Jump to content

Резултати гласања у Србији 2012- уживо на ЖРУ!

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Само ни резултати избора неће одражавати оно за шта се ти, очигледно, ( иако то не знам због чега покушаваш да сакријеш ) залажеш - из лагодне позиције " непристрасног " посматрача.

Прогнозирати нешто и залагати се за нешто није иста ствар. То би чак и теби требало да буде до сада јасно.

Једино за шта се ја залажем јесте просперитет Србије. И једини начин на који сматрам да се то може постићи јесте кроз просвету, образовање, изградњу здраве духовности, разумевања, мира, љубави и пристојности, и унутрашњи препород и преображај сваког појединачног становника Србије.

А то не да не кријем, већ се тиме поносим.

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Ti si čovek klerofašističkih ideja i misli.

Добро - хајде нађи један пример где долазе до изражаја моје клерофашистичке идеје и мисли.

Иначе, испашће да си ти, човек, који олако даје тако тешке квалификације за другог...........

У том случају, нисам ја, него ти у проблему који може да нарасте и временом пређе у нешто грђе и горе.

Подели на овим сајтовима

Иначе, испашће да си ти, човек, који олако даје тако тешке квалификације за другог...........

Pa nisam li se ispravio iz "ti si klerofašista" u "ti si neko klerofašističkih ideja" ?

Prvo je kvalifikacija za drugog kao biće, drugo ne.

Подели на овим сајтовима

Okej, ispravljam se, nije u redu da ti kažem da si klerofašista.

Ti si čovek klerofašističkih ideja i misli.

Ако је Неђељко човек клерофашистичких идеја и мисли онда сам ја главом и брчићима Итлер.

Атеисто сад си се баш излетео и одвалио.

Подели на овим сајтовима

Прогнозирати нешто и залагати се за нешто није иста ствар. То би чак и теби требало да буде до сада јасно.

Мислим да је време да истерамо зеца из шуме.

Ти не прогнозираш - ти се , пријатељу , залажеш.

Ако је, за тебе, " прогноза " када кажеш да је једна политичка опција - " па када кренеш не знаш да станеш " , а да је друга политичка опција " деси се исто " - онда стварно не знам шта значи залагати се за нешто.

Биће да је, у твом случају, залагање и прогнозирање - једно те исто.

Подели на овим сајтовима

Мислим да је време да истерамо зеца из шуме.

Ти не прогнозираш - ти се , пријатељу , залажеш.

Ако је, за тебе, " прогноза " када кажеш да је једна политичка опција - " па када кренеш не знаш да станеш " , а да је друга политичка опција " деси се исто " - онда стварно не знам шта значи залагати се за нешто.

Биће да је, у твом случају, залагање и прогнозирање - једно те исто.

Како је тужно видети човека који гаји толику количину острашћености, предрасуда и заблуда...

У Србији не постоји ни једна политичка опција која ради на вредностима које сам набројао у мом претходном посту. Све до једне функционишу на принципу ширења нетрпељивости, идеолошке индоктринације и заглупљивања народа - једина разлика је у томе што се неки при том крију иза демократије, неки иза родољубља, а неки иза Православља, и што једни своје политичке противнике називају клерофашистима, други Илуминатима, а трећи издајницима...

Због тога нам је читава политичка сцена један бизарни циркус, у односу на који чак и Орвелова Животињска фарма изгледа као утопија...

Твоја писања на овом форуму у последњих пар месеци, и опседнутост тиме да докажеш да се ја залажем за неку од политичких опција на које ти имаш фиксацију, су само турагикомична илустрација и показатељ докле је све то дошло...

Подели на овим сајтовима

Како је тужно видети човека који гаји толику количину острашћености, предрасуда и заблуда...

У Србији не постоји ни једна политичка опција која ради на вредностима које сам набројао у мом претходном посту. Све до једне функционишу на принципу ширења нетрпељивости, идеолошке индоктринације и заглупљивања народа - једина разлика је у томе што се неки при том крију иза демократије, неки иза родољубља, а неки иза Православља, и што једни своје политичке противнике називају клерофашистима, други Илуминатима, а трећи издајницима...

Због тога нам је читава политичка сцена један бизарни циркус, у односу на који чак и Орвелова Животињска фарма изгледа као утопија...

Твоја писања на овом форуму у последњих пар месеци, и опседнутост тиме да докажеш да се ја залажем за неку од политичких опција на које ти имаш фиксацију, су само турагикомична илустрација и показатељ докле је све то дошло...

Оштрица твога пера отупи када критикијеш политичке опције теби, веома, блиске ( колико год се ти трудио да то замаскираш ) - а , када треба критиковати политичке опције које су, по теби, нешто што представља " лажну духовност " и " лажно родољубље " - е, ту нема милости.

Уместо као неко од кога се очекује оптимизам - ти шириш песимизам.

Када смо код опседнутости - јеси ли растумачио ( Мк. 9, 25. ) ?

Подели на овим сајтовима

Највећа непознаница, и најнеизвеснија битка на овим изборима се, колико видим, води на крајњој антиевропској десници, где чак три партије - ДСС, СРС и Двери

Колико неистина, полуистина и незнања у једној реченици.

Ко, по теби, тешко схватљивом аналитичару, сем ове три побројане политичке опције припада корпусу како си ти назвао десничарских политичких партија ?

Подели на овим сајтовима

Оштрица твога пера отупи када критикијеш политичке опције теби, веома, блиске ( колико год се ти трудио да то замаскираш ) - а , када треба критиковати политичке опције које су, по теби, нешто што представља " лажну духовност " и " лажно родољубље " - е, ту нема милости.

Што је и логично, будући да друге политичке опције не покушавају да своју политичку демагогију представе као борбу за Православље. Када би неко од њих покушао да исламски фундаментализам, ксенофобију , шовинизам или либерализам представи као Православље, реаговао бих на исти начин на који реагујем када неко борбу против масона, Илумината, ЕУ, екумениста и Хари Потера покушава да представи као Православље.

Уместо као неко од кога се очекује оптимизам - ти шириш песимизам.

Боже сачувај. Ја само покушавам да будем реалан, и своје наде полажем у Православље и у Цркву, а не у партије и секте.

Када смо код опседнутости - јеси ли растумачио ( Мк. 9, 25. ) ?

На ово сам ти већ одговорио.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...