Млађони Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Тадићев план: ЕУ и Косово.Резултат:Ни ЕУ ни Косово. Ja koliko vidim status kosova se inje promenio od kas su proglasili nezavisnost, a vidim da idemo polako ali sigurno ka eu. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Тадићев план: ЕУ и Косово.Резултат:Ни ЕУ ни Косово. Видиш, то је демагогија. Том плану треба супротставити алтернативу, а не демагогисати. Нама требају одговори, ако не ваља "и ЕУ и Косово", шта је боље? Објансити шта је боље. Ја ћу први да гласам за ту алтернативу, ако успе да ме убеди да је заиста боља и извеснија. Демагогија и бесплодни песимизам ме не занимају. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Па о чему причамо, зар Тадић није био на власти претходна два мандата и шта је учињено? Ево једна од тачака из програма: "ОЧУВАЊЕ ТЕРИТОРИЈАЛНОГ ИНТЕГРИТЕТА И УРАВНОТЕЖЕНА СПОЉНА ПОЛИТИКА" О чему се овде прича? Је ли ми ишта размишљамо? Ucinjeno je mnogo da se isprave politicke greske napravljene pre i posle djindjica. Nije onako brzo i onolikoj meri u kojoj su obecavali ali recimo u debati tadic je nabrojao par stvari. Слажем се да Николић ништа не говори о програму, осим онога закона и процедуре о набавкама мада и то није мала ствар јер кроз то се много пара може покрасти. I to mi je razlog da glasam za njega? On ne da ne govori, ja nigden e mogu da nadjem njihov program. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Па о чему причамо, зар Тадић није био на власти претходна два мандата и шта је учињено? Ево једна од тачака из програма: "ОЧУВАЊЕ ТЕРИТОРИЈАЛНОГ ИНТЕГРИТЕТА И УРАВНОТЕЖЕНА СПОЉНА ПОЛИТИКА" О чему се овде прича? Је ли ми ишта размишљамо? Слажем се да Николић ништа не говори о програму, осим онога закона и процедуре о набавкама мада и то није мала ствар јер кроз то се много пара може покрасти. А зар мислиш да се, реално, може више, у овим околностима, учинити на очувању интегритета (проблем Косова)? Шта је алтернатрива? Да прекинемо односе на најмоћнијим државама света? Да идемо у рат против НАТО-а? Нико од нас није задовољан односом дела међународне заједнице према питању Косова. Али, питање је: шта чинити, а не направити горе? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Ja koliko vidim status kosova se inje promenio od kas su proglasili nezavisnost, a vidim da idemo polako ali sigurno ka eu. Статус формално још није али и последњи фрагменти српске државена Косову су збрисани.Локална власт,интегрисано управљање границама,измештање преговора из УН у Брисел итд. Да, постали смо кандидати и укинули су нам визе.Док се не предомисле или распадну.А у ЕУ ми не бисмо смели ни да идемо,јер тамо више неће ни успешна Турска ни пропала Грчка.А да не говоримо колико је јадан тек овај српски пут који нам само узима а ништа не даје. nirvanashop and nedeljko је реаговао/ла на ово 2 Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Ima i bolji cirkus, bio skoro u mom mestu. Sa pravim majmunima! brokoli bgpj, -Владимир-, Саша од Москве and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 А зар мислиш да се, реално, може више, у овим околностима, учинити на очувању интегритета (проблем Косова)? Шта је алтернатрива? Да прекинемо односе на најмоћнијим државама света? Да идемо у рат против НАТО-а? Нико од нас није задовољан односом дела међународне заједнице према питању Косова. Али, питање је: шта чинити, а не направити горе? Па рецимо да се стратегија за преговоре доноси у скупштини, консензусом са свим странкама у циљу доласка до неке боље идеје и стратегије и да припреме и резултати преговора буду транспарентни а не да Борко Стефановић иде на преговоре и нико не зна шта се прича и договара. Па се онда спекулише, јесу признали, нису признали. Народ подигне барикаде, дође наша жандармерија и поруши. Додуше ни Николић се ту није исказао, јер нема му*а да да бар да савет људима шта да чине. nirvanashop је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 А зар мислиш да се, реално, може више, у овим околностима, учинити на очувању интегритета (проблем Косова)? Шта је алтернатрива? Да прекинемо односе на најмоћнијим државама света? Да идемо у рат против НАТО-а? Нико од нас није задовољан односом дела међународне заједнице према питању Косова. Али, питање је: шта чинити, а не направити горе? Милојков сад си ме стварно разочарао и као теолог и као комуниста , па зар ти мислиш да ће Тома покренути рат са НАТО ? Дај бре човјече , мислио сам да си озбиљнији. milan., bgcz, nirvanashop and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Видиш, то је демагогија. Том плану треба супротставити алтернативу, а не демагогисати. Нама требају одговори, ако не ваља "и ЕУ и Косово", шта је боље? Објансити шта је боље. Ја ћу први да гласам за ту алтернативу, ако успе да ме убеди да је заиста боља и извеснија. Демагогија и бесплодни песимизам ме не занимају. То није демагогија него констатација.Мој предлог је, најгрубље речено,завршити са ЕУтопијом,тј прекинути процес евроатлантских интеграција.То је једини начин да се сачува сувереност,достојанство и релативна независност.Преговоре око Космета вратити у УН,а БРИК је далеко перспективније тржиште од ЕУ , где ионако уопште нисмо конкурентни. Само да подсетим на неке чињенице -Борис Тадић је донео Србији резолуцију о Сребреници којом је потврђена "пресуда о геноцидности", сепаратистички статут Војводине,којем се противила СПЦ,геј параду и ЛГБТ "права" којима се такође противила СПЦ и власт која ја одговорна што је својом политиком дозволила да се од 2002. године Србија смањи за 400.000 људи. nedeljko, nirvanashop and bgcz је реаговао/ла на ово 3 Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Људи, ово су времена када нам више но икада требају стрпљење и мудрост, не бисмо ли опстали као народ и држава. Не очекујмо инстант и блицкрик решења. Не очекујмо да ће Руси и Кинези да зарати са Америком због нас и нашег Косова. Косово може спасити само упорна и мудра политика, која се бори са реалношћу и повлачи максималне потезе у датим околностима. Неће нам помоћи никакви покличи, демагогија, митоманија. Ваља нам да будемо мудри и да извучимо максимум у датим околностима. Немамо чиме да се к...имо, сувише смо мали и нејаки. Ваља се борити да опстанемо, а то нећемо постићи ако будемо ишли у било какве конфронтације са онима који данас кроје капу света. Пустимо велике нека кроје, а ми нађимо своје место у свим тим глобалним потресима, али тако да опстанемо, а не да нестанемо. Небојша Јовановић, nishizawa and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Ja ću glasati za Tomu.Bota je pokazao da je lagao sa obećanjima a i dosadio mi bre više, ne mogu organski da ga podnesem. I 200000 radnih mesta, bolji standard gradjana..... trt milojka. Toma mi neće barem zabraniti da pečem rakiju nirvanashop, feeble, bgcz and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Милојков сад си ме стварно разочарао и као теолог и као комуниста , па зар ти мислиш да ће Тома покренути рат са НАТО ? Дај бре човјече , мислио сам да си озбиљнији. Не, не мислим. Тома нема НИКАКВУ алтернативу у односу на Тадића. Никакве промене донео не би. Евентуално, променили би се тајкуни у Србији (Карићи би опет били главни). Време је да политичари схвате да гласачи желе да чују ПРОГРАМ, јасан ПЛАН за бољи живот, а не духовите и мање духовите критике и ироније упућене политичким опонентима. На то смо одавно престали да се ложимо - зато Тома и нема већину. Небојша Јовановић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Toma pokazao svoju nepismenost opet je ponavljao samO jedno isto non-stop citao kao i juce u SC. Oratorstvo mu je jedna od naj slabijih strana. sutra zavrsna konvencija DS-a u 17h u Beogradskoj Areni. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Људи, ово су времена када нам више но икада требају стрпљење и мудрост, не бисмо ли опстали као народ и држава. Не очекујмо инстант и блицкрик решења. Не очекујмо да ће Руси и Кинези да зарати са Америком због нас и нашег Косова. Косово може спасити само упорна и мудра политика, која се бори са реалношћу и повлачи максималне потезе у датим околностима. Неће нам помоћи никакви покличи, демагогија, митоманија. Ваља нам да будемо мудри и да извучимо максимум у датим околностима. Немамо чиме да се к...имо, сувише смо мали и нејаки. Ваља се борити да опстанемо, а то нећемо постићи ако будемо ишли у било какве конфронтације са онима који данас кроје капу света. Пустимо велике нека кроје, а ми нађимо своје место у свим тим глобалним потресима, али тако да опстанемо, а не да нестанемо. Ah ta vremena traju od kada postoji pisana istorija. Nego iz ovog tvog pisanja proistice da ako pobedi Toma mozemo da ocekujemo neki rat. bgcz, Ignjatije and Желе Зека је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Не, не мислим. Тома нема НИКАКВУ алтернативу у односу на Тадића. Никакве промене донео не би. Евентуално, променили би се тајкуни у Србији (Карићи би опет били главни).Време је да политичари схвате да гласачи желе да чују ПРОГРАМ, јасан ПЛАН за бољи живот, а не духовите и мање духовите критике и ироније упућене политичким опонентима. На то смо одавно престали да се ложимо - зато Тома и нема већину. podpisujem! nisam pristalica Borisa ali cu glasati za njega Tomislav Nikolic ne da ne moze da donese nesto bolje nego ne moze da donese nista. ne mogu njega da zamislim da ovako kao veceras pregovara sa nekim iz EU,Rusije,Kine,SAD-a ili bilo kim drugim. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука