Jump to content

Sta je sa forumom Verujem.org

Оцени ову тему

Препоручена порука

Да није угашен ? Видим да су имали два домена за форум,један је већ месец-два ако не и више био угашен,а други домен је радио до пре десетак дана када је угашен заједно са форумом.

Сајт ради нормално.

Подели на овим сајтовима

Жао ми је брате,али што год се чува само на интернету,није сигурно,док га немаш макар на компјутеру,а најбоље на неком диску нарезано.

Не чуди ме да је форум укинут када су га напустили познати администратори.

Подели на овим сајтовима

Kol`ko sam cuo, istek`o je hosting...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Већина активних чланова форума Верујем је овде још одавно.

Нема потребе за стискањем - места има за све.

:)

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Negde je Radomir najavio da neće produžavati hosting - kaže mi jedan brat. I meni je žao što tamo imamo ,,zarobljene'' mnoge tekstove.

Ево, ако су расположени нека те текстове дају нама, ми ћемо направити посебан подфорум са текстовама са форума Верујем.

Заиста је грехота да ти текстови нестану, а што рече Жељко многи ће се обрадовати због тога.

Подели на овим сајтовима

То би било јако лепо и корисно. Нека нема више дискусија, али текстови су ипак вредни.

Само треба да се јави неко од одговорних са ,верујем'. Мени би то коришћење текстова изузетно значило.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

То би било јако лепо и корисно. Нека нема више дискусија, али текстови су ипак вредни.

Само треба да се јави неко од одговорних са ,верујем'. Мени би то коришћење текстова изузетно значило.

Милане сећам се да си тамо давно поставио неки текст/одломак о онтологији од Зизијуласа, можеш ли и овде да поставиш, или да даш неки извор?

Подели на овим сајтовима

Ево, ако су расположени нека те текстове дају нама, ми ћемо направити посебан подфорум са текстовама са форума Верујем.

Заиста је грехота да ти текстови нестану, а што рече Жељко многи ће се обрадовати због тога.

Oce, cuj se sa Bojanom, on je tamo bio u urednistvu, pa nek on kontaktira Radomira ili nekog drugog.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...