Jump to content

Срби небески народ ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

pa ja sam upozoravao da je MP izuzetno opasan, pa sam ispao smesan... obmanuti demonolog koji sad dalje obmanjuje druge

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Православље поштује иконе а каже да има 10 Божијих заповести ?!

Какве везе то има једно с` другим? То је иначе типична адвентистичка заблуда, а МП је био (и добрим делом остао) адвентиста.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ауфвидерзен хер опенгрупенфирерс

Ovde si došao očigledno da troluješ,spamuješ vređaš i provociraš.Ne dopuštaš nikakav smislen razgovor.Zato sledi ban.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Није дошао да тролује, него да нам отвори очи, пошто је видео да смо дебело залутали. Када је укапирао да се сударио са аргументима, изазвао је бан којим може да се хвали, где год да иде после поука.

Туга.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

pa ja sam upozoravao da je MP izuzetno opasan, pa sam ispao smesan... obmanuti demonolog koji sad dalje obmanjuje druge

И још кад се посоли са Деретићевим научним открићима, тешко за излечити.

За све је крив youtube јер ко зна колико људи то гледа и трује се...

Подели на овим сајтовима

И још кад се посоли са Деретићевим научним открићима, тешко за излечити.

За све је крив youtube јер ко зна колико људи то гледа и трује се...

sto se tice Deretica, covek se malo zaneo pa pretero... ipak dosta toga sto prica je istina i to je moje misljenje zasnovano na allround znanju(tj nisam specijalista nego me dosta toga zanima), a jos bitnije na osecaju, nazovi kolektivno nesvesno ako oces ili bilo kako

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Nije kriv Youtube nego nedostatak kritičkog mišljenja.

Знам, него је то идеалан начин за такво "мисионарење". Кад Мирољуб или Деретић испале неко своје предавање, а нема ко да пита па да оспори бесмислице. А на форуму код Мирољуба зна се како пролази ко покуша да дискутује. И онда ови лаковерни и без критичког мишљења се напрже на то и још крену да мисионаре.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

sto se tice Deretica, covek se malo zaneo pa pretero... ipak dosta toga sto prica je istina i to je moje misljenje zasnovano na allround znanju, a jos bitnije na osecaju, nazovi kolektivno nesvesno ako oces ili bilo kako

Проблем је у томе што је десет посто (туђих) открића зачинио са деведесет посто својих (болесних) фантазија. Одавно је већина онога о чему он прича дискредитована на научни начин, што њега не тангира ни мало.

А оно што је истина, он је већ увелико дискредитовао, тако да ће сада свако иоле озбиљан ко се ухвати тих пар ствари које имају подлогу прво морати да скине са себе хипотеку лудака.

Као што су погрешни људи потрошили многе ствари код нас, тако се плашим да је и он у неповрат послао тих пар ствари за које постоји подлога да се иде даље.

Туга.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Проблем је у томе што је десет посто (туђих) открића зачинио са деведесет посто својих (болесних) фантазија. Одавно је већина онога о чему он прича дискредитована на научни начин, што њега не тангира ни мало.

А оно што је истина, он је већ увелико дискредитовао, тако да ће сада свако иоле озбиљан ко се ухвати тих пар ствари које имају подлогу прво морати да скине са себе хипотеку лудака.

Као што су погрешни људи потрошили многе ствари код нас, тако се плашим да је и он у неповрат послао тих пар ствари за које постоји подлога да се иде даље.

Туга.

Ово је проблем са Деретићем, помислим некад по теорији завере да је он потурен да направи штету са својим бесмислицама.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Nije kriv Youtube nego nedostatak kritičkog mišljenja.

hahahaha e sad kad sam ti vido avatar i povezao to sa tim sto si napisao puko sam od smeha, i sad uzo ja casu praznu i polustrcavam niz stepenice, ulecem u kuhinju, a ulastene plocice, i u krivini od vrata ka sudoperi se okliznem i pravo na nos, kad se covek oklizne dobije zalet i jos brze rokne, i sad padam ja brzo al gledam sta radim, vreme se taman tolko usporilo kolko mi treba, i docekam se na obe podlaktice i drzim casu tik iznad poda, super cat-vo-man 0110_hahaha

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

onda bi trebali obrisati ili zakljucati skoro polovinu postojecih tema na forumu

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...