Natasa. Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 nešto na ovu temu Mega car , ne secam se da li sam ikad cula ista lepse o braku . laetitia је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 Непотребно. Неодговорно. Љубав није емоција, љубав је и преузети одговорност. А у случају да хоће да ступе у грађански а не и у црквени брак, а при томе су црквени људи - то би била просто смешна и бесмислена ситуација. Али, колико видим, они не би уопште у брак, барем за сада. Глупост. Ноторна глупост и крајња неодговорност. Страх. А тамо где побеђује страх тамо нема љубави. А љубав, опет, није (само) емоција, љубав је и обећање и одлука и завет. Амин Pa jes' malo cudno...deluje nezrelo na prvo citanje. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Август 17, 2012 Пријави Подели Написано Август 17, 2012 Ja sam dete koje je rođeno van braka, ali ono, što bi moja baba rekla... ,,kopile'' Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Август 17, 2012 Пријави Подели Написано Август 17, 2012 Како Црногорци зову ванбрачно дете? Ђетић незнаног јунака. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toncica Написано Август 17, 2012 Пријави Подели Написано Август 17, 2012 Pa sasvim je jasno sta ce svestenik reci. Bez obzira na djecu i to sto se vole, nijedan svestenik nece recič pa dobro onda, mozete i da se ne vjencavate. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 17, 2012 Пријави Подели Написано Август 17, 2012 деца су света, у смислу дар од Бога, како год окренеш Црква и свештенство ће увек потенцирати све по пропису, и то не због прописа него да би што више смањила даље могуће компликације у животу везане за брак, брачни живот, децу у брак у, децу ван брака, итд ... нормално, постоје и праксе, послушања, мишљења, моралисања ... malina :) је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toncica Написано Август 17, 2012 Пријави Подели Написано Август 17, 2012 Како Црногорци зову ванбрачно дете? Ђетић незнаног јунака. .smesko. .smesko. .smesko. .smesko. .smesko. .smesko. .smesko. 4869 4869 4869 4869 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubić Nenad Šone Написано Јануар 15, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука