draganzzz Написано Април 28, 2012 Пријави Подели Написано Април 28, 2012 Zna li neko, sta se desava? http://www.verujem.org/forum/ Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 28, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 28, 2012 Појма немам, али већ неких десетак дана не ради. Питао сам Бокија, али како видим и он не зна. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
C.A._R.I.A. Написано Април 28, 2012 Пријави Подели Написано Април 28, 2012 Да није угашен ? Видим да су имали два домена за форум,један је већ месец-два ако не и више био угашен,а други домен је радио до пре десетак дана када је угашен заједно са форумом. Сајт ради нормално. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
C.A._R.I.A. Написано Мај 3, 2012 Пријави Подели Написано Мај 3, 2012 Жао ми је брате,али што год се чува само на интернету,није сигурно,док га немаш макар на компјутеру,а најбоље на неком диску нарезано. Не чуди ме да је форум укинут када су га напустили познати администратори. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 3, 2012 Пријави Подели Написано Мај 3, 2012 Kol`ko sam cuo, istek`o je hosting... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 3, 2012 Пријави Подели Написано Мај 3, 2012 Pa šta čekaju, nek dođu ovdje, mi se malo stisnemo a bude mjesta i za njih. greengrin Милан Меденица :) and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 3, 2012 Пријави Подели Написано Мај 3, 2012 Већина активних чланова форума Верујем је овде још одавно. Нема потребе за стискањем - места има за све. poelbuster је реаговао/ла на ово 1 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Negde je Radomir najavio da neće produžavati hosting - kaže mi jedan brat. I meni je žao što tamo imamo ,,zarobljene'' mnoge tekstove. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Већ знам ко се највише обрадовао... dusha је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 4, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Negde je Radomir najavio da neće produžavati hosting - kaže mi jedan brat. I meni je žao što tamo imamo ,,zarobljene'' mnoge tekstove. Ево, ако су расположени нека те текстове дају нама, ми ћемо направити посебан подфорум са текстовама са форума Верујем. Заиста је грехота да ти текстови нестану, а што рече Жељко многи ће се обрадовати због тога. nishizawa, Милан Меденица :), Milan Nikolic and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 То би било јако лепо и корисно. Нека нема више дискусија, али текстови су ипак вредни. Само треба да се јави неко од одговорних са ,верујем'. Мени би то коришћење текстова изузетно значило. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 ne znam ali mislim da su hakeri opet Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 То би било јако лепо и корисно. Нека нема више дискусија, али текстови су ипак вредни. Само треба да се јави неко од одговорних са ,верујем'. Мени би то коришћење текстова изузетно значило. Милане сећам се да си тамо давно поставио неки текст/одломак о онтологији од Зизијуласа, можеш ли и овде да поставиш, или да даш неки извор? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Ево, ако су расположени нека те текстове дају нама, ми ћемо направити посебан подфорум са текстовама са форума Верујем. Заиста је грехота да ти текстови нестану, а што рече Жељко многи ће се обрадовати због тога. Oce, cuj se sa Bojanom, on je tamo bio u urednistvu, pa nek on kontaktira Radomira ili nekog drugog. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Cybercop Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Forum je ugasen. Arhivu je sacuvao o.Aleksandar, pa ako nekome treba moze da mu se obrati. Mada, sumnjam da ce je dobiti. Marjanovic је реаговао/ла на ово 1 Све вас види свемирска полиција Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука