R.Žiskar Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 Е, и ја сам се малопре чуо са једном мојом, она је Швеђанка али живи и ради у Норвешкој. Каже да ове године спремају фестивал али ће радити са конкретним показним вежбама особама млађим од 12 година. И да ће све то да снимају и да после пуштају пре и после свих информативних емисија на телевизијама широм света а нарочито у земљама које претендују да постану чланице европске уније. Тешко да ово може да буде више од квачуће вести али...дим, ватра и тако то.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 Онај малени на клипу у Холандији пјева о два оца...ја сам помислио да је пјесма о два клинца која се педеришу, али овако је то у складу са еиховим прихватањем хомосексуалаца, тако да не видим шта има да се шокирамо као да је то нешто ново. Aaaaaaaaa znaci moze da ima dva tatka. Napredna neka zemlja. Kad cemo mi da dosegnemo taj uzviseni stadujum da imamo dvoje oca i tatu bez mame. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 Aaaaaaaaa znaci moze da ima dva tatka. Napredna neka zemlja. Kad cemo mi da dosegnemo taj uzviseni stadujum da imamo dvoje oca i tatu bez mame. Не мора да има два татка. Не подржавам ја то. Али исто тако мислим да је боље манути се згражавања, када нас има свакако грешних на милионе других начина. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 Aaaaaaaaa znaci moze da ima dva tatka. Napredna neka zemlja. Kad cemo mi da dosegnemo taj uzviseni stadujum da imamo dvoje oca i tatu bez mame. Ма нееее,видиш да каже човек да се чуо са пријатељима и да све то лаж,немојмо да смо наивни и да смо фашисти,на крају крајева одакле нам право да се не слажемо са геј-парадом,свашта,или са правима човека-свашта,или си човек или си радикал,напредњак,девраш,секташ...шта год.... Схватимо већ једном све то... Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 samo zelim da kazem sledece: pricao sam saortakom iz norveske (norvezaninom) koji kaze da vest nema veze sa mozgom niti sa istinom. Ja zivim u Norveskoj i prvi put ovde cujem za ovu vest. Nije da nesto previse pratim vesti, ali mi ovo sigurno ne bi promaklo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 Не мора да има два татка. Не подржавам ја то. Али исто тако мислим да је боље манути се згражавања, када нас има свакако грешних на милионе других начина. Бринем се за тебе у последње време.Шта ти се десило? Ignjatije and bgpj је реаговао/ла на ово 2 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 Бринем се за тебе у последње време.Шта ти се десило? Брини се ти за себе сестро и свој морал. Ја сам мало смањио доживљај осуђивања, и то је за забринутост јел? Ја рекох да то не подржавам, али исто тако не видим шта значи јавно згражавање које свакако у нашој пракси првом приликом води и јавном малтретирању. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 Брини се ти за себе сестро и свој морал. Ја сам мало смањио доживљај осуђивања, и то је за забринутост јел? Ја рекох да то не подржавам, али исто тако не видим шта значи јавно згражавање које свакако у нашој пракси првом приликом води и јавном малтретирању. Уколико овакве ствари заиста постоје (кажем УКОЛИКО ПОСТОЈЕ), онда ту нема места никаквој толеранцији и разумевању. Такви заиста заслужују не згражавање већ каменовање. Макрина, Ignjatije and bgpj је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 Уколико овакве ствари заиста постоје (кажем УКОЛИКО ПОСТОЈЕ), онда ту нема места никаквој толеранцији и разумевању. Такви заиста заслужују не згражавање већ каменовање. Не постоје, демантовано је два пута, од Н.Петровића који живи у Норвешкој и Јуриса коме је његов Норвешки колега пренио да такве вијести нема у Норвешкој. bgpj је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 Не постоје, демантовано је два пута, од Н.Петровића који живи у Норвешкој и Јуриса коме је његов Норвешки колега пренио да такве вијести нема у Норвешкој. Слушај Јусто,немој да си Кнез Мишкин,нема проблема,мој морал је моје огледало и даћу одговор али ме иритира ова твоја млакост коју пројављујеш у последње време,не ради се овде о осуђивању или не,али просто овакве ствари постоје,схвати,ту информацију нећеш добити од човека који сматра да не неморално хемијски кастрирати педофила а још горе,који сматра то трошењем времена пошто постоје и други начини као може да се мучи дете.Извини молим те... Boba and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 Ja zivim u Norveskoj i prvi put ovde cujem za ovu vest. Nije da nesto previse pratim vesti, ali mi ovo sigurno ne bi promaklo. Tako nekako oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 Слушај Јусто,немој да си Кнез Мишкин,нема проблема,мој морал је моје огледало и даћу одговор али ме иритира ова твоја млакост коју пројављујеш у последње време,не ради се овде о осуђивању или не,али просто овакве ствари постоје,схвати,ту информацију нећеш добити од човека који сматра да не неморално хемијски кастрирати педофила а још горе,који сматра то трошењем времена пошто постоје и други начини као може да се мучи дете.Извини молим те... Шта је млакост, што нећу мрзити Турке, и што сматрам да се треба престати са осуђивањем хомосексуалаца, и водити сопствени живот? Ако алудираш и на то, јер колико ми се чини и то је по среди, да сам ја подржао наводно некакву дјечију геј-параду, онда стварно не знам шта рећи...постало је загушљиво на форуму. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 Разговарамо ваљда а ако ти је загушљиво,шта ћу ти,стрпи се још мало,нећу ни имати времена ускоро да сам на форуму Не,не ради се о томе што не осуђујеш и не треба,наравно,већ о томе што овога има и ово постоји,схвати,па ваљда си видео снимак,јадна деца...тобоган у облику пениса...шта ти је човече Божији,па ово је далеко од нормалног. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 Шта је млакост, што нећу мрзити Турке, и што сматрам да се треба престати са осуђивањем хомосексуалаца, и водити сопствени живот? Ако алудираш и на то, јер колико ми се чини и то је по среди, да сам ја подржао наводно некакву дјечију геј-параду, онда стварно не знам шта рећи...постало је загушљиво на форуму. Greh i nemoral uvek imaju tendenciju da se sire. Ako dopustis gej paradu ne zavrsava se na tome. Slede gej brakovi, usvajanje dece, decije gej parade ( bice ih )...... pa ce posle i ostali " oblici " seksualne izopacenosti. Videcemo jos svasta. Cim ovo vremenom postane " normalno " slede i druge " slobode " . Таша, Олимп and Макрина је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 Не постоје, демантовано је два пута, од Н.Петровића који живи у Норвешкој и Јуриса коме је његов Норвешки колега пренио да такве вијести нема у Норвешкој. Добро, тим боље. И ја сам, постављајући вест, изразио резерве о могућој новинарској "буви". Ипак, мислим да треба бити обазрив. Имам основа да сумњам да се овакве вести пласирају не би ли се "пипао пулс", по принципу АПП (ако прође, прође). Кување жабе... А што се тиче видео клипа, он нема везе са самом вешћу, али има везе са пропагирањем хомосексуалности међу децом. О чему говори песма "Двојица тате"? Хоћемо ли и то назвати нормалним и природним? Хајде, нађимо случај у природи да дете заиста има двојицу тате или две маме. Нема? Онда је то противприродно и ненормално. Која је онда психопата написала ону бљувотину и ставила је детету у уста? Не децо! Нормално је да имате једног тату и једну маму. Није нормално и у природи не постоји дете било којег живог бића које има двојицу тате или две маме. Лажу вас! То треба рећи и не лагати децу, не испирати им мозак у име "толеранције". Не треба да буду толерантни према ненормалном. Драшко, Макрина and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука