Jump to content

Резултати гласања у Србији 2012- уживо на ЖРУ!

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Гробари заробили Славицу Ђукић-Дејановић

Навијачи Партизана пред утакмицу са Радничким блокирали су пут на уласку у Крагујевца, а у колони која се формирала затекло се и возило Славице Ђукић-Дејановић.

Када су видели да се у црној лимузини марке „Ауди“ налази председник Скупштине Србије, Гробари су почели да ударају рукама по крову аутомобила.

Неизвесност је трајала неколико минута, али је полиција брзо интервенисала, па су навијачи Партизана дозволили пролаз Славици Ђукић-Дејановић.

Подели на овим сајтовима

Гробари заробили Славицу Ђукић-Дејановић

Навијачи Партизана пред утакмицу са Радничким блокирали су пут на уласку у Крагујевца, а у колони која се формирала затекло се и возило Славице Ђукић-Дејановић.

Када су видели да се у црној лимузини марке „Ауди“ налази председник Скупштине Србије, Гробари су почели да ударају рукама по крову аутомобила.

Неизвесност је трајала неколико минута, али је полиција брзо интервенисала, па су навијачи Партизана дозволили пролаз Славици Ђукић-Дејановић.

Ово је све, само држава није :)

Овде Бела лађа сваки дан, не само кад су избори :)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Е, ал испамовасте тему о изборима - шта ради администратор, оће бити каквих банова, опомена :)

To je pozitivno spamovanje koje prija duši i serveru :)

Подели на овим сајтовима

Е, ал испамовасте тему о изборима - шта ради администратор, оће бити каквих банова, опомена :)

gde ces veci spam od ove teme na pravoslavnom forumu, al treba da shvatimo da politika nije samo politika, nego nam se umesala u zivote i kroji nam kape, a imamo mogucnost da to promenimo, znaci upravite misli na prevazilazenje politike i da umnozimo talante kako nam je Bog dao!

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Када се узме у обзир да је ово православни мисионарски форум, пре би се могло рећи да је спам остатак ове теме...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

aj kad si zapeo, ko danas kaze ne interesuje me politika, taj ne zna sta prica, politika nije vise samo politika, nego ti saka jada zlikovaca(da zlikovaca!) odredjuje kakve ces gace da nosis i kako ces da se cesljas... ako se trend nastavi, bice gadno, a sto da bude gadno kad nema potrebe da bude gadno, evharistija je ono sto nam treba, a ne da nas potlace ludaci(da ludaci!) koji sto svesno sto nesvesno rade za saurona

propascemo i onda ide apokaliptus, moze i tako :lol:

PS: ko nije upotrebio talante zna se...

PPS: molitva i delanje su neodvojivi, to je cak i MP-u jasno lol

fora je sto nismo glupi, nego eto trpimo, i to je hriscanska vrlina- (s)trpljenje, ali treba da se dozovemo pameti i da se udruzimo, bitna je sustina i istina, a verujem da cemo u tome da uspemo, jer ja znam neke stvari, a to sto znam je Vera

ovaj materijalni svet mi oblikujemo kako ocemo, a tolko imamo ispravnih ljudi(ljudi na pravom putu), neverovatno je i to sto imamo najbolji moguci materijalni polozaj na planeti, a ne koristimo ga na pravi nacin, moramo se udruziti i da radimo po savesti, znam da svakog od nas tisti savest i to jako jer ne radimo to sto nam je dato da radimo, al ponavljam, ne sumnjam uopste u to, radicemo, samo da napravimo uslove i da se organizujemo

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

a to ce biti uskoro prst ka gore

sta mislite, to sto smo pali na nizu ravan, da ne treba da se trudimo?! bas nam je zato i dat pad da se trudimo i da ispunimo Zakon koji smo zabrljali, nismo bili spremni za drvo znanja dobra i zla(jer mi smo i to drvo, samo nezreli plodovi besmo) i ajde grlom u jagode, e sad smo tu gde smo da ispravimo gresku i da se vratimo na pravi put, jedan i jedini Istinit koji moze da postoji, tako da nema frke ako imamo Vere! :)

isus-sinai

da postujemo i radimo kako nam je receno

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Ако успјеш да ми докажеш да се владика не пита за послове грађевине у херцеговини, нити да је у управном одбору Звезде, онда слободно ме назови лажовом. Гледај сад мало себе оче, како реагујеш кад неко нешто каже против потеза владике Григорија, и на то кад неки Артемит реагује кад неко каже против Артемијуса...иста реакција...одмах скочи и назови лаожвом...

Moras biti tezak bilmez pa poverovati da se Vladika pita sta ce se graditi; ne znam sta potenciras; da Grigorije uzima profit od buducih gradnji ili sta? I ja ne moram da dokazujem nesto sto ne postoji da ne postoji; ti si izasao sa optuzbama pa ih dokazi; ovako izgleda debilitet kao Toma koji mase sa vrecom tzv glasova koje ne zeli ikome da pokaze.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Која ситуација, Чеда каже да је РС геноцидна творевина, а Додик подржава БоТу који је у коалицији са Чедом.

ја никако да укапирам Додика и БоТу..

Додик доста губи на домаћој сцени због БоТе...

у октобру су локални избори...па ће видети...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...