Михајло Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 ја стварно не могу да сконтам толику мржњу према Дверима... Двери јесу покрадене на изборима... ја сам радио као представник једне странке на изборима... и нагледао сам се крађе гласова за читав живот... уз све ОЕБС контроле.. Тадић и Николић су амерички људи... за нас је пропаст ко год од њих победи... Желе Зека and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 ја стварно не могу да сконтам толику мржњу према Дверима... Двери јесу покрадене на изборима... ја сам радио као представник једне странке на изборима... и нагледао сам се крађе гласова за читав живот... уз све ОЕБС контроле.. Тадић и Николић су амерички људи... за нас је пропаст ко год од њих победи... Управо тако. Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Oво је постало гадно конфузно... Шест питања,па онда дође седмо које засени свих осталих шест.. Чланови који су били у оквиру бирачких одбора,а постављени су од "Двери",зашто су потписали да су избори били регуларни ? По правилу сваки члан бирачког одбора ако има озбиљне примедбе не потписује записник. Ако су контролори "Двери" то урадили,онда је питање зашто,ако је било нерегуларности ? Нека се људи из "Двери" прво договоре са својим члановима бирачких одбора пре него говоре исхитрене изјаве. Да је гадно конфузно - јесте. Погледај снимак из Зајечара када контролори, ухваћени на делу, " слажу гласачке листиће " и пакују их у коверте ( море- бре, нису ни запечаћивали те исте коверте на гласачком месту после пребројавања гласова и паковања у те исте коверте што је ОБАВЕЗА - или су их поново вадили из коверата и доцртавали , тамо где треба, па их наново враћали у те исте коверте ). То јесте кривично дело. НИКО НЕ СМЕ ДА ОТПЕЧАЋУЈЕ КОВЕРТЕ СА ГЛАСАЧКИМ ЛИСТИћИМА - а, ови слажу гласачке листиће по " боји ". И то је радио УРС. Шта ли је тек радио ДС ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Двери у Ужицу http://www.dverisrps...r-CS/index.php# http://www.dverisrpske.com/sr-CS/dveri-na-delu/2012/maj/uzice-rezim-pokusava-da-obori-dveri-ispod-cenzusa.php Желе Зека and nedeljko је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 http://www.dverisrps...pod-cenzusa.php Ма, Покрет за Живот Србије, није ни учествовао на овим изборима. А, тврде како их је " неко " покрао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
C.A._R.I.A. Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Не кажем да негде неправилности није било. Али пази шта се каже у саопштењу "Двери"... Двери сумњају да је изборна крађа учињена кроз претварање наших гласова у неважеће листиће, а основана је сумња да је то учињено и са гласовима СРС и СНС.. Дакле прича да је било неправилности,стоји,али да ли имаш неки аргумент да су неки намерно штетили "Двери" ? Пример који си дао то не показује. Знам која је процедура на изборима,био сам члан више пута у оквиру бирачког одбора. Моје питање за тебе јесте - како разликовати неправилности на изборима од тога да је неко намерно преправљао листиће где су људи гласали за "Двери" у неважеће ? Ако се то негде десило,зашто су контролори "Двери" то допустили ? Могли су да не потпишу записник. И зашто саме "Двери" тек данас о томе говоре ? Шта се десило са 6 питања властима која немају везе са овом неправилношћу ? И на крају шта је то "потенцијална крађа" ? Како је "потенцијална крађа" постала претварање гласова за "Двери" у неважеће листиће ? Мислим да су се људи из "Двери" потпуно изгубили,објављују информације на сајту којима сами себе покопавају и демантују. Невезано са тим што то раде од проглашења резултата,и демантовања своје идеје да сигурно пролазе цензус,и да је питање само колико ће освојити мандата у парламенту. Што је очигледно био више предизборни маркетинг,него што су и сами људи у "Дверима" веровали у то. nishizawa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=GcymYSMEZ2U&feature=share Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 ја стварно не могу да сконтам толику мржњу према Дверима... Када неко живи у илузијама, често се дешава да на сваки покушај да му се те илузије разбију доживљава као атак на себе, и одговара агресивно, порицањем или упадањем у још дубље илузије... Sherlock H., Aquilius Cratus and C.A._R.I.A. је реаговао/ла на ово 3 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Ne mrzi Dveri niko; Dveri su minorna stranka sa podrskom malog broja ljudi u Srbiji. Ja verujem da je Bosku i staresincima tesko jer su verovatno vec brojali budzetske pare koje ce da dobiju; ali blamirati se sa optuzbama za kradju su smesne. Danima pred izbore pricali su da ce kradja biti na Kosovu; a sada ispade da su tamo jos i najbolje prosli a DS potpuno propao. pricalis u da nema omladine jer su svi upisani; asada pricaju da navodno mnogo mladih ljudi nije imalo pravo glasa ( i to tvrdnjom 'prica se") . Ugled mora da se zasluzi; a Dveri cine sve da iritiraju ljude oko sebe: Nismno stranka idemo na izbore; spomenucemo crkvu da bi pridobili glasace a u stranci su nam crkvomrsci; pa sad i ova prica o kradji izbora... Malo im je pare sto im je Djilas dao da izadju na izbore vec bi hteli i budzetske Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Ne mrzi Dveri niko; Dveri su minorna stranka sa podrskom malog broja ljudi u Srbiji. Ja verujem da je Bosku i staresincima tesko jer su verovatno vec brojali budzetske pare koje ce da dobiju; ali blamirati se sa optuzbama za kradju su smesne. Danima pred izbore pricali su da ce kradja biti na Kosovu; a sada ispade da su tamo jos i najbolje prosli a DS potpuno propao. pricalis u da nema omladine jer su svi upisani; asada pricaju da navodno mnogo mladih ljudi nije imalo pravo glasa ( i to tvrdnjom 'prica se") . Ugled mora da se zasluzi; a Dveri cine sve da iritiraju ljude oko sebe: Nismno stranka idemo na izbore; spomenucemo crkvu da bi pridobili glasace a u stranci su nam crkvomrsci; pa sad i ova prica o kradji izbora... Malo im je pare sto im je Djilas dao da izadju na izbore vec bi hteli i budzetske Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 занимљиво је да Двери сметају свима осим ДСС-у.. сметају и еврослинавцима и квазипатриотама СНС и СРС-а.. зато тврдим да ДСС и Двери су једине две опције Српске... у Српском политичком миљеу... nirvanashop је реаговао/ла на ово 1 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 ја стварно не могу да сконтам толику мржњу према Дверима... Двери јесу покрадене на изборима... ја сам радио као представник једне странке на изборима... и нагледао сам се крађе гласова за читав живот... уз све ОЕБС контроле.. Тадић и Николић су амерички људи... за нас је пропаст ко год од њих победи... Nemoj da siris dezinformacije. Tadic je jezuitska a Nikolic masonska opcija, kaze Miki D King zestok zagovornik Dveri. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 наивни сте... зато испаштамо... али, сано ће вам се касти..када будете радили за један долар...месечно Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 ...и јели само генетски модификовану храну коју дистрибуира Монсанто и када вам чике буду покуцале на врата да вам узму децу јер им нисте обезбедили све гаџете итд... Михајло, Manolis and nedeljko је реаговао/ла на ово 3 Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука