Олимп Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 Нажалост, Албанија је добила велики број бодова зато што је већина шиптара на Косову.. Тако је и Македонија дала 12 Албанији.. Чуди ме што су нам Хрвати дали 12. Мало сам изнервиран ал` ок.. Бар је Русија друга.. "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 Barem su Željko i sa njim dijaspora i susedi odradili posao, Srbija je na 3. a Šipci na 5. mestu. Sad Šipci na Kosovu mogu da se hvale da su dobili 5. mesto, ali sa gorkim ukusom da je Srbija ipak dobila više... Šteta za Izrael, ali su bacili Albance na 5. mesto, dotad su Šipci naime bili duže vreme na 4. mestu. Стварно? Не пратим Евровизију нешто посебно али сам баш мислио за Албанију да је тотално лоша што се тиче пласмана. Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=OtoW0FF0-uE Таша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 Како је глупо ово комшијско гласање...али чудно је да и поред тога опет некако углавном и боље пјесме побједе у односу на остатак, и можда се понекад нека глупља провуче. Али овај пут све је ок, с тим што бих замјенуо мјесто српској и руској. Швеђани заслужено први, албанска је пјесма била одлична, и она заслужује висок пласман. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 Uh najteze mi padose ova dva italijanska komentatora .... ala su se nalupali u iscekivanju poena .... Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 Meni je Joksimovičeva pjesma najljepša bila.Bosanska smeće. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 smej.gif ВИЛМА, Natasa., Juan Valdez and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 Где беше оних 9 милиона Срба у Турској? Оскудација а? http://www.pressonli...IONA SRBA!.html Нису имали кредита sHa_sarcasticlol katja and Manolis је реаговао/ла на ово 2 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 Олимп and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 Људи наш нови идол Тома је на ТиВију управо дошо из Москве, манте се евросонга , евросонг је само спин жутих , да не би гледали нашег новог вођу ! Значи Ртс 1. Олимп је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 Људи наш нови идол Тома је на ТиВију управо дошо из Москве, манте се евросонга , евросонг је само спин жутих , да не би гледали нашег новог вођу ! Значи Ртс 1. Реприза :Р Мало да и њега РТС репризира а не само Тадића Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 Реприза :Р Мало да и њега РТС репризира а не само Тадића Еее да је мало... Сигурно се самоимпресионирао овим гостовањем, па форсира репризу. Нека, чираш човек - нек' излучи који хормон среће. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 Еее да је мало... Сигурно се самоимпресионирао овим гостовањем, па форсира репризу. Нека, чираш човек - нек' излучи који хормон среће. Ајде шта сте лицимурни, па дајте човеку мало простора Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука