Apis Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 Ne.Većina ateista uopšte ne verije u Boga i veoma su svesni toga. Šta je moral,volela bih da mi na to odgovoriš? Odgovori mi sta je svest? Ono što si napisao u postu ,pričicu o verniku i ateisti je banalizacija to jest generalizacija.Ima loših ljudi i među vernicima,zamisli neki su ubijali u ime Boga,kao što takođe ima loših ljudi i među ateistima.Ali mi kao vernici bi trebalo da SVE ljude prihvatimo kao ikone Božije što ljudi i jesu bez obzira šta su ili nisu,a ne da smatramo da smo bolji zato što verujemo.Bilo bi lepo da je tako , svet bi bio onda raj na zemlji,ali nije na žalost.Ne ja ne shvatam ništa Apis.Ja sam žensko , valjda ti je jasno kako mi ( ne) radi mozak. To je prakticna primena principa za koji se neko zalaze.I sto sad taj feminizam?Ja nigde nisam rekao da zbog toga sto si zensko ne razumes!Svaki covek je potencijalna ikona Bozja ako to izabere.Slobodna volja najveci Bozji dar.Homoseksualci su izabrali pogresno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 14, 2012 Odgovori mi sta je svest? Najlakše je pitanjem odgovoriti na pitanje?Evo ja ti vraćam lopticu To je prakticna primena principa za koji se neko zalaze.I sto sad taj feminizam?Ja nigde nisam rekao da zbog toga sto si zensko ne razumes!Svaki covek je potencijalna ikona Bozja ako to izabere.Slobodna volja najveci Bozji dar.Homoseksualci su izabrali pogresno Ko pominje feminizam?Ja nisam.Vidiš,koliko god mi je nekad to teško ipak se trudim da u svakom čoveku vidim ikonu Božiju bez obzira da li je taj čovek izabrao da bude to ili ne.Bog ga je stvorio,meni to dovoljno. Homoseksualnost je veoma često urođena ( genetska). Meni je fantastična ova " hajka" na paradu,homoseksualce itd ... I znaš uvek se setim pravednog Lota.Živeo je u najbludnijem gradu , među najizopačenijim grehovima koje ljudi mogu da počine,ali ja ne pročitah da je vikao na sav glas i kudio svoje bludne sugrađane,nije vikao " Oni su izopačeni,oni su promašeni oni su bludnici ... ". Silom se ništa ne može a najmanje se može promeniti ljudii svet,uzaludan je to posao,i trošenje energije.Jedini način da se drugi pa i svet oko čoveka promeni je da sam sebe menja da se trudi da menjajući sebe pokuša da menja druge,bez da onog drugog sili na promenu.To i jeste poenta Hrišćanstva promeniti sebe a ne druge ,već kroz sebe one oko nas. Trudim se da i u homoseksualcima vidim Boga i to što će oni paradirati neće promeniti moje stavove,moje mišljenje niti će me zgranuti,dok god ta njihova parada bude mirna i pristojna .Toliko je strašnijih stvari na koje ne obraćamo pažnju na svetu,pa i kod nas toliko strašnih da je homoseksualnost ništa naspram njih. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 Evo ga jedan izopačeni ruski homić (koji je, btw, sahranjen u samom Sankt Petersburgu, gde je i studirao na konzervatorijumu): Juan Valdez је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 Ае да не пејстујемо баш Фредија, посебно не у очекивању Васкрса, ипак су Квинови спотови били мало болесни, али какав је глас тај човек имао! А педер. Ко би рекао,а? Или се, можда то и подразумева? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 sta ko bi rekao, videlo se iz aviona i to tipa "plava ostriga" new york city boys RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 Homoseksualnost je veoma često urođena ( genetska). Meni je fantastična ova " hajka" na paradu,homoseksualce itd ... I znaš uvek se setim pravednog Lota.Živeo je u najbludnijem gradu , među najizopačenijim grehovima koje ljudi mogu da počine,ali ja ne pročitah da je vikao na sav glas i kudio svoje bludne sugrađane,nije vikao " Oni su izopačeni,oni su promašeni oni su bludnici ... ". Не знам колико је добро ово поређење с обзиром на судбину Содома, тј. да је викао можда би Содома још стајала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 14, 2012 Не знам колико је добро ово поређење с обзиром на судбину Содома, тј. да је викао можда би Содома још стајала. Sudbina Sodome je Božija promisao a ne (ne) delovanje ljudskog faktora.E ,šta bi bilo kad bi bilo...možda da,a možda ne.Ko zna,osim Njega. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 Homoseksualnost je veoma često urođena ( genetska). Meni je fantastična ova " hajka" na paradu,homoseksualce itd ... I znaš uvek se setim pravednog Lota.Živeo je u najbludnijem gradu , među najizopačenijim grehovima koje ljudi mogu da počine,ali ja ne pročitah da je vikao na sav glas i kudio svoje bludne sugrađane,nije vikao " Oni su izopačeni,oni su promašeni oni su bludnici ... ". Silom se ništa ne može a najmanje se može promeniti ljudii svet,uzaludan je to posao,i trošenje energije.Jedini način da se drugi pa i svet oko čoveka promeni je da sam sebe menja da se trudi da menjajući sebe pokuša da menja druge,bez da onog drugog sili na promenu.To i jeste poenta Hrišćanstva promeniti sebe a ne druge ,već kroz sebe one oko nas. Trudim se da i u homoseksualcima vidim Boga i to što će oni paradirati neće promeniti moje stavove,moje mišljenje niti će me zgranuti,dok god ta njihova parada bude mirna i pristojna .Toliko je strašnijih stvari na koje ne obraćamo pažnju na svetu,pa i kod nas toliko strašnih da je homoseksualnost ništa naspram njih. Ти видиш хајку на хомосексуалце, а ја хајку на оне који се противе ономе што је и Његова Светост Патријарх српски Г. Иринеј назвао парадом срама. Осим праведног Лота имаш и Прву Посланицу Светог Апостола Павла Корићанима у којој, између осталог, каже : Или не знате да неправедници неће наследити Царства Божијега ? Не варајте се : ни блудници, ни идолопоклоници, ни прељубници, ни рукоблудници, ни мужеложници ; Ни лакомци, ни лопови, ни пијанице, ни опадачи, ни отимачи, неће наследити Царство Божије. И такви бијасте неки ; али се опрасте и посветисте се и оправдасте именом Господа Исуса Христа и Духом Бога нашега. Ко овде куди " своје суграђане " и " виче " : Они су изопачени, они су промашени, они су блудници ...... " ? И какве везе имају унутрашњи преображај и противљење разним " парадирањима " ? Све чух, али за " пристојну параду хомосексуалаца и лезбејки " - први пут. Заборављаш да си ти покренула ову тему тако да , барем ја тако мислим, није у реду да другима пребацујеш " како постоје страшније ствари на које не обраћамо пажњу.....". Ако постоје, а постоје страшније ствари, шта те је подстакло да " обратиш пажњу " на иницијативу свештеника Руске православне цркве ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 Najlakše je pitanjem odgovoriti na pitanje?Evo ja ti vraćam lopticu Homoseksualnost je veoma često urođena ( genetska). Meni je fantastična ova " hajka" na paradu,homoseksualce itd ... I znaš uvek se setim pravednog Lota.Živeo je u najbludnijem gradu , među najizopačenijim grehovima koje ljudi mogu da počine,ali ja ne pročitah da je vikao na sav glas i kudio svoje bludne sugrađane,nije vikao " Oni su izopačeni,oni su promašeni oni su bludnici ... ". ја не могу да верујем да ти себе сматраш Хришћанком.. ужас...ужас..ужас.. е Цркво моја...е Свештенство моје... шта ви дозвољавате на Православном форуму... вама на част и душу! Apis је реаговао/ла на ово 1 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 ti kako vidim sa svakim postom postajes sve veci "hriscanin"... valja malo i razumeti sta drugi pricaju, kljuc je u razumevanju Анастасија је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 ја не могу да верујем да ти себе сматраш Хришћанком.. ужас...ужас..ужас.. е Цркво моја...е Свештенство моје... шта ви дозвољавате на Православном форуму... вама на част и душу! Vidi, vidi kome se to ne svidjaju cinjenice genetike. Sta je sad bilo? Genetika vise nije "uber" nauka koja omogucava istrazivanje etnickog porekla?? Sad ko razume osnove genetike taj zbog toga moze istapsti nehriscanin?! Kojesta. Анастасија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 14, 2012 ја не могу да верујем да ти себе сматраш Хришћанком.. ужас...ужас..ужас.. е Цркво моја...е Свештенство моје... шта ви дозвољавате на Православном форуму... вама на част и душу! Joj joj joj,evo sablažnjenog...i to baš onaj hrišćanin koji bi malo,malo pa da zveketa oružjem “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 14, 2012 Ти видиш хајку на хомосексуалце, а ја хајку на оне који се противе ономе што је и Његова Светост Патријарх српски Г. Иринеј назвао парадом срама. Осим праведног Лота имаш и Прву Посланицу Светог Апостола Павла Корићанима у којој, између осталог, каже : Или не знате да неправедници неће наследити Царства Божијега ? Не варајте се : ни блудници, ни идолопоклоници, ни прељубници, ни рукоблудници, ни мужеложници ; Ни лакомци, ни лопови, ни пијанице, ни опадачи, ни отимачи, неће наследити Царство Божије. И такви бијасте неки ; али се опрасте и посветисте се и оправдасте именом Господа Исуса Христа и Духом Бога нашега. Ко овде куди " своје суграђане " и " виче " : Они су изопачени, они су промашени, они су блудници ...... " ? И какве везе имају унутрашњи преображај и противљење разним " парадирањима " ? Све чух, али за " пристојну параду хомосексуалаца и лезбејки " - први пут. Заборављаш да си ти покренула ову тему тако да , барем ја тако мислим, није у реду да другима пребацујеш " како постоје страшније ствари на које не обраћамо пажњу.....". Ако постоје, а постоје страшније ствари, шта те је подстакло да " обратиш пажњу " на иницијативу свештеника Руске православне цркве ? Šta je pisac hteo reć? “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 Ти видиш хајку на хомосексуалце, а ја хајку на оне који се противе ономе што је и Његова Светост Патријарх српски Г. Иринеј назвао парадом срама. Осим праведног Лота имаш и Прву Посланицу Светог Апостола Павла Корићанима у којој, између осталог, каже : Или не знате да неправедници неће наследити Царства Божијега ? Не варајте се : ни блудници, ни идолопоклоници, ни прељубници, ни рукоблудници, ни мужеложници ; Ни лакомци, ни лопови, ни пијанице, ни опадачи, ни отимачи, неће наследити Царство Божије. И такви бијасте неки ; али се опрасте и посветисте се и оправдасте именом Господа Исуса Христа и Духом Бога нашега. Ко овде куди " своје суграђане " и " виче " : Они су изопачени, они су промашени, они су блудници ...... " ? И какве везе имају унутрашњи преображај и противљење разним " парадирањима " ? Све чух, али за " пристојну параду хомосексуалаца и лезбејки " - први пут. Заборављаш да си ти покренула ову тему тако да , барем ја тако мислим, није у реду да другима пребацујеш " како постоје страшније ствари на које не обраћамо пажњу.....". Ако постоје, а постоје страшније ствари, шта те је подстакло да " обратиш пажњу " на иницијативу свештеника Руске православне цркве ? Ma bravo majstore. Nego hoces li izbeci da budes covek duplih arsina pa preloziti Dverima da zabrane sve kafane i birtije kako pijanci ne bi bili na javnom prostoru?? Jer eto ovako visoko politicko-teolosko tumacenje poslanice implicira da za koga apostol kaze da nece naseldeiti Carstvo prema njemu treba zauzeti x politicki stav. DYNABLASTER, Justin Waters and Анастасија је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 14, 2012 Пријави Подели Написано Април 14, 2012 nemoj da se medjusobno svadjamo jer cemo potonuti Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука