DYNABLASTER Написано Јун 11, 2012 Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 pa ja sam upozoravao da je MP izuzetno opasan, pa sam ispao smesan... obmanuti demonolog koji sad dalje obmanjuje druge Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 11, 2012 Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 Православље поштује иконе а каже да има 10 Божијих заповести ?! Какве везе то има једно с` другим? То је иначе типична адвентистичка заблуда, а МП је био (и добрим делом остао) адвентиста. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 11, 2012 Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 Ауфвидерзен хер опенгрупенфирерс Ovde si došao očigledno da troluješ,spamuješ vređaš i provociraš.Ne dopuštaš nikakav smislen razgovor.Zato sledi ban. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 11, 2012 Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 Није дошао да тролује, него да нам отвори очи, пошто је видео да смо дебело залутали. Када је укапирао да се сударио са аргументима, изазвао је бан којим може да се хвали, где год да иде после поука. Туга. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 11, 2012 Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 pa ja sam upozoravao da je MP izuzetno opasan, pa sam ispao smesan... obmanuti demonolog koji sad dalje obmanjuje druge И још кад се посоли са Деретићевим научним открићима, тешко за излечити. За све је крив youtube јер ко зна колико људи то гледа и трује се... Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 11, 2012 Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 Postoje banovi kojima se neki ponose Кријејшн севн дејс се не рачуна, то је ван сваке конкуренције Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 11, 2012 Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 И још кад се посоли са Деретићевим научним открићима, тешко за излечити. За све је крив youtube јер ко зна колико људи то гледа и трује се... sto se tice Deretica, covek se malo zaneo pa pretero... ipak dosta toga sto prica je istina i to je moje misljenje zasnovano na allround znanju(tj nisam specijalista nego me dosta toga zanima), a jos bitnije na osecaju, nazovi kolektivno nesvesno ako oces ili bilo kako Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 11, 2012 Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 Nije kriv Youtube nego nedostatak kritičkog mišljenja. Знам, него је то идеалан начин за такво "мисионарење". Кад Мирољуб или Деретић испале неко своје предавање, а нема ко да пита па да оспори бесмислице. А на форуму код Мирољуба зна се како пролази ко покуша да дискутује. И онда ови лаковерни и без критичког мишљења се напрже на то и још крену да мисионаре. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 11, 2012 Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 sto se tice Deretica, covek se malo zaneo pa pretero... ipak dosta toga sto prica je istina i to je moje misljenje zasnovano na allround znanju, a jos bitnije na osecaju, nazovi kolektivno nesvesno ako oces ili bilo kako Проблем је у томе што је десет посто (туђих) открића зачинио са деведесет посто својих (болесних) фантазија. Одавно је већина онога о чему он прича дискредитована на научни начин, што њега не тангира ни мало. А оно што је истина, он је већ увелико дискредитовао, тако да ће сада свако иоле озбиљан ко се ухвати тих пар ствари које имају подлогу прво морати да скине са себе хипотеку лудака. Као што су погрешни људи потрошили многе ствари код нас, тако се плашим да је и он у неповрат послао тих пар ствари за које постоји подлога да се иде даље. Туга. feeble and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 11, 2012 Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 Проблем је у томе што је десет посто (туђих) открића зачинио са деведесет посто својих (болесних) фантазија. Одавно је већина онога о чему он прича дискредитована на научни начин, што њега не тангира ни мало. А оно што је истина, он је већ увелико дискредитовао, тако да ће сада свако иоле озбиљан ко се ухвати тих пар ствари које имају подлогу прво морати да скине са себе хипотеку лудака. Као што су погрешни људи потрошили многе ствари код нас, тако се плашим да је и он у неповрат послао тих пар ствари за које постоји подлога да се иде даље. Туга. Ово је проблем са Деретићем, помислим некад по теорији завере да је он потурен да направи штету са својим бесмислицама. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 11, 2012 Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 Nije kriv Youtube nego nedostatak kritičkog mišljenja. hahahaha e sad kad sam ti vido avatar i povezao to sa tim sto si napisao puko sam od smeha, i sad uzo ja casu praznu i polustrcavam niz stepenice, ulecem u kuhinju, a ulastene plocice, i u krivini od vrata ka sudoperi se okliznem i pravo na nos, kad se covek oklizne dobije zalet i jos brze rokne, i sad padam ja brzo al gledam sta radim, vreme se taman tolko usporilo kolko mi treba, i docekam se na obe podlaktice i drzim casu tik iznad poda, super cat-vo-man 0110_hahaha RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 11, 2012 Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 Ни тамо нећеш потрајати дуго, 2. порука која није у њиховом систему и летиш RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 11, 2012 Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 бришите ову тему, ово је срамота. utopija and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
utopija Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 +! Ili ako postoji mogućnost zaključavanja teme, da se više ne može pisati na njoj. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 onda bi trebali obrisati ili zakljucati skoro polovinu postojecih tema na forumu utopija је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука