Jump to content

Свештеник Руске православне цркве: Мадони не треба дати визу за Русију

Оцени ову тему

Препоручена порука

Znaci Uscanac ti bi zabranio ovakve majice?!

http://www.majicesrb.../trisexual.html

Ја бих увео пдв 100 посто на оне "нисам гинеколог али могу да погледам" и "није то пивски стомак, него за секс машину резервоар". :) А за ношење у јавности исто неку таксу... Као за персонализоване таблице. :) трансфер блама...

• Волим 1

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Dobro, ja sam po tom pitanju needukovan pa mi ti reci jesu li dobili ta prava za koja se zalazu? I ako ti nije tesko okaci mi klip neke njihove orgije na ulicama nekog grada. Nadam se da ne trazim previse :D

naravno da ne... evo:

Parada svingera... 1000 swingera na ulicama Nju Orleansa

http://frenchconnectionevents.com/nawlins-couples-convention.php

i ne samo to nego imas na tom sjatu i kalendar swingerskih javnih desavanj za celu narednu nedelju

a evo jos malo o tome

http://www.24-7pressrelease.com/press-release/swingers-launch-parade-in-new-orleans-222162.php

Eto... a ovo sam nasao nakon 20 sekundi na googlu... ko zna sta bih sve jos mogao da iskopam na ovu temu samo kad bih se potrudio...

Dakle hoces li napokon krenuti da se boris i protiv heteroseksualnog promiskuteta ili ces licemerno da se zadrzis samo na homoseksualnom?

Tj. naravno, ako je promiskuitet ono sto ti zapravo smeta... nadam se da to nije samo izgovor, tj pokrice za bezocnu homofobiju (na sta se ovakve price na kraju uvek i svedu) :)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Koliko sam ja vremena protracio u srednjoj kad ti i dalje tako razmisljas! :facepalm:

То само значи да смо имали дивне другарице. :)

"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Koja je svrha postojanja tih majici? Ja samo zelim da nadjem smisao u necemu. I sad, ako postoje ljudi koji ce javno da izraze nezadovljstvo zbog toga, valjalo bih zabraniti, iz prostog razloga sto doprinose miru a nikome ne bi nedostajale.

Idiiii. Znaci ako na ovom forumu postoje ljudi koje ce da izraze nezdovoljstvo zbog tvog pisanja , po bilo kojoj kategoriji , ti treba da se povuces?! Cisto da te obavestim da ovde na planeti Zemlji drustva tako ne funkcionisu niti ce ikada moci da funkcionisu zato sto je kompromis jedan od kljucnih antropogenih faktora koji nas je doveo od neolita do savremenog drustva.

Dakle ovaj tvoj koncept je decija fantazmagorija koja nema sta da trazi u razgovoru ozbiljnih odraslih ljudi.

Подели на овим сајтовима

naravno da ne... evo:

http://frenchconnect...-convention.php

i ne samo to nego imas na tom sjatu i kalendar swingerskih javnih desavanj za celu narednu nedelju

a evo jos malo o tome

http://www.24-7press...eans-222162.php

Eto... a ovo sam nasao nakon 20 sekundi na googlu... ko zna sta bih sve jos mogao da iskopam na ovu temu samo kad bih se potrudio...

Dakle hoces li napokon krenuti da se boris i protiv heteroseksualnog promiskuteta ili ces licemerno da se zadrzis samo na homoseksualnom?

Tj. naravno, ako je promiskuitet ono sto ti zapravo smeta... nadam se da to nije samo izgovor, tj pokrice za bezocnu homofobiju (na sta se ovakve price na kraju uvek i svedu) :)

Наравно, ако мене питаш свингерске и геј параде су исто. Ја бих лично добро размислио д али бих дозволио било какво организовано, групно истицање сексуалности у јавности. Чак сам скоро сигуран да не бих. Чак је свингерска парада гора од геј параде.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Idiiii. Znaci ako na ovom forumu postoje ljudi koje ce da izraze nezdovoljstvo zbog tvog pisanja , po bilo kojoj kategoriji , ti treba da se povuces?! Cisto da te obavestim da ovde na planeti Zemlji drustva tako ne funkcionisu niti ce ikada moci da funkcionisu zato sto je kompromis jedan od kljucnih antropogenih faktora koji nas je doveo od neolita do savremenog drustva.

Dakle ovaj tvoj koncept je decija fantazmagorija koja nema sta da trazi u razgovoru ozbiljnih odraslih ljudi.

Све време се ломимо око утврђивања граница тог компромиса. У том грму лежи зекоња.

Подели на овим сајтовима

Наравно, ако мене питаш свингерске и геј параде су исто. Ја бих лично добро размислио д али бих дозволио било какво организовано, групно истицање сексуалности у јавности. Чак сам скоро сигуран да не бих. Чак је свингерска парада гора од геј параде.

Pa bravo... to je i moja poenta... dakle zasto se onda u srbiji ulaze toliki napor da se gejevi proglase za kancer drustva a niko ni pet para ne daje za heteroseksualne promiskuitetnike kojih ima pa bar 10 puta vise od gejeva...?

I ko zna mozda ce koliko sutra da traze paradu u beogradu...

Подели на овим сајтовима

naravno da ne... evo:

http://frenchconnect...-convention.php

a evo jos malo o tome

http://www.24-7press...eans-222162.php

U ala si ti promasio poentu. Pa naravno da se borim protiv svakog vida skaradnosti i promiskuiteta bez obzira na seksualno opredeljenje. NIsam cuo ni pomena o ovakvom necemu u Srbiji, ni na jednoj televiziji ni u medijima. Svakako da treba zabraniti, verovatno jos vise nego homoseksualne parade!

То само значи да смо имали дивне другарице. :)

Cuti bre, seti se samo sta si pricao za njih a "kako se ispostavilo" :D

izvini ali zasto onda postoji ban na forumu!? Da li si ti sa neke kruske omlacen pa nisi cuo za tako nesto? Kad moje pisanje izadje van granica pristojnosti bicu banovan i bas lepo sto si mi olaksao pronalazenjem primera za moju tvrdnju.

Mudrolikim izrazima neces mene da zavaras. Sta je kompromis u tome ako nekom nesto bas smeta a nekom ne znaci nista bitno a ti iz inata neces da bacis takvu majicu. Gde je tu kompromis,o premudri zboritelju?

Подели на овим сајтовима

Pa bravo... to je i moja poenta... dakle zasto se onda u srbiji ulaze toliki napor da se gejevi proglase za kancer drustva a niko ni pet para ne daje za heteroseksualne promiskuitetnike kojih ima pa bar 10 puta vise od gejeva...?

I ko zna mozda ce koliko sutra da traze paradu u beogradu...

Из два проста разлога.

1) Зато што никад нико није нигде ни поменуо могућност такве параде. Ипак би било одређеног отпора. И далеко важнији, разлог број :

2) Јер смо у дебелом офсајду, по свим питањима. Наравно, промискуитет је ствар избора, ни добро ни лоше. Али јавно организовање промоције сексуалности као нечега што пресудно одређује једну личност је погрешно.

Подели на овим сајтовима

Све време се ломимо око утврђивања граница тог компромиса. У том грму лежи зекоња.

Ako mene pitas faktorisete kategorije sekundarnog znacaja kad je moral u pitanju.

http://www.samharris.org/site/full_text/the-moral-landscape

Подели на овим сајтовима

Ричард Фајнман (човек са мог аватара), један од највећих физичара двадесетог века и уопште, волео је да решава једначине у стриптиз клубовима.

Подели на овим сајтовима

Pa naravno da se borim protiv svakog vida skaradnosti i promiskuiteta bez obzira na seksualno opredeljenje. NIsam cuo ni pomena o ovakvom necemu u Srbiji, ni na jednoj televiziji ni u medijima. Svakako da treba zabraniti, verovatno jos vise nego homoseksualne parade!

A ne ne... ne begaj...

Nisi ti prijatelju vid'o ni gejeve kako su promikustetni na ulici nego si taj njihov promiskuitet video u "drugim zemljama" (tvoje reci) pa si na osnovu toga skontao da ce oni i ovde to isto da rade

Evo ja ti dajem info da i swingeri izlaze na ulice u drugim zemljama... zasto ti to nije dovoljno da trazis i njihovu zabranu?

Подели на овим сајтовима

Ako mene pitas faktorisete kategorije sekundarnog znacaja kad je moral u pitanju.

http://www.samharris...moral-landscape

Вероватно ниси читао све од почетка пошто има 30 страна, али поменуо сам у једном псоту да сматрам да морал не спада у скуп основних вредности према којима треба да се одређују границе слободе. Али мене ипак мучи што су категорије "сметати", "насиље", "ментално насиље", "угрожавање", толико проблематичне да је баш тешко одредити границе људских права и слобода, тако да се сретну на пола пута са правима свих других.

Не могу да глдам клипове, имам ограничен нет...

Подели на овим сајтовима

A ne ne... ne begaj...

Nisi ti prijatelju vid'o ni gejeve kako su promikustetni na ulici nego si taj njihov promiskuitet video u "drugim zemljama" (tvoje reci) pa si na osnovu toga skontao da ce oni i ovde to isto da rade

Evo ja ti dajem info da i swingeri izlaze na ulice u drugim zemljama... zasto ti to nije dovoljno da trazis i njihovu zabranu?

A sta da im zabranim kad nisu nista trazili? Kad budu trazili tako nesto naravno da cu da se pobunim isto kao za gej ljude. To sto sam ih video na nekim drugim ulicama mi daje za prave da verujem da se nista bolje ne bi ponasali ovde. Zasto? Zato sto ideja o paradi nije nastala ovde, vec tamo negde. Zato sto su ovi ovde placeni od onih tamo, zato sto se na njih ugledaju. Ti mislis drugacije?

Подели на овим сајтовима

A ne ne... ne begaj...

О том потом, треба се прво са овима изборити.. Једном сам видо слике са неке од тих геј парада по САД или Немачкој, неки брка на сред улице орално задовољава свог дечка. Ел нам то треба по улицама?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...