Crveni Baron Написано Јун 9, 2012 Пријави Подели Написано Јун 9, 2012 izgubili dosta slovenske genetike i prihvatili dosta starosedeocke. Kako to mislis prihvatili? Svideli im se geni pa implantirali? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 9, 2012 Пријави Подели Написано Јун 9, 2012 Kako to mislis prihvatili? Svideli im se geni pa implantirali? Ма елијени су нас измиксали... ево ја сутра планирам да узмем гене северноамерчких староседелаца...и отворим касино Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 9, 2012 Пријави Подели Написано Јун 9, 2012 Pa kako na primer poljaci nisu? Bilo je i tamo starosedelaca valjda? A ko ti kaze da se poljaci nisu uopste promenili? I jel vidis ti udaljenost koju su presli Srbi a koju Poljaci? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 9, 2012 Пријави Подели Написано Јун 9, 2012 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 9, 2012 Пријави Подели Написано Јун 9, 2012 I jel vidis ti udaljenost koju su presli Srbi a koju Poljaci? Udaljenost? Odakle? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 9, 2012 Пријави Подели Написано Јун 9, 2012 Udaljenost? Odakle? Odakle su se razvili sloveni. Znam da ce da ti dodje kao sok, ali okolina oblikuje genetiku. Uzmi dva sina. Jednog posalji da zivi sa Hrvatima a drugog posajli da zivi sa kinezima. Koliko ce tvoje originalne genetike koju si preneo biti sacuvano vise i kod koga? Sta mislis? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 9, 2012 Пријави Подели Написано Јун 9, 2012 Meni ovo najbolje ... vise su nemci sloveni nego mi ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 9, 2012 Пријави Подели Написано Јун 9, 2012 Meni ovo najbolje ... vise su nemci sloveni nego mi ... Pa jesu, sa obzirom da se germanska plemena graniche sa "originalnim" slovenskim plemenima naravno da je doslo do mesanja. Kultura i jezik ti objasnjavaju nase poreklo. Ti Poljski, Ruski i sve ostale jezike mozes da razumes no problemo. Takodje delis silne obicaje, nosnju, itd. Da si starosedeoc balkana to ne bi delio u tolikoj meri osim ako nisi imao ekstremno veliki uticaj slovenskih plemena. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 9, 2012 Пријави Подели Написано Јун 9, 2012 Meni ovo najbolje ... vise su nemci sloveni nego mi ... То је чиста индоевропска група.. и логично је да су германи и руси богати са том групом... Haplogroup I2 Origins Haplogroup I2 is thought to represent the direct patrilineal descendants of Paleolithic Western, Central and Southeastern Europeans, roughly from Northern Spain to the Carpathians, and from the British Isles to the Balkans. Haplogroup I2 is not the only survivor of Paleolithic Europe: haplogroup I1 occupied Northern Europe (Scandinavia and the shores of the Baltic Sea), haplogroup N1c1 that ranged from eastern Finland and the Baltic countries to Siberia, R1a that was found in the rest of Northeast Europe, and E1b1b which probably made up most of the population of Mediterranean Europe. Haplogroup I2 might have originated in central Europe, southeastern Europe or even West Asia some 17,000 years ago and developed into six main subgroups : I2a1a (M26), I2a1b (M423), I2a2a (M223), I2a2b, I2b (L416) and I2c (L596). Paleolit ili starije kameno doba je istorijski preriod koji traje od nastanka čoveka do 10.000 godine pne. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 9, 2012 Пријави Подели Написано Јун 9, 2012 Odakle su se razvili sloveni. Znam da ce da ti dodje kao sok, ali okolina oblikuje genetiku. Uzmi dva sina. Jednog posalji da zivi sa Hrvatima a drugog posajli da zivi sa kinezima. Koliko ce tvoje originalne genetike koju si preneo biti sacuvano vise i kod koga? Sta mislis? Prijatelju, znas li ti sta su geni uopste? Samo dobro si rekao ...."drugog posajli da zivi sa kinezima" .... samo sto su u ovom slucaju kinezi srbi ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 9, 2012 Пријави Подели Написано Јун 9, 2012 Prijatelju, znas li ti sta su geni uopste? Ja znam ali ne bih smeo isto da tvrdim i za tebe. Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 9, 2012 Пријави Подели Написано Јун 9, 2012 Jes, govoraše Bugari za koje je Kruševac bugarski grad a bugarska Morava je posrbljena od strane "Šumadinaca".. Pogledajmo i drugu stranu kad sudimo. Ili šta mi zovemo ludim Milošem, u naše susede je zvanična istorija. I ovoga moramo da budemo svesni. мож буде шта оћеш, и нама је комунизам био религија 50 година - па све то не чини неке ствари реалношћу и истином. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 9, 2012 Пријави Подели Написано Јун 9, 2012 Inace Krusevac je jedno vreme bio pod "bugarima" gadjase nam tvrdjavu topovima. Jedno vreme je bio i centar sandzaka tada je bio nazvan Aladzi Hisar. Ako je verovati nekim izvorima. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
душко888 Написано Јун 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 Баш ми је драго да се оволико расправља о овој теми. Под 1. - не могу да верујем да администратор заступа било какво мишљење...мислио сам да је он(а) ту да ограничава нечије лупетање или вређање и слично, а не да стаје на било чију страну, ал добро... Волео бих да видим какав ће бити поглед на германску цивилизацију за неколико миленијума ако је нпр. буду писали арапи ! То је моје најпростије виђење некадашње моћне српске цивилизације која је данас у свету презрена готово једнако као и јеврејска, што доказује и други светски рат. Ако неко после пропасти Енглеза и Американаца буде желео ишта да пише о њима то ће личити не само на Боготу и Колорадо, него и на Кито у Еквадору. Што се тиче античких култура које су се одржале у било каквим списима и што су признате, разлог је што су то многобожачке културе које славе и преносе кроз векове незванични владари и обожаваоци ђавола - масони. Зашто се српска култура не спомиње обимније ? Ни јеврејска култура баш није заступљена. Ако није постојао Ахил, није ни Соломон, ни Давид, ни Мојсије. Ни о њима нема ништа званично, осим у верским списима. Ако баш хоћете, у изваничној сторији нема готово ништа ни о Исусу Христу. Историју људског битисања на Земљи увек су пратила чуда. Под претпоставком да верујеш у Бога, и Богу, мораш да верујеш у чуда. Овде нико не износи никакав доказ везан за појмове из св.Писма. Одакле имена Јаков и Давид на блиском истоку ако српска цивилизација тад није постојала ? Дакле доказ. Не интересују ме страни списи, већ одакле нашим старима та имена ? Зашто их не зову као нпр. Соломона, чије име нам ништа не значи ? Жена цара Соломона је била моавска принцеза Саба, како пише у св.Писму. Не, то није моравска принзеца, и није јој име Сава. Када знамо да се Бог у св.Писму поред осталих имена назива и господом Саваотом, а да је највећа српска река Сава, онда овде нема места за шалу. Још једном, ако не верујете у Бога и Богу, није Вам место на овом форуму. Ако тражите пажњу девојака или момака и за то постоје места. Нико од Вас не пружа ваљане доказе а да се тичу св.Писма. Ако ћете о томе, може да се отвори посебна тема о научним доказима, јер ће људи по својој глупости кроз веке векова наставити да покушавају да докажу постојање Бога, мада има и тих који су готово успели, као Роберт Џентри или Хенри Морис, али су исмејани, бар у главама оних који их сматрају за будале. Дакле, мени треба доказ чија је речца "из", пошто знам шта значи "ИЛ" и шта представља "ра". Ако је српски настао од, како неко написа, најстаријег познатог језика санскрита, одакле српски појмови преко Атлантског океана ? Одговоре можда крије и мит. можда и истина, описан у књизи "Пророчанства деда Вукана", мада у књизи нема пророчанстава. То је распарава деда Вукана са н.н. познатом новинарком о садашњој ситуацији и пореклу Срба, о Библији као фалсификату и сл. Још за крај : Ако Ахил није постојао, да ли је постојала Троја ? Познат нам је грчки израз (Илион), али одкле наш Троја ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
душко888 Написано Јун 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 Ова тема само доказује да смо ми исто слепи као и Јевреји. Њима је највећи који је крочио земљом био пред очима па га и данас негирају, исто их има мало као нас, нико их не воли, моћни су као и ми, а сами себе не подносе као и ми и нон-стоп нешто паметују.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука