Аурор Написано Мај 3, 2012 Пријави Подели Написано Мај 3, 2012 и клерофашиста. Okej, ispravljam se, nije u redu da ti kažem da si klerofašista. Ti si čovek klerofašističkih ideja i misli. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 3, 2012 Пријави Подели Написано Мај 3, 2012 Само ни резултати избора неће одражавати оно за шта се ти, очигледно, ( иако то не знам због чега покушаваш да сакријеш ) залажеш - из лагодне позиције " непристрасног " посматрача. Прогнозирати нешто и залагати се за нешто није иста ствар. То би чак и теби требало да буде до сада јасно. Једино за шта се ја залажем јесте просперитет Србије. И једини начин на који сматрам да се то може постићи јесте кроз просвету, образовање, изградњу здраве духовности, разумевања, мира, љубави и пристојности, и унутрашњи препород и преображај сваког појединачног становника Србије. А то не да не кријем, већ се тиме поносим. Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 3, 2012 Пријави Подели Написано Мај 3, 2012 Ti si čovek klerofašističkih ideja i misli. Добро - хајде нађи један пример где долазе до изражаја моје клерофашистичке идеје и мисли. Иначе, испашће да си ти, човек, који олако даје тако тешке квалификације за другог........... У том случају, нисам ја, него ти у проблему који може да нарасте и временом пређе у нешто грђе и горе. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Иначе, испашће да си ти, човек, који олако даје тако тешке квалификације за другог........... Pa nisam li se ispravio iz "ti si klerofašista" u "ti si neko klerofašističkih ideja" ? Prvo je kvalifikacija za drugog kao biće, drugo ne. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 PetarP and nedeljko је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Ovo je fazon godine ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Okej, ispravljam se, nije u redu da ti kažem da si klerofašista. Ti si čovek klerofašističkih ideja i misli. Ако је Неђељко човек клерофашистичких идеја и мисли онда сам ја главом и брчићима Итлер. Атеисто сад си се баш излетео и одвалио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 П_атимо заједно на ЖРУ како протиче гласање 2012 Саша од Москве, nishizawa and katja је реаговао/ла на ово 3 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Прогнозирати нешто и залагати се за нешто није иста ствар. То би чак и теби требало да буде до сада јасно. Мислим да је време да истерамо зеца из шуме. Ти не прогнозираш - ти се , пријатељу , залажеш. Ако је, за тебе, " прогноза " када кажеш да је једна политичка опција - " па када кренеш не знаш да станеш " , а да је друга политичка опција " деси се исто " - онда стварно не знам шта значи залагати се за нешто. Биће да је, у твом случају, залагање и прогнозирање - једно те исто. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Мислим да је време да истерамо зеца из шуме. Ти не прогнозираш - ти се , пријатељу , залажеш. Ако је, за тебе, " прогноза " када кажеш да је једна политичка опција - " па када кренеш не знаш да станеш " , а да је друга политичка опција " деси се исто " - онда стварно не знам шта значи залагати се за нешто. Биће да је, у твом случају, залагање и прогнозирање - једно те исто. Како је тужно видети човека који гаји толику количину острашћености, предрасуда и заблуда... У Србији не постоји ни једна политичка опција која ради на вредностима које сам набројао у мом претходном посту. Све до једне функционишу на принципу ширења нетрпељивости, идеолошке индоктринације и заглупљивања народа - једина разлика је у томе што се неки при том крију иза демократије, неки иза родољубља, а неки иза Православља, и што једни своје политичке противнике називају клерофашистима, други Илуминатима, а трећи издајницима... Због тога нам је читава политичка сцена један бизарни циркус, у односу на који чак и Орвелова Животињска фарма изгледа као утопија... Твоја писања на овом форуму у последњих пар месеци, и опседнутост тиме да докажеш да се ја залажем за неку од политичких опција на које ти имаш фиксацију, су само турагикомична илустрација и показатељ докле је све то дошло... Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Како је тужно видети човека који гаји толику количину острашћености, предрасуда и заблуда... У Србији не постоји ни једна политичка опција која ради на вредностима које сам набројао у мом претходном посту. Све до једне функционишу на принципу ширења нетрпељивости, идеолошке индоктринације и заглупљивања народа - једина разлика је у томе што се неки при том крију иза демократије, неки иза родољубља, а неки иза Православља, и што једни своје политичке противнике називају клерофашистима, други Илуминатима, а трећи издајницима... Због тога нам је читава политичка сцена један бизарни циркус, у односу на који чак и Орвелова Животињска фарма изгледа као утопија... Твоја писања на овом форуму у последњих пар месеци, и опседнутост тиме да докажеш да се ја залажем за неку од политичких опција на које ти имаш фиксацију, су само турагикомична илустрација и показатељ докле је све то дошло... Оштрица твога пера отупи када критикијеш политичке опције теби, веома, блиске ( колико год се ти трудио да то замаскираш ) - а , када треба критиковати политичке опције које су, по теби, нешто што представља " лажну духовност " и " лажно родољубље " - е, ту нема милости. Уместо као неко од кога се очекује оптимизам - ти шириш песимизам. Када смо код опседнутости - јеси ли растумачио ( Мк. 9, 25. ) ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Stigli mi listici za poziv na glasanje.Ala su stedeli na materijalu.... za sledece izbore ima da kupujemo mikroskop da mozemo da procitamo sta pise na njima Manolis and Sherlock H. је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Највећа непознаница, и најнеизвеснија битка на овим изборима се, колико видим, води на крајњој антиевропској десници, где чак три партије - ДСС, СРС и Двери Колико неистина, полуистина и незнања у једној реченици. Ко, по теби, тешко схватљивом аналитичару, сем ове три побројане политичке опције припада корпусу како си ти назвао десничарских политичких партија ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Оштрица твога пера отупи када критикијеш политичке опције теби, веома, блиске ( колико год се ти трудио да то замаскираш ) - а , када треба критиковати политичке опције које су, по теби, нешто што представља " лажну духовност " и " лажно родољубље " - е, ту нема милости. Што је и логично, будући да друге политичке опције не покушавају да своју политичку демагогију представе као борбу за Православље. Када би неко од њих покушао да исламски фундаментализам, ксенофобију , шовинизам или либерализам представи као Православље, реаговао бих на исти начин на који реагујем када неко борбу против масона, Илумината, ЕУ, екумениста и Хари Потера покушава да представи као Православље. Уместо као неко од кога се очекује оптимизам - ти шириш песимизам. Боже сачувај. Ја само покушавам да будем реалан, и своје наде полажем у Православље и у Цркву, а не у партије и секте. Када смо код опседнутости - јеси ли растумачио ( Мк. 9, 25. ) ? На ово сам ти већ одговорио. Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука