Jump to content

Дечији геј фестивал у Норвешкој (!!!???)

Препоручена порука

Има ли краја људском пропадању?

http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/226278/U-Norveskoj-odrzan-decji-gej-festival

Ако је ово истина, а не новинарска "бува", онда стварно треба да се забринемо.

Подели на овим сајтовима

Сваки дан наилазим на овакве ствари и сваки пут се истраумирам.. Не знам докле ћу.. Иако је Бог обећао да неће више бити потопа, мислим да би га требало опет бити.. Љутска бахатост нема граница.

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Има ли краја људском пропадању?

http://www.vesti-onl...ji-gej-festival

Ако је ово истина, а не новинарска "бува", онда стварно треба да се забринемо.

Odmah ispod klipa:

DEMANTI Gej Lezbejskog info centra

Od Gej lezbejsko info centra dobili smo demanti koje prenosimo u celini:

"Vest da je u Norveškoj održan “dečji gej festival” je lažna. Gej lezbejski info centar je prisustvovao na LGBT konferenciji u Norveškoj kada je vest bila objavljena. U pitanju je lažna vest i lažno prevođenje. U pitanju je knjiga o gej muškarcima i lezbejkama kada su bili deca, kako su odrastali, kakve odnose su imali sa roditeljima... Cilj tog projekta je da pokaže da su gej muškarci i lezbejke odrastali u normalnim porodicama kao i svi ostali.

Na kraju vesti je pesma usvojenog dečka koji peva o svojim roditeljima, tj. o dva oca. To izvođenje je od pre dve godine. Taj video i pogrešno prevođenje je iskorišćeno da se objavi vest o nepostojećem festivalu i stavi u kontekst orgijanja sa gej decom!"

Подели на овим сајтовима

У Ослу одржан “дечји геј фестивал”! Добродошли у светлу европску будућност!!!

4 Votes

У Ослу одржан “дечји геј фестивал”!

18.04.2012. У Ослу (Норвешка), је пре годину дана одржан дечји геј фестивал, то јест фестивал деце хомосексуалаца или фестивал дечје хомосексуалности!

45890760.png?w=593&h=135

Фестивал је наводно одржан у знак подршке истраживању о дечјој хомосексуалности у светлу чињенице да је то сасвим нормално, као и у знак подршке књизи која је објављена као резултат ове студије. Овде је сајт књиге – http://www.gaykids.no/

Ево шта се каже у предговору књиге и у уводу сајта, што се може закључити на основу превода помоћу а Google Translator-a.

“Геј Кидс” је књига о хомосексуалној љубави међу децом и младима. Али одрасли, посебно наставници и родитељи могу да имају велике користи од ове књиге. Књига “геј Кидс” вам пружа знања сакупљена на основу дугогодишњих истраживања у области хомосексуалности у Норвешкој. Ова књига је прва те врсте. То је свеобухватан и обиман опис животних ситуација младих и одраслих који се заљубљују у особе истог пола. “Геј Деца” ће положити темеље за безбедност, толеранцију и поштовање између деце и одраслих – без обзира на њихову сексуалну оријентацију.

Ево какве песме већ певају деца на Западу (такође на неким од фестивала толерантности):

Подели на овим сајтовима

Сваки дан наилазим на овакве ствари и сваки пут се истраумирам.. Не знам докле ћу.. Иако је Бог обећао да неће више бити потопа, мислим да би га требало опет бити.. Љутска бахатост нема граница.

Ja sam slučajno po povratku s godišnjeg, tamo negdje početkom marta naletio na ovaj video, poslije sam malo bolje pogledao, šta sve to imaju na You Tube a tamo ih je koliko hoćete takvih s maloljetnicima čak od 9-10 godina, još malo pa će ih biti i iz vrtića. Prvo sam mislio da se ta djeca šale, prave te pubertalne recesije na videu, a ono to ona misle ozbiljno:

OK I Am Gay (12 year old comes out)

http://www.youtube.com/watch?v=ldNMqWkGuIU

Подели на овим сајтовима

DEMANTI Gej Lezbejskog info centra

Od Gej lezbejsko info centra dobili smo demanti koje prenosimo u celini:

"Vest da je u Norveškoj održan “dečji gej festival” je lažna. Gej lezbejski info centar je prisustvovao na LGBT konferenciji u Norveškoj kada je vest bila objavljena. U pitanju je lažna vest i lažno prevođenje. U pitanju je knjiga o gej muškarcima i lezbejkama kada su bili deca, kako su odrastali, kakve odnose su imali sa roditeljima... Cilj tog projekta je da pokaže da su gej muškarci i lezbejke odrastali u normalnim porodicama kao i svi ostali.

Sto nedeljku ne smeta da nastavi i da bude ubedjen da je to istinito. :D

• Волим 1

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Мени је страшна она песма дечја. Који год да је фестивал у питању, песма је написана крајње монструозно, уз праћење техника манипулације до у слово.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Inache sto se tiche toga "on ne moze da zna" na sta se ovaj malisan zali. Mislim da se svi secamo da odlichno znamo STA VOLIMO kad smo bili 13/14.

I ja sam porprilichno u to vreme znao da volim devojcice. :D

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Bice ognjeni " potop " . Onako za finish .

Подели на овим сајтовима

Полако потоп још није захватио екс ју, па неће ни Норвешку.

Дакле овако, вијест да је одржан дјечији-геј фестивал је лажњак.

Онај малени на клипу у Холандији пјева о два оца...ја сам помислио да је пјесма о два клинца која се педеришу, али овако је то у складу са еиховим прихватањем хомосексуалаца, тако да не видим шта има да се шокирамо као да је то нешто ново.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

samo zelim da kazem sledece: pricao sam saortakom iz norveske (norvezaninom) koji kaze da vest nema veze sa mozgom niti sa istinom.

Битно је да је пуштена патка, кога брига за истинитост информација.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...