Zayron Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 Kad se budem ubacio na Ihtus, prodrmaću kavez i artemitima i akakijevcima. Joj zovni i mene kad kreneš, oni nama toliko hodaju vamo, sramota da mi nikad nismo otišli njima, stvarno nije fazon, red je da i mi njih posjetimo tamo. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 onda bi trebali obrisati ili zakljucati skoro polovinu postojecih tema na forumu или барем више админа и модова који прате оно што се дешава на њиховим подфорумима ... ЖРУ--> Црква --> Свето Писмо --> СРБИ НЕБЕСКИ НАРОД ... мислим, свашта. utopija and Млађони је реаговао/ла на ово 2 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Јул 3, 2012 Пријави Подели Написано Јул 3, 2012 Постови о троловању су пребачени овде, па можете наставити дискусију... Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 Све што сам написао јавио ми је у визији мој чукунчукунћаћа и то док сам с*ао на вц-шољи. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Bar si do daske iskren. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука