Apis Написано Април 10, 2012 Пријави Подели Написано Април 10, 2012 'Ocu zabole me. Je li, sta mislis, da li bi se crnac razvio civilizacijski da nije bilo belog muskarca ? Civilizacija je sirok pojam.Svako je imao neku svoju civilizaciju indijanci,istocne civilizacije,pa i crnci su imali neke svoje civilizacije.Maje su imale izuzezetno razvijenu civilizaciju al su ih pohlepni belci unistili. svaka civilizacija se razvijala na neki specifican nacin i imala neke svoje vrednosti. Sto te zabole da citas Knjigu Postanja?Pa el verujes u Boga il ne?Bog ne diskriminise zenu vec joj daje izuzetno vaznu ulogu a to je da bude partner muskarcu tj kao dopunu da bi oboje postali kompletna licnost-licnost zajednice i ljubavi.Muskarac nije bio kompletan dok mu Bog nije stvorio zenu.U tome je poenta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 10, 2012 Пријави Подели Написано Април 10, 2012 Civilizacija je sirok pojam.Svako je imao neku svoju civilizaciju indijanci,istocne civilizacije,pa i crnci su imali neke svoje civilizacije.Maje su imale izuzezetno razvijenu civilizaciju al su ih pohlepni belci unistili. svaka civilizacija se razvijala na neki specifican nacin i imala neke svoje vrednosti. Sto te zabole da citas Knjigu Postanja?Pa el verujes u Boga il ne?Bog ne diskriminise zenu vec joj daje izuzetno vaznu ulogu a to je da bude partner muskarcu tj kao dopunu da bi oboje postali kompletna licnost-licnost zajednice i ljubavi.Muskarac nije bio kompletan dok mu Bog nije stvorio zenu.U tome je poenta. Cekaj, lepo si rekao - zivimo u muskom svetu, i zenu je stvorio muskarac. Sad te pitam za belce - da li je danasnju civilizaciju ustvari stvorio beo muskarac? Dakle, crnac ne bi dostigao ovaj nivo civilizacijskog razvoja da nije bilo belaca. Ovi sto zive po Americi, sto se skoluju, mogu da zahvale ustvari svojim precima-robovima i robovlasnicima... Bog - ne, ali su ljudi maximalno zloupotrebili Knjigu Postanja. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 10, 2012 Пријави Подели Написано Април 10, 2012 Cekaj, lepo si rekao - zivimo u muskom svetu, i zenu je stvorio muskarac. Sad te pitam za belce - da li je danasnju civilizaciju ustvari stvorio beo muskarac? Dakle, crnac ne bi dostigao ovaj nivo civilizacijskog razvoja da nije bilo belaca. Ovi sto zive po Americi, sto se skoluju, mogu da zahvale ustvari svojim precima-robovima i robovlasnicima... Bog - ne, ali su ljudi maximalno zloupotrebili Knjigu Postanja. Ne postoji imperija koja nije nastala na ledjima robstva!Pocevsi od Egipta,Rima,Engleske pa i Amerike koja je dovozila robove iz Afrike da bi ih eksploatisala. Sve se moze zloupotrebiti kao sto muskarci zloupotrebljavaju svoju fizcku dominaciju tako zene zloupotrebljavaju svoju sexualnu dominaciju.To je stvar coveka dobrog ili loseg nema veze musko zensko.Bitno je ko je kakav karakter. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 10, 2012 Пријави Подели Написано Април 10, 2012 Ne postoji imperija koja nije nastala na ledjima robstva!Pocevsi od Egipta,Rima,Engleske pa i Amerike koja je dovozila robove iz Afrike da bi ih eksploatisala. Sve se moze zloupotrebiti kao sto muskarci zloupotrebljavaju svoju fizcku dominaciju tako zene zloupotrebljavaju svoju sexualnu dominaciju.To je stvar coveka dobrog ili loseg nema veze musko zensko.Bitno je ko je kakav karakter. Da li je ropstvo onda opravdano? Slazem se. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 10, 2012 Пријави Подели Написано Април 10, 2012 Па то и није нека револуционарна идеја. Ја сам овде на форуму као неки велики мачо Балканац, а уствари сам миш који мора да се јавља девојци на свака два сата. Сем када она изађе у град, тада не смем да је зовем, да јој не кварим расположење. И када изађе у шетњу. И када оде до бившег дечка, да га теши, када му дође тешко у животу, јер су ипак доста тога прошли заједно, па се разумеју. .smeha. .smeha. .smeha. ma genijalan si .smeha. .smeha. .smeha. Hvala tebi i Mociju danas ste me dobro nasmejali ! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 10, 2012 Пријави Подели Написано Април 10, 2012 Da li je ropstvo onda opravdano? Slazem se. Nije opravdano, to je tretiranje coveka kao stoke.Ali vidis i u ovom svetu navodnih sloboda mi smo svi na neki nacin robovi sistema.robujemo mnogim stvarima a da toga nismo ni svesni.Celo covecanstvo je rob materijalizma sem casnih izuzetaka kojih je izuzetno malo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 10, 2012 Пријави Подели Написано Април 10, 2012 Nije opravdano, to je tretiranje coveka kao stoke.Ali vidis i u ovom svetu navodnih sloboda mi smo svi na neki nacin robovi sistema.robujemo mnogim stvarima a da toga nismo ni svesni.Celo covecanstvo je rob materijalizma sem casnih izuzetaka kojih je izuzetno malo. Je l? Ali civilizacijska evolucija crnog coveka ne bi ni bila moguca da nisu presli na beli kontinent, da ih nije obrazovao beli covek, i to muskarac...mmmm? Nezgodna tema, a? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 10, 2012 Пријави Подели Написано Април 10, 2012 Je l? Ali civilizacijska evolucija crnog coveka ne bi ni bila moguca da nisu presli na beli kontinent, da ih nije obrazovao beli covek, i to muskarac...mmmm? Nezgodna tema, a? A sta je to majke ti evoluiralo kod crnaca?Da nisu mozda crnci mutirali dolaskom na beli kontinent a belci izvrsili prirodnu selekciju? :lol: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 10, 2012 Пријави Подели Написано Април 10, 2012 A sta je to majke ti evoluiralo kod crnaca?Da nisu mozda crnci mutirali dolaskom na beli kontinent a belci izvrsili prirodnu selekciju? :lol: Rekla sam civilizacijska evolucija, sta si se uhvatio za mutaciju im selekciju, znala sam da ces da se primis kao mladi majmun <_<. Poenta - da nije bilo belog coveka, tj. muskarca, da li bi crnci civilizacijski napredovali? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 10, 2012 Пријави Подели Написано Април 10, 2012 Rekla sam civilizacijska evolucija, sta si se uhvatio za mutaciju im selekciju, znala sam da ces da se primis kao mladi majmun <_<. Poenta - da nije bilo belog coveka, tj. muskarca, da li bi crnci civilizacijski napredovali? Da li bi ti civilizacijski napredovala da nije bilo obrazovanog sistema u kojem si odrasla?Glupo ti je pitanje na koje i sama znas odgovor. Alergican sam na termin evolucija jer je neadekvatan za ono sto pricamo.Mozda sam mlad majmun ali ima vremena mozda evoluiram do kraja nase diskusije! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 10, 2012 Пријави Подели Написано Април 10, 2012 Da li bi ti civilizacijski napredovala da nije bilo obrazovanog sistema u kojem si odrasla?Glupo ti je pitanje na koje i sama znas odgovor. Alergican sam na termin evolucija jer je neadekvatan za ono sto pricamo.Mozda sam mlad majmun ali ima vremena mozda evoluiram do kraja nase diskusije! Rekoh ja - beo muskarac , ma koliko secerili hriscanstvom . Elem, ti nisi ni svestan koliko iz tebe progovara TE . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 10, 2012 Пријави Подели Написано Април 10, 2012 Rekoh ja - beo muskarac , ma koliko secerili hriscanstvom . Elem, ti nisi ni svestan koliko iz tebe progovara TE . Ma da,prosto kipim od nebuloznog evolutivnog razmisljanja.Bioloska evolucija je najobicnija spekulacija i bajka ali to sad nije tema. Hrscanstvo je univerzalna poruka coveku i nema veze s rasom ljudi.Brkas stvari debelo.Problem je sto vi tehnoloski napredak uzimate kao primer za evoluciju sto nema blage veze sa zivotom a kamoli nekom logikom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 10, 2012 Пријави Подели Написано Април 10, 2012 Ma da,prosto kipim od nebuloznog evolutivnog razmisljanja.Bioloska evolucija je najobicnija spekulacija i bajka ali to sad nije tema. Hrscanstvo je univerzalna poruka coveku i nema veze s rasom ljudi.Brkas stvari debelo.Problem je sto vi tehnoloski napredak uzimate kao primer za evoluciju sto nema blage veze sa zivotom a kamoli nekom logikom. Jes ju du http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Batman Написано Април 10, 2012 Пријави Подели Написано Април 10, 2012 Meni uopste nije jasno zasto se na ovoj temi muskarci : ili brane a onda i napadaju zene, ili snishode zenama i lazno se gnusaju stavova sa kojima se i oni, kao i svi drugi muskarci, intimno slazu. I zasto da ne kazem i to: zene nisu ljudi. To svaki pravi muskarac zna. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 10, 2012 Пријави Подели Написано Април 10, 2012 Meni uopste nije jasno zasto se na ovoj temi muskarci : ili brane a onda i napadaju zene, ili snishode zenama i lazno se gnusaju stavova sa kojima se i oni, kao i svi drugi muskarci, intimno slazu. I zasto da ne kazem i to: zene nisu ljudi. To svaki pravi muskarac zna. Bice da je zato sto stojis sa pogresne strane ogledala. Avocado, Александрида, Juan Valdez and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука