Jump to content

Хрватска: Ускоро и геј бракови

Оцени ову тему

Препоручена порука

Зависи како гледаш на брак. То је као када би ,рецимо, у лекарску комору примали било кога. Е сад, ако ти као лекар сматраш припадност комори као парче папира које ништа не значи, а ето мораш да га поседујеш онда ти је стварно небитно. А ако припадност комори гледаш као част и као обавезу придржавања одређених норми онда је за тебе таква пракса срозавање угледа коморе. То је, ето неки мој поглед.

Hm. I see.

Mislim da nije isto, zato što je loš lekar na odgovornom mestu veoma loša stvar za onog koji bi da se leči, mogao bi nekoga koštati veoma mnogo, pa čak i života.

U tom kontekstu bi alkoholičari, nasilnici, nemarni, nezainteresovani, neadekvatni bili ono što su u tvojoj priči loši lekari. A za homoseksualce mislim da je kao: "ne želim crnje u lekarskoj komori".

Mislim da je cela ta priča da homoseksualci nekoga i nešto ugrožavaju totalno besmislena.

Подели на овим сајтовима

Hm. I see.

Mislim da nije isto, zato što je loš lekar na odgovornom mestu veoma loša stvar za onog koji bi da se leči, mogao bi nekoga koštati veoma mnogo, pa čak i života.

U tom kontekstu bi alkoholičari, nasilnici, nemarni, nezainteresovani, neadekvatni bili ono što su u tvojoj priči loši lekari. A za homoseksualce mislim da je kao: "ne želim crnje u lekarskoj komori".

Mislim da je cela ta priča da homoseksualci nekoga i nešto ugrožavaju totalno besmislena.

Реално не угрожавају, али је глупо давати им право на брак. Брак је увек био заједница мушкарца и жене, зашто би сад неко правио пародију од брака ради неког привида једнакости.Стварно је бесмислено.

Подели на овим сајтовима

Реално не угрожавају, али је глупо давати им право на брак. Брак је увек био заједница мушкарца и жене, зашто би сад неко правио пародију на брак ради неког привида једнакости.Стварно је бесмислено.

Društvo napreduje, pozivanje na tradicionalizam je anti-razvoj.

Brak treba redefinisati kao zajednicu dvoje građana.

Crkva ima pravo da joj se to ne dopada i da ne priznaje tu vrstu zajednice, ali ne sme njen standard postati opšti društveni standard.

Tragično je što se te stvari očigledno moraju nametati spolja, ko zna kada bi konsenzus prosvetljenih lidera ovih prostora bio da homoseksualci imaju jednaka prava kao i svako drugi.

Подели на овим сајтовима

Kojih stvari tacno?

Evo primera radi,dodje ovo kod nas i prihvati se,crkva naravno to nece prihvatiti za crkveni brak pa moze biti podlozna kritici.

Ali mislio sam na generalne stvari,kao sve opsto prihvatanje homosekusalizma i razultata toga.

Cuo sam za onu vest za homosekusalne bajke u zabavistu ili tako nesto.

Mislim da i sam znas koliko je danas popularno da se devojke ljube cak i ako nisu gej i to se propagira kako je "hot" i notmalno.

Seksualno eksperimentisanje sa istim polom,to jeste udovoljavanje fantazijama i to je negde sasvim normalno da svi rade.

Ubacivanje bespotrebnih gej likova i gej scena u filmove i serije cisto da bi bili tu jer je to sad "in"

Valjda kontas sta ocu da kazem.

Подели на овим сајтовима

mnogi ne shvataju da postoje razni nacini ratovanja, jedan od njih je i uticanje na svest ljudi, a ateisti umesto malo da razmisle oni ce iz "principa" i inata da negiraju bilo sta sto kaze Crkva

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ne, ne kontam.

Ako dodju niko ne moze da proziva Crkvu zato sto smo sekularno drstvu i niko nije obavezan biti hriscaninom niti voditi se hriscanskim etosom. Ko zeli ici u Crkvu to je njegova privatna stvar i ko se na to odluci lili ce prihvatiti hriscanski etos i ziveti po njemu ili ne mora biti u Crvki.

To da se devojke ljube ne moze da se postigne nikakvom propagandom, reklamom, paradom ili bajkamam o istopolnim romansama. Malo se o tome prica jer je to narocito u ovakvim krugovima totalni tabu ali zenske osobe imaju daleko vecu sklonost da osete privlacnost ka istom polu nego muske. Devojke se ljube jer imaju izrazitu zelju da se ljube. Sto naravno nikako ne znaci da je sa hriskog apsekta to bilo kako opravdano i dobro ali ne mozemo nikoga naterati da bude hriscanin.

Подели на овим сајтовима

ti ko da ne znas da postoji citava armija koja se bavi ispiranjem mozga

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Ne, ne kontam.

Ako dodju niko ne moze da proziva Crkvu zato sto smo sekularno drstvu i niko nije obavezan biti hriscaninom niti voditi se hriscanskim etosom. Ko zeli ici u Crkvu to je njegova privatna stvar i ko se na to odluci lili ce prihvatiti hriscanski etos i ziveti po njemu ili ne mora biti u Crvki.

To da se devojke ljube ne moze da se postigne nikakvom propagandom, reklamom, paradom ili bajkamam o istopolnim romansama. Malo se o tome prica jer je to narocito u ovakvim krugovima totalni tabu ali zenske osobe imaju daleko vecu sklonost da osete privlacnost ka istom polu nego muske. Devojke se ljube jer imaju izrazitu zelju da se ljube. Sto naravno nikako ne znaci da je sa hriskog apsekta to bilo kako opravdano i dobro ali ne mozemo nikoga naterati da bude hriscanin.

Ja nikog ni ne teram da bude Hriscanin.

To za sekularnost ne drzi bas vodu uvek i kod svih,kod nekih ljudi ako si religiozan i protivis se istopolnom braku,ti si zatuzani religiozni fanatik,bice uvek takvih,samo pitanje je koliko.

Pa dobro imamo razlicita misljenja sto se tice propagande.

Nego samo da pitam,jel mozes da mi objasnis zasto zene imaju daleko vecu sklonost da dele privlacnost ka istom polu?

Подели на овим сајтовима

pa jeste, ali ako neko balansira i ne zna ocel levo ili desno, onda manipulanti povuku... uostalom kad je neko izlozen kljukanju nonstop, pa znas vec sta ja imam da ti pricam, gle u sta se covek pretvorio u potrosacku masinu, robotizovan, matrix se zove to

postepeno, malo po malo i dobijes naopako izvrnute vrednosti, a da nisi ni primetio kad se to desilo

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...