Manolis Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 TN non-stop priča o prošlosti i kako nam je loše, uz obavezne ad hominem napade, bez ikakvih planova i rešenja...BT, kao android, priča istu pričicu koju priča godinama, uz povremene tragične ispade ("mladi u Srbiji više ne žele da odu iz zemlje..."). Šta reći, osim: jao! gringrin Значи хаос GeniusAtWork and nirvanashop је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Manolis, nirvanashop, bgcz and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Тома, по обичају, није рекао ништа. Кукумавчење и дрека: Тадић не ваља! Па добро, немам ја ништа од тога што си ми рекао да Тадић не ваља. Реци ми шта би ти урадио, који је твој програм. Нисам чуо да је Тома изнео некаква решења кризе у којој се налазимо. Сва његова енергија је усмерена да он буде уместо Тадића. Ништа више. Upravo tako. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Ко има живаца да чита, анализа режима ДС и Бориса Тадића: Pešić: Tadić uzurpirao kompletnu vlast Manolis, nedeljko and nirvanashop је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Ко има живаца да чита, анализа режима ДС и Бориса Тадића: Pešić: Tadić uzurpirao kompletnu vlast Zanimljivo kako ste svi zagotivili pescanik sad kad pljuju po tadicu. Dok su pljuvali po crkvi auuu ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Zanimljivo kako ste svi zagotivili pescanik sad kad pljuju po tadicu. Dok su pljuvali po crkvi auuu Да ли је слагала нешто??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Да ли је слагала нешто??? Pa nije ni rekla nista. Moje teorije moje hipoteze ja verujem ja mislim. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Zanimljivo kako ste svi zagotivili pescanik sad kad pljuju po tadicu. Dok su pljuvali po crkvi auuu Опет ти нешто на мој рачун............ .smesko. Сем овог текста - ништа не ваља. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Pa nije ni rekla nista. Moje teorije moje hipoteze ja verujem ja mislim. Прелеп интервју, још када га чујеш од Пешћке стварно прекрасан. nedeljko је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Опет ти нешто на мој рачун............ .smesko. Сем овог текста - ништа не ваља. Naravno da valja samo ono sto ti odgovora i gde pise samo ono sto ti zelis da vidis. To govori nesto o tebi. Прелеп интервју, још када га чујеш од Пешћке стварно прекрасан. Intervju je bezveze. Prosipa iz supljeg u prazno, mislim ovo mislim ono mislim ovo mislim ono / tadic je diktator. I to ti je ceo intervju. Nigde ona ne iznosi neku jaku tvrdnju gde kaze nesto jako. Pesicka je pukla na svim politickim frontovima zadnji pokushaj joj je bio sa Cedom. Da je Djindjic cuje sta prica u grobu bise prevrtao kad ona sudi ovako o tome da treba da se glasa za tomisliva i da je Tadic diktator, kao i da DS danas ne nastavlja politiku djindjica. To je taj LDP sindrom gde samo LDPovci nastavljaju politiku djindjica a ne DS. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Zanimljivo kako ste svi zagotivili pescanik sad kad pljuju po tadicu. Dok su pljuvali po crkvi auuu Како се каже: Криво седи, право реци. Не морам да се слажем са свиме што је рекла. Не свиђа ми се то што је против националиста и тај део приче, али прича о деконструкцији система од стране ДС - то је проблем на који указује и то стоји. nirvanashop је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Како се каже: Криво седи, право реци. Не морам да се слажем са свиме што је рекла. Не свиђа ми се то што је против националиста и тај део приче, али прича о деконструкцији система од стране ДС - то је проблем на који указује и то стоји. To vam i kazem, vama stoji ono sto vam odgovara ono sto vam odgovara ne stoji. Isto vazi i za ovu kradju, vi ste ustanovili da su izbori pokradeni i to je to. Kada ekstremni libelari iz pescanika kritikuju vlast i vladu tada su vam ok kada kritikuju vas tada su ne znam ni ja sta. To ima ime, licimerje. A ovo objasnajva sve: To je trebalo da bude LDP, ta stranka je trebalo da bude korektiv vlasti. Ja sam u njenim redovima bila i mi jesmo bili kritičari DS, ali nismo nastavili da budemo ta alternativa, nego smo se utopili u tu stranku, pa je LDP praktično postala vodonoša, svita DS-a. Zato su mnogi njeni glasači i bili razočarani oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nirvanashop Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Stvarno, ali stvarno su i jedan i drugi los izbor. Glasati za Nikolica, verovatno "what a mistake to make", ali, za Kradica, to je vec nepristojno i glupo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Intervju je bezveze. Prosipa iz supljeg u prazno, mislim ovo mislim ono mislim ovo mislim ono / tadic je diktator. I to ti je ceo intervju. Nigde ona ne iznosi neku jaku tvrdnju gde kaze nesto jako. Pesicka je pukla na svim politickim frontovima zadnji pokushaj joj je bio sa Cedom. Da je Djindjic cuje sta prica u grobu bise prevrtao kad ona sudi ovako o tome da treba da se glasa za tomisliva i da je Tadic diktator, kao i da DS danas ne nastavlja politiku djindjica. To je taj LDP sindrom gde samo LDPovci nastavljaju politiku djindjica a ne DS. Па како пукла, шта би са силним наградама за демократију ширењу правде и љубави у Србији, номинована за Нобела, права ДОСовка, одједном гле чуда постала неподобна... цццц.... nirvanashop је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Naravno da valja samo ono sto ti odgovora i gde pise samo ono sto ti zelis da vidis. To govori nesto o tebi. Па шта је она написала за нас " двераше " ? Нагрди нас, али није поштедела ни остале " актере "........... .smesko. Ипак - поучан текст . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука