DYNABLASTER Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 ateisti(i svi koji naginju) imaju problem da vide dublje tj sustinu i lako ih je prevariti, dovoljno je "nastelati" ton kojim se prica, das mu par materijalnih naucnih podataka, statistika i grafikona, i to je to, mazanje je uspelo- nemacka skola Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Истина не спречава нико, можеш да оснујеш новине али не можеш да пишеш баш шта хоћеш. Хапсе се новинари само ти ниси обавештен, мада то данас више зову разговор него апс. A baba se zove deda? Убијају се , ни то није истина, ко је рокно Небојшу Крстића ? Vozac. Не постоји политички притисак? Ајд не лупај глупости. Лично знам брдо новинара и те како постоји политички притисак, постоји и медијска блокада појединих новинара , просто ако га маркирају тај се више неће појавити ни на једној телевизији која има националну фреквенцију и која је гледанија. Pa ako ga markiraju kao idiota, normalno da se nece pojaviti na televiziji koja ima nacionalnu frekvenciju. A takodje licno znam brdo novinara... sta vise, neke od njih branim u onim postupcima u kojima se po tvojoj sjajnoj obavestenosti ne naplacuju nikakve kazne... neke od njih tuzim... Не постоји економски притисак на медије, већ већину медија контролише Ђилас.Ти си стварно необавештен човек , јел теби Коштуница нешто у роду ? Ma jok, samo razlikujem fantaziju od realnosti... Као да си описао Тадића и садашње медије, а тек ова пљувачина по Томи , наравно ти то све не видиш пошто си на позицијама режима. Ja sam na svojoj poziciji... Али то што ти причаш није објективно него имам утисак као да слушам Ивицу Дачића из млађих дана када је бранио тобожњу објективност Слобиног режима и његових медија.Туга... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Ја имам монопол на 9. март јер сам био тамо на балкону са Вуком и Ђинђићем и Бором Чорбом и другима. Разлика је Авокадо ( какво је то име?) између мене и тебе само што сам ја и против овог режима , као што сам био и против оног. То сам му и ја рекао - не вреди. Ето, спомињу и отпораше, а разлика је што сам са једним мојим пријатељем ( демократом ) успео да уђем и у тај Пожаревац да на лицу места протествујем противу " малога " Марка. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Ја имам монопол на 9. март јер сам био тамо на балкону са Вуком и Ђинђићем и Бором Чорбом и другима. Ma to je bas lepo... samo si malo izbegao da odgovoris na pitanje... kao i nedeljko... a bitno mi je... prosto cekam da cujem da je zamislivo da danas novinar RTSa za neku opozicionu partiju kaze da je produzena ruka ustaskog rezima i da nece da objave demanti... pa da vas otpisem kao potpuno neozbiljne... U medjuvremenu, dodatno pitanje, koja je najgora kvalifikacija kojom je u poslednjih nekoliko godina spiker vesti na bilo kojoj vecoj TV stanici castio neku opozicionu partiju? Jel se danas prica na vestima da su opozicionari izdajnici, placenici, kriminalci? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=SdBqATa6Y5Q&feature=player_embedded Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 To sto pises samo govori da si u Milosevicevo vreme verovatno piskio u pelenu. Svi mi koji smo tada ziveli i nismo bili dezerteri; secamo se pada Knina u 38 minuti dnevnika; fotoshop duge iznad mosta u Novom Sadu, Mirka i Slavka u Politici, Baba Juline horoskop kolumne u Dugi i mnogih drugih stvari. Добро, може и лично. Да, деведесетих сам све укупно са редовним војним роком ( у Словенији ) провео три и по године у војсци. Ок, ниси био дезертер - јеси ли био у војсци ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Ma to je bas lepo... samo si malo izbegao da odgovoris na pitanje... kao i nedeljko... a bitno mi je... prosto cekam da cujem da je zamislivo da danas novinar RTSa za neku opozicionu partiju kaze da je produzena ruka ustaskog rezima i da nece da objave demanti... pa da vas otpisem kao potpuno neozbiljne... U medjuvremenu, dodatno pitanje, koja je najgora kvalifikacija kojom je u poslednjih nekoliko godina spiker vesti na bilo kojoj vecoj TV stanici castio neku opozicionu partiju? Jel se danas prica na vestima da su opozicionari izdajnici, placenici, kriminalci? Клерофашисти=Усташе Досадан си колико си прорежимски настројен. nirvanashop је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 @Avocado А зашто је дошло до комплетног преокрета уређивачке политике и уредништаве НИН-а и Политике? То није економски разлог, већ чисто политички. Те новине су биле читане и стално ће бити читане. Слажем се да је боље стање јер нема физичке репресије, убијања и прогањања новинара. Али скоро сигурно има контроле и цензуре, и неких притисака на новинаре и уреднике. Нисам у том свету и не знам, али начује се понешто. Док је нпр. за време Коштунице на власти по свим медијима било пљувања њега самог. Е, то је демократија и слобода медија Sve je lepo receno osim zadnje recenice. Pod Kostunicom je promenjena uredjivacka politika i RTSa i Politike, nista manje nego pod DSom. Za NIN nemam pojma. The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 A baba se zove deda? Vozac. Pa ako ga markiraju kao idiota, normalno da se nece pojaviti na televiziji koja ima nacionalnu frekvenciju. A takodje licno znam brdo novinara... sta vise, neke od njih branim u onim postupcima u kojima se po tvojoj sjajnoj obavestenosti ne naplacuju nikakve kazne... neke od njih tuzim... Ma jok, samo razlikujem fantaziju od realnosti... Ja sam na svojoj poziciji... Дакле идиот је сваки онај новинар који није подобан режиму, браво , види се да си човек прорежимски настројен. Вероватно је и теби реформа правосуђа донела добробити . Верујем ја да ти тужиш , само кажем да од тога слаба вајда. Теби наравно није ти имаш проценат како год. nirvanashop је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Клерофашисти=Усташе A koja je to opoziciona politicka partija u vestima od strane novinara nazvana klerofasistickom i kada? Досадан си колико си прорежимски настројен. Steta... ti si meni izuzetno zabavan... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Питање мимо теме: Јесте ли ви сви атеисти прорежимски настројени ? Мислим стиче се утисак да вам одговара овај режим . nirvanashop, DYNABLASTER and nedeljko је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 A koja je to opoziciona politicka partija u vestima od strane novinara nazvana klerofasistickom i kada? Steta... ti si meni izuzetno zabavan... Двери, ДСС, Коштуница, СПЦ итд. Штета и ти си мени изузетно забаван, али си и даље досадан са том подршком режиму. nirvanashop је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Дакле идиот је сваки онај новинар који није подобан режиму, браво , види се да си човек прорежимски настројен. Ma jok... samo je idiotizam najcesci uzrok nenapredovanja u bilo kojoj karijeri, pa i novinarskoj... a izgovori su uvek zanimljivi... Вероватно је и теби реформа правосуђа донела добробити . Nesto si opet pomesao. Верујем ја да ти тужиш , само кажем да од тога слаба вајда.Теби наравно није ти имаш проценат како год. Procenat od "slabe vajde" nije bas primamljiva stvar... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 tema je otisla u besmisao, aj da biramo ko je gori pa da ima smisla, iako ni tad ne bi mogli da se dogovorimo... vise puta je receno da su sve do jednog na politickoj sceni lazovi i manipulatori, ne postoji cestit covek na politickoj sceni u srbiji jer je to nemoguce, takvi bivaju instant eliminisani... slicna prica i u svim sferama drustva, a shodno tome sledi ili propast ili otreznjenje... aj da vidimo jedino resenje je prevazici politicko uredjenje R.Žiskar је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Питање мимо теме: Јесте ли ви сви атеисти прорежимски настројени ? Мислим стиче се утисак да вам одговара овај режим . Kad upoznam sve ateiste javicu ti obavezno... ako si mislio na UAS, svrati malo do naseg sajta, procitaj saopstenja, kasce ti se samo... Sto se mene licno tice, vec rekoh na ovoj temi... meni ne odgovara ovaj rezim... samo mi jos manje odgovara ponudjena alternativa... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука