Милица Написано Јун 9, 2010 Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 Имам мачку, Цецу, и много је волим. хахаха Цеца :-)))) 0102_laugh Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Јун 9, 2010 Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 Имамо кућног, патуљастог зеца-лавља глава. Име јој је Зека Ребека (ко гледа цртани Пепа Прасе зна зашто). Понаша се као пас. Стално иде за нама, ево, и сад је ту поред мене уз компјутер. Ако неко има зеца у кући, нека ми објасни како да је научим да ....... на једном месту. Пробала сам по савету са зецови.нет сајта, али она неће тако. Не може више ни у кавез да се затвори. Научила је да га отвара! Ко би рек"o?! Глодар! Нема логике да зец може то да научи ... Они су ко овце нпр, потпуно природним током, празне се сваки час по мало ... [ftp]ftp://http://zecovi.net/smjestaj/Higijena-smjestaj.html[/ftp]Овде кажу да може и веома је просто, али мој зека неће. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јун 9, 2010 Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 Верујем да неко тврди да то може (сад немам времена да гледам) али мени је нелогично... имала сам и ја гомилу зечева... мада их нисам учила тако нечему. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јун 9, 2010 Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 Spucala mi neki dan u prozor kao meteor crvenilo ..... Bila ošamućena jedno 20 min.... Pa se onda pomalo pridigla, krenula da radi glavom tamo-vamo, i onda odjednom odlepršala ..... Ovo kad sam je slikao bila je u toj fazi ošamućenosti ...... Misim, nije kućni ljubimac, ali eto - interesantno ...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 9, 2010 Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 посетилац crvenilo клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vessna Написано Јун 9, 2010 Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 Tanicu,mnogo ti je lepa Ceca! Bog zna potrebe svakog čoveka,meru snage i moć nemoći svakoga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јун 9, 2010 Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 Хвала, хвала crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јун 9, 2010 Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 Kod mene došla neka kučka i okucila se danas čujem i mačiće na tavanu, ima i par koka spasio sam im život, kupio ih na jednoj farmi i pustio idu samo po dvorištu kreče, koke će da umreu od starosti kod mene, ništa supa imam i hrčka, taj ceo dan spava a noću ne da meni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јун 10, 2010 Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 Јао, Савиша ... јел треба помоћ око удомљвања куца? Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 11, 2010 Пријави Подели Написано Јун 11, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 11, 2010 Пријави Подели Написано Јун 11, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јун 11, 2010 Пријави Подели Написано Јун 11, 2010 Јао, Савиша ... јел треба помоћ око удомљвања куца? Četiri muška i dva ženska, a kučkica minijaturna, neki jazavičar, aliiiiii što je srčana, brani teritoriju niko nesme da priđe, sutra je slikam. Bojim se kad nisam u selu da ne dođu kao prošli put i pobiju mi sve životinjke. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука