w.a.mozart Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 kaj brijate... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 17, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Моци, некако су сви погледи уперени у тебе.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Идеја је супер по мени лично. Не знам колико сте упознати са садашњим, "најпопуларнијим" нашим влогерима на Јутјубу.. Ако нисте, погледајте.. Рецимо Гастоз.. Неки ће мислити да се спуштамо на тај ниво. Мада, ипак мислим, све зависи од првог клипа. Колику ће пажњу људи привући. Тако да мислим да треба дискутовати о првом клипу овде. Хвала на пажњи. slavabogu "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 17, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Гледам Гастоза, он је урадио велику ствар... и ако је то што он ради дијеметрално супротно од онога што ћемо ми радити. Свакако, ову идеју треба реализовати, али како код нас све иде тешко и споро (да не кажем никако), онда ће ово сигурно сачекати неко боље време. За то време Патријарх Кирил има своју страницу на фејсу: https://www.pouke.org/forum/topic/19151-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B0%D1%80%D1%85%D0%B0-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%84%D0%B5%D1%98%D1%81%D0%B1%D1%83%D0%BA%D1%83/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 dok mi guslamo vreme prolazi Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 17, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Заиста мислим да треба да отвориш први ВЛОГ и да поставиш на неки начин стандард. Мислим да ће свакко бити веома интересантно да људи виде нас који пишемо како и зборимо по коју. А? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Ја бих...можда али ми не ради ни камера ни микрофон на лап-топу,како-не знам. У подруму куће нам је главни рачунар али не могу доле да седим,хладно ми је А искрено и нисам неки реторичар,више сам за папир и оловку. Ајде ти оче Иване! Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 17, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 ај ти, ај ти... и на крају нико... Ја гласам за Моција да направи први православни ВЛОГ. Ко се слаже нека кликне "амин!" 4chsmu1 JESSY, Anette, Драган Јашић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 кажем ја, ништа без Моzz-a.... 170fs799081 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 ај ти, ај ти... и на крају нико... Ја гласам за Моција да направи први православни ВЛОГ. Ко се слаже нека кликне "амин!" evo meni nek klikne amin p.s. vi Oce imate puuuuuuunooooooo amina ! w.a.mozart, Макрина, Mилена КШ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 17, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Моци, нема друге, ево нас троје заинтересованих смо се сложили да ти снимиш први ВЛОГ, после тебе ћу ја: Очешћаљу се, умити, видети коју ми страну лица више воли камера и снимићу... али после тебе ја сам дао идеју, не иде све да сам радим bgpj and Макрина је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Их,па ако мора да се купамо и чешљамо,ништа од тога,не исплати ми се )) bgpj је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Мислим да би било боље да се огласи онај ко није свештеник. Неко ко довоно зна. Било би боље. Као такав, био би узор другима. "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 17, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Их,па ако мора да се купамо и чешљамо,ништа од тога,не исплати ми се )) Гледаћу да наместим дан када се купамо и сечемо нокте, па ћу тај дан да снимим влог, али после Моција bgpj је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 17, 2012 Пријави Подели Написано Мај 17, 2012 Је л мож нешто овако да прође за нас што не знамо да беседимо... RYLAH, Драшко, sleki and 15 осталих је реаговао/ла на ово 18 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука