Jump to content

Јубилеји заједнице Живе Речи Утехе

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

• Одговори 320
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Када се пре две године о. Иван појавио у редакцији "Логоса" био сам сумњичав. У међувремену, сумњичавост је нестала. Многаја љета!

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

СВАКА ЧАСТ!!

и на форуму и на овим пројектима. Заиста импресивно, професионално, на нивоу... (ех, што не читах лектире када је требало сада бих бар знао лијепу честитку написати) Од срца желим срећну годишњицу и да их буде још много, много... Веома ми је драго што сам члан ЖРУ.

:D womens slava3

Мало сам забрљао тамо на www.pouke.org/facebook, мислио сам да ја могу самоинцијативно постављати статусе. Бриште ако није добро...  dada

Подели на овим сајтовима

womens  dada вам на свему!

slava3 да поживи и укрепи све оне који се труде да све на овом форуму буде на добро.

Није мала ствар бити неком ЖРУ.  :D

Подели на овим сајтовима

• Гости

СВАКА ЧАСТ!!

и на форуму и на овим пројектима. Заиста импресивно, професионално, на нивоу... (ех, што не читах лектире када је требало сада бих бар знао лијепу честитку написати) Од срца желим срећну годишњицу и да их буде још много, много... Веома ми је драго што сам члан ЖРУ.

:cheesy2: klapklap 1000000001010

Мало сам забрљао тамо на www.pouke.org/facebook, мислио сам да ја могу самоинцијативно постављати статусе. Бриште ако није добро...  4chsmu1

Нека их, обрисаћемо касније... све је то људски да грешимо...

Већ дуже време се носимо мишљу да направимо прву online православну игрицу.Озбиљно о томе размишљам. Ако нађем људе који су вољни да ми у томе помогну, то ће сигурно бити. Игра ће бити онлајн, играће се умрежено и биће едукативног каратктера на веома занимљив начин. Имамо идеју, само је треба реализовати.

Подели на овим сајтовима

evo oce vidite kako je dobro sto me niste banovali...ja vam,u tom slucaju,nikako ne bih mogla cestitati dvogodisnjicu 1000000001010 ali,posto niste,evo i mene da vam pozelim sve najbolje,i na licnom,i na profesionalnom planu!!! 4chsmu1 na mnogaja ljeta  :cheesy2: i evo vam jedno  klapklap

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

Већ дуже време се носимо мишљу да направимо прву online православну игрицу.Озбиљно о томе размишљам. Ако нађем људе који су вољни да ми у томе помогну, то ће сигурно бити. Игра ће бити онлајн, играће се умрежено и биће едукативног каратктера на веома занимљив начин. Имамо идеју, само је треба реализовати.

Одлична идеја. Ја се тренутно занимам рачунарским мрежама, тако да вам немогу бити од велике помоћи по том питању. Ту ипак требају програмери, односно најбоље неко ко добро ради у флешу или јави. Али ако буде отворена тема да дајемо приједлоге сценарија или нешто слично обавезно ћу пратити.  1000000001010

Подели на овим сајтовима

• Гости

Одлична идеја. Ја се тренутно занимам рачунарским мрежама, тако да вам немогу бити од велике помоћи по том питању. Ту ипак требају програмери, односно најбоље неко ко добро ради у флешу или јави. Али ако буде отворена тема да дајемо приједлоге сценарија или нешто слично обавезно ћу пратити.  1000000001010

Да, биће отворена тема, па да видимо шта би људи волели да виде у тој игрици, каква би била...

Мислим да под обавезно треба да буде адукативна, друго да буде забавна и на крају да развија такмичарски дух. Све у свему, битна је да уведе људе у литургијску стварност, тј. да му подари информацију коју ће он оживети у Цркви.

Хвала Богу, сваког дана добијам огроман број позива, мејлова, порука, где се људи захваљују на ономе што им дарујемо. Био бих пресрећан да ово место може учинити бар мало на путу литургијског освешћења, а уједно и на ширењу љубави и поштовања ма које нације вере или невере био.

Подели на овим сајтовима

Био бих пресрећан да ово место може учинити бар мало на путу литургијског освешћења, а уједно и на ширењу љубави и поштовања ма које нације вере или невере био.

Одох можда ван теме али морам рећи да за мене чините. Ја сам на форум дошао првенствено да се добро преиспитам јер сам својим сујетним понашањем био прилично замрачен човјек. И могу слободно рећи да што се више дружим с вама (тј. цијелим ЖРУ) све је јачи дух у мени и снажнија воља да побиједим те "покварењаке" у себи, тако да  facenew22222222

П.С. Сада сам мало развучен између посла и школе, али чим завршим неке обавезе по том питању потрудићу се да будем од користи и дјелом а не само ријечима. Даће Бог. facenew22222222

Подели на овим сајтовима

• Гости

Данас је извршена миграција сајта "Свето Писмо са преводима и упоредним местима by Pouke.org" на наш сервер. Ако Бог да, вечерас или сутра е бити доступан свима.  4chsmu1

До тада, лајкујте нашу официјелну фб страницу:

http://www.facebook.com/pages/%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%9F%D0%B8%D1%81%D0%BC%D0%BE-%D1%81%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B0-%D0%B8-%D1%83%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D0%BC-%D0%BC%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BC%D0%B0/171812902875129

Она је тек основана и не треба да вас чуди што нема пуно људи, биће их чим покренемо кампању.

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...
  • Гости

4000n.jpg

Још мало и добијамо 4000-ог члана форума!

Као што је познато, сваком хиљадитом члану волимо нешто да поклонимо. Овог пута ће то бити књига и то једна веома лепа и корисна. Да, нисмо је користили, па сада је вама "уваљујемо" :rolleyes:

Дакле, чекамо 4000-ог члана!

Подели на овим сајтовима

kad se logujem preko FBa ovde, na forumu, se pojavljujem kao novi clan. I kada je rpregled tema i foruma u pitanju ( sto mozda ima veze sa povezivanjem forumskog naloga i FBovskog) ,ali i kada je u pitanju broj clanova na forumu.

Tako da taj broj je malo vestacki ako su se ljudi logovali preko FB naloga

Подели на овим сајтовима

• Гости

kad se logujem preko FBa ovde, na forumu, se pojavljujem kao novi clan. I kada je rpregled tema i foruma u pitanju ( sto mozda ima veze sa povezivanjem forumskog naloga i FBovskog) ,ali i kada je u pitanju broj clanova na forumu.

Tako da taj broj je malo vestacki ako su se ljudi logovali preko FB naloga

Потребно је да усагласиш ФБ и стари налог. Тада нећеш имати дупли налог (што је форумски прекршај и санкционише се баном), већ један налог коме можеш приступити и класичним пријављивањем или преко Фејсбука.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...