Jump to content

Јубилеји заједнице Живе Речи Утехе

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

• Одговори 320
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Možda bi svaki od forumaša kao "pečat" trebao da ima pored svog avatara, i redni broj sa foruma.

Da se obraćamo kao robijaši. "Ša ima 1001?" - "Eto 2223, pomalo. Devera se."

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Браво  4chsmu1 klapklap 4chsmu1 0442_feel 4chsmu1 klapklap klapklap klapklap ширимо се све више и више !!!!!!!! Даће  winter да нас буде и један омањи милиончић .

confusedбаш сам лупио је'л да  crvenilo

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

сам лупио је'л да  winter

ниси лупио......ето, православни форум о.Андреја Курајева има преко милион чланова....а будући да имамо тенденцују да се ширимо и даље од Балкана...ко зна.... 4chsmu1

имамо вић подфорум на енглеском, на руском, лесковачком..... 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Даће драги  4chsmu1 да буде тако  winter

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Ako zažive oni podforumi na engleskom i ruskom (predlažem i španjolski) a ne da piše tamo samo jedna osoba....eto nama ne meleon nego i nekolko meleona članova.

Samo će onda da puca forum svaki dan, tako da bolje da bidnemo skromni.

Подели на овим сајтовима

Kad bi ovaj 2tisućiti član znao da dobiva kao nagradu stan u Beograd, diplomu Više Poslovne škole, i apartman u Bečići (čisto da ima za letovanje)...odmah bi se javio.

Nisam siguran da nagrada može da se prebači na drugoga. Ako može, prijavljujem se onako neskromno za sretnog dobitnika.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Ako zažive oni podforumi na engleskom i ruskom (predlažem i španjolski) a ne da piše tamo samo jedna osoba....eto nama ne meleon nego i nekolko meleona članova.

Samo će onda da puca forum svaki dan, tako da bolje da bidnemo skromni.

Аааааа, не бише. Имамо самостални сервер 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Даће Бог да се форум још прошири, и да ови већ постојећи чланови узму више учешћа и буду активнији, пошто могла сма примјетити да је доста оних који само читају, а не исказују своје ставове и мишљења,  :drugarstvo: за све, биће боље.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Clanu 2000 javi se cekamo te :drugarstvo:

Можда човек не може да се се снађе...тек је дошао овде.

Било би добро да га чланови, који желе, обавесте на пп и да му ставе линк ка овој теми...

Подели на овим сајтовима

Браво  :cheesy2: klapklap :drugarstvo: 0442_feel :cheesy2: klapklap klapklap klapklap ширимо се све више и више !!!!!!!! Даће  isus-sinai да нас буде и један омањи милиончић .

confusedбаш сам лупио је'л да  crvenilo

ako se nevaram  i vidjela sam da ima neko  ovdje  jos ,nisam sama  ,do sada mislila da  ovdje sami mladi  sem  mene pozzzzz
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...