisu Tadiću vidi predsednika kakvog Srbija zaslužuje“. Predsednički kandidat koalicije „Izbor za bolji život“ Boris Tadić nije krio oduševljenje podrškom koju je dobio od bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića, koju je u celosti preneo dnevni list „Blic“. - Podrška Borisa Tadića veoma mi znači, posebno što mi je poručio da smatra da sam najbolji kandidat za novog Tadića kao i činjenica da me podržava i većina medija u zemlji- rekao je Boris Tadić. Miroslav Vujović http://www.njuz.net/.../#ixzz1vD6FnT5g nedeljko, RYLAH and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Peljese time sto nam urusavaju ekonomiju silnim uvozom sa minimalno izvoza, gde raste njhov gdp, njihova privreda i njihova produktovnost dok nasa pati. Управо тако, сви возимо руска возила, хладимо храну у руским фрижидерима, кувамо на руским шпоретима, гледамо европски сервис на руским телевизорима, наши војници служе руским интересима, већина фирми је продата русима...језа једна. Кад неко умисли да историја почиње петог октобра двехиљадите и да је политика Луја четрнаестог једина исправна, онда ту нема дијалога. Веселићете се после избора, ту нема сумње, а народ...ма направићете други народ, послушнији и са више кредита... nedeljko and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
миркан Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Svako ko bi voleo da su pokradeni ima jasan stav da su pokradeni bez dokaza sa nekim supljim argumentima. Ja bih voleo da mogu da saberem dva i dva ali ovde nemam dva i dva ovde imam x + y = Z За по четак прегледај ово па ћеш видети хоћеш ли имати и једну непознату http://www.youtube.com/watch?v=b6hREh6pFnE http://www.gradsubot...va-pita-pastor/ http://www.youtube.com/watch?v=fS6BwyB9j1A&feature=related http://tvdevic.wordpress.com/ http://www.youtube.com/watch?v=9kHyooriWjI http://facebookrepor...сви-чланови-би/ Кад све то одгледаш послаћу ти још, сваки дан само ничу нови докази. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука