nedeljko Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Pa ako cemo posteno, vecina Srba je pre za EU nego za Kosmet. Da se ne krijemo iza Dacica ili Tadica. Добро - јеси ли ти - да - за улазак у ЕУ признамо независност Косова и Метохије ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Добро - јеси ли ти - да - за улазак у ЕУ признамо независност Косова и Метохије ? Ja nisam uopste za ulazak u EU, ni sa ni bez Kosmeta. A svaka varijanta ulaska u EU znaci odricanje od Kosmeta i nezavisnosti. Na ovim izborima osim DSS-a, znaci 7,7 % biraca, svi su za ulazak u EU-znaci ciao Kosmet. DYNABLASTER, nirvanashop, katja and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Na ovim izborima osim DSS-a, znaci 7,7 % biraca, svi su za ulazak u EU-znaci ciao Kosmet. Nije bas tako. U prvom krugu sam glasao za Dveri, ali u drugom za Tomu. To sto sam glasao za Tomu ne znaci da sam za EU. Ni Toma ne voli EU ali verujem da Kosovo nece dati, zato sam i glasao za njega. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Nije bas tako. U prvom krugu sam glasao za Dveri, ali u drugom za Tomu. To sto sam glasao za Tomu ne znaci da sam za EU. Ni Toma ne voli EU ali verujem da Kosovo nece dati, zato sam i glasao za njega. Ни Тома, ни било ко други - не би " потписао " ( пристао ) на такав услов. Да се не заваравају они који мисле да је тако нешто, уопште, могуће. На речима да - на делу не би та влада трајала дуже од 24 сата у Србији. Док се народ самоорганизује............ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Ни Тома, ни било ко други - не би " потписао " ( пристао ) на такав услов. Да се не заваравају они који мисле да је тако нешто, уопште, могуће. На речима да - на делу не би та влада трајала дуже од 24 сата у Србији. Док се народ самоорганизује............ Бојим се да од тога нема ништа и да је Жељко Билбија реалан у процени стања... Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Nije bas tako. U prvom krugu sam glasao za Dveri, ali u drugom za Tomu. To sto sam glasao za Tomu ne znaci da sam za EU. Ni Toma ne voli EU ali verujem da Kosovo nece dati, zato sam i glasao za njega. Како ће сачувати нешто што немамо на терену? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Ja duže vreme govorim: Treba u NATO i ne u EU. EU ne želi Srbiju i to je fakt. Priče o učlanjivanju Srbije u EU su samo mamac da se progura određena politika i stvori "fakt", a cilj je jedino da se Srbija kontroliše. NATO funkcioniše drugačije, naime Amerima je važna lojalnost, za ostalo imaš rešene ruke. Osim toga, većina EU-država su takođe NATO-članovi, i za njih NATO ima prioritet, pri čemu je EU samo produžena ruka NATO. Najviši red je, dakle, biti u NATO, najniži red je biti u EU ali ne biti član u NATO. Sva politika 1990-ih prema Srbiji bila je zbog moguće ruske orijentacije Srbije, a Srbija se treba jednom pitati šta zaista dobija od Rusije, jer dosad samo gubimo, i dokle trebamo da stradamo za Rusiju nadajući se u nekakvu njenu pomoć koja nikad ne stiže. To što pošalju poneki rublj nekim našim manastirima i crkvama, ovo bi mogli i sami i daleko više od toga da imamo povoljniju ekonomsku i političku situaciju. U NATO, pak, možemo da aktiviramo staro prijateljstvo i korakom po korak da vratimo svoju poziciju, što neće da se desi od danas na sutra, ali ipak stvaraju se uslovi da se jednoga dana to realizuje. A Rusija, nije li odlikovala Tuđmana, i Mesića, i Vujanovića, i koga još sve? Ali ovo je viša politika koju mi maloumni i neinformisani ne razumemo, tako pro-Rusi, a i ne trebamo da razumemo jer nikad ne dobijamo objašnjenje kakva je to politika. Добро би било да уђемо у НАТО БиХ, Србија и остали који фале из екс ју, чисто да не буде рата у региону ако ништ друго. Од ЕУ неће бити леба, ни са ни без, они се једва боре и са ово што имају чланица. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Ni Toma ne voli EU ... Zbog EU je Toma rasturio SRS. Na glasanju o EU u skupstini srbije su se podelili radikali. Voli Toma EU vise od Tadica .... katja је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Како ће сачувати нешто што немамо на терену? Tako sto se necemo zvanicno odreci Kosova. Znam ja da mi trenutno ne mozemo nista, ali sve dok ga smatramo delom svoje teritorije postoji sansa da ga nekad i povratimo. Ako se javno kao drzava odreknemo Kosova nikada necemo imati pravo da ga trazimo. nedeljko, feeble, DYNABLASTER and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 27, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Добро би било да уђемо у НАТО БиХ, Србија и остали који фале из екс ју, чисто да не буде рата у региону ако ништ друго. Од ЕУ неће бити леба, ни са ни без, они се једва боре и са ово што имају чланица. хахахахаха па што нисмо онда ушли у састав нацистичке немачке... сада би нас било бар милион више Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Tako sto se necemo zvanicno odreci Kosova. Znam ja da mi trenutno ne mozemo nista, ali sve dok ga smatramo delom svoje teritorije postoji sansa da ga nekad i povratimo. Ako se javno kao drzava odreknemo Kosova nikada necemo imati pravo da ga trazimo. Иначе нас не би ни притискали, јер њима треба да неко да дефинитивно потпис. Питање је да ли ће неко имати храбрости и смелости то да уради.. nedeljko је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Ma kakve hrabrosti... sto, nece posle dobiti izbore pa toga treba da se plasi? Ostace zabelezen kao izdajnik pa ga sramota? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Tako sto se necemo zvanicno odreci Kosova. Znam ja da mi trenutno ne mozemo nista, ali sve dok ga smatramo delom svoje teritorije postoji sansa da ga nekad i povratimo. Ako se javno kao drzava odreknemo Kosova nikada necemo imati pravo da ga trazimo. Можеш само да се надаш некој пандемији доле, или тоталном нуклеарном рату, иначе Косово већ постаје српски Цариград. Јеврејима је уз сву њихову способност и банкарску моћ још од средњег вијека све укупно требало да се врате у свету земљу цирка 1900 година....рачунај колико ће Србима требати. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 хахахахаха па што нисмо онда ушли у састав нацистичке немачке... сада би нас било бар милион више НАТО код неких појединаца има знак једнакости са нацистичком Њемачком, али на политичком плану је другачије. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 27, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 НАТО код неких појединаца има знак једнакости са нацистичком Њемачком, али на политичком плану је другачије. чијем? можда се разликују у томе што су оружана сила која чува интересе друге групе људи... али у односу према Русима и Србима нема разлике између НАТО и нациста... између хитлерове ЕУ и ове Бриселске.... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука