Marjanovic Написано Мај 5, 2012 Пријави Подели Написано Мај 5, 2012 Ево сад ви који сте црквењаци а гласаћете за жуте , размислите добро још једном коме дајете свој глас. Само црквењаци? А шта је са помоћницима свештеника, продавачицама свећа и осталима који су запослени при цркви? :smile: Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
исидорица Написано Мај 5, 2012 Пријави Подели Написано Мај 5, 2012 Жути су и овде, као и по целој Србији марионета интереса друге врсте. Да, они хоће земљиште,тј. профит, али аутономаши имају задатак сепарације. Рекла бих да су ЛСВ из сенке и остали креатори амбијента за овако нешто. Жути су превише безлични. Господин жути П. заиста делује као свеже упецан шаран, који не слути да ће га прогутати један уштиркани стомачић. п.с. Намерно сам изменила пост, да не бих зарадила епитет. Пошто сам живела у Бачкој, одређене придеве употребљавам поради иронијског ефекта, јер Бачвани знају колико је забавно живети у Бачкој, у најпозитивнијем смислу те речи! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
IgorEr Написано Мај 5, 2012 Пријави Подели Написано Мај 5, 2012 Мислим да се овде не ради о директном акту против СПЦ (Епархије бачке) нити је ово урађено са намером провоцирања. Једноставно они у овом тренутку размишљају само о изборима, и како да на све могуће начине дођу бар до још неког гласа, па макар то било и преко концерта Балашевића, само што не схватају да кроз такво понашање угрожавају интересе, па и права других (или схватају али их се то не тиче) а то је велики проблем. nishizawa and katja је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
исидорица Написано Мај 5, 2012 Пријави Подели Написано Мај 5, 2012 Мислим да се овде не ради о директном акту против СПЦ (Епархије бачке) нити је ово урађено са намером провоцирања. Једноставно они у овом тренутку размишљају само о изборима, и како да на све могуће начине дођу бар до још неког гласа, па макар то било и преко концерта Балашевића, само што не схватају да кроз такво понашање угрожавају интересе, па и права других (или схватају али их се то не тиче) а то је велики проблем. Сви концерти у граду су одржавани на другом месту. Када се овакав план повеже са претходним оптужбама на рачун вл.Иринеја, тешко је не посумњати у намеру. На жалост, СПЦ улази у статус "прогоњене". Не само у Војводини. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 5, 2012 Пријави Подели Написано Мај 5, 2012 pa biće gotov koncert pre te liturgije ujutru. Pre 11 -12 kad i bdenje počinje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 5, 2012 Пријави Подели Написано Мај 5, 2012 Ako neko dolazi na koncert moći će da me vidi u đubretarskom prsluku sleki, w.a.mozart and IgorEr је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Мај 5, 2012 Пријави Подели Написано Мај 5, 2012 Олош најниже врсте... Стварно су врло ниско пали. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Мај 5, 2012 Пријави Подели Написано Мај 5, 2012 Ово им стварно није требало... али то и показује да новосадска власт одавно атакује на Цркву и да сада кулминира. Зато верујем да ће ова власт у Новом Саду ускоро бити смењена. И јууу оче,па Ви се то мешате у политику!? :229229229: Шалим се, само тако наставите! Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Мај 5, 2012 Пријави Подели Написано Мај 5, 2012 Људи без морала...зато могу и да чине овакве ствари.А Балашевић ионако прави бзв мјузу-песмице о хипи салашу... тралала сви се волу... :blink2: Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 5, 2012 Пријави Подели Написано Мај 5, 2012 Ah, meni se njegove te tralala pjesmice, nikad nisu baš nešto sviđale iako je moja sestra cijeli život luda za njim a mnogi Hrvati ga također obožavaju "do boli", takva muška Madona balkanska, hahahaha! A sad je jasno i zašto, isplivalo i to, anticrkveni lik totalno. Nije me to od njega ni iznenadilo ni razočaralo, dalo se očekivati tako nešto. Kod sestre sam ga se naslušao uvijek i previše, koja masaža, OMG! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 5, 2012 Пријави Подели Написано Мај 5, 2012 (ако вам је музика превише сурова, утишајте до краја и читајте титл од 1:35) Пакао југоносталгичарског менталног помора Је*ао га петао и багрем изваљен Apis, -Владимир-, исидорица and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
исидорица Написано Мај 5, 2012 Пријави Подели Написано Мај 5, 2012 Пакао југоносталгичарског менталног помора Је*ао га петао и багрем изваљен Баш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 5, 2012 Пријави Подели Написано Мај 5, 2012 Мислим да се овде не ради о директном акту против СПЦ (Епархије бачке) нити је ово урађено са намером провоцирања. Једноставно они у овом тренутку размишљају само о изборима, и како да на све могуће начине дођу бар до још неког гласа, па макар то било и преко концерта Балашевића, само што не схватају да кроз такво понашање угрожавају интересе, па и права других (или схватају али их се то не тиче) а то је велики проблем. Mislim da nisi upućen. Mi koji smo ovde u Bačkoj pri Crkvi jako dobro znamo da je ovo savršeno namerno i zlonamerno smišljena provokacija. Не знам из које си епархије, али није нека тајна у Бачкој и Новом Саду какав је однос градских власти према СПЦ. Дакле да поновим ово је злонамерно урађено. Поготово кад се има у виду да је слава саборног храма управо Ђурђевдан. Замисли сад ситуацију коју ти потомци комунистичких аутономашких функционера приређују свештенству и епископу бачком. Ђоле ће да тандрља целу ноћ пред двором , ту живи пар свештеника који служе при саборном храму и монаси са владиком. Сутра дан ујутро слижи се архијерејска литургија, дочекују се гости и званице кијих неће бити мало треба цео дан стајати на ногама а целу ноћ пробдити због будала, па ти сад види колико је то не намерно. Приде Нови Сад није толико велик град као Њујорк да може да се деси да се људи не познају да не знају какав је коме обичај и ко је какав. Немаш разлога да их правдаш ни у ком смислу, поготово после овог саопштења из кабинета епископа бачког, или можда мислиш да епископ лично није довољно упућен у дешавања у његовој непосредној близини ? Partibrejkers and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 5, 2012 Пријави Подели Написано Мај 5, 2012 Slažem se sa Bokijem Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 5, 2012 Пријави Подели Написано Мај 5, 2012 Panonski go..ar Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука