Огњен Написано Април 7, 2012 Пријави Подели Написано Април 7, 2012 А шта иначе ђакон Андреј Курајев ради? Која му је служба функција у РПЦ? Те ми смо увукли Русе у Први светски рат, те мадони да се не да виза... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 7, 2012 Пријави Подели Написано Април 7, 2012 Не мислим, залажем се за то да се донесе закон који би све који желе да се шетају у јавности приморавао да се понашају пристојно и без скаредности. Ни у једном тренутку нисам рекао да сам за или против одржавања параде у Србији и сада, већ све време причам на нивоу идеје и нечега што је далеко од стварности и ћему треба да се тежи... Међутим, пракса диктира своје, од идеја се не живи обично, тако да сам против одржавања параде овде и сада, јер је цена превисока а резултати такође у пракси никакви. HAHAHAH! Da ih primora, kazes? Anastasijaaa, Srdjan `oce da uskrati slobode ljudima... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Април 7, 2012 Пријави Подели Написано Април 7, 2012 HAHAHAH! Da ih primora, kazes? Anastasijaaa, Srdjan `oce da uskrati slobode ljudima... Одустајем, одох дучим. :P Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 7, 2012 Пријави Подели Написано Април 7, 2012 Одустајем, одох дучим. :P A ja odo na temu o crnom `lebu, ovde vise nije zanimljivo... 0102_laugh "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 7, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 7, 2012 1) Znaci, u poslednih nekoliko godina sacica potplacenih krenula da dize buku oko nepostojeceg problema, i ti sad to poredis sa crkvenim zvonima koja zvone na crkvama sirom sveta vec 20-tak vekova? Neverovatno... 2) Nije zabrana slobode, jer im se ne brani da budu gejevi, nego da to javno promovisu. 3) Mainstream prica nasih medija, prekopirana u tancine. 4) Mainstream prica nasih medija, prekopirana u tancine. Ne ugrozava fizicki, ali mentalno itekako ugrozava. ... Nego, da te pitam ovo: sta mislis, kad bi recimo Crkva odustala od svojih litija po gradu o velikim praznicima, da li bi to zadovoljilo gej paradere i da li bi onda oni prestali sa trazenjem da paradiraju? Ne poredim JA crkvena zvona sa gej paradom,ali možda to njima izgleda razvratno i sablažnjivo tipa " Molimo se tamo nekom Bogu i to javno",ajd malo pokušaj njihovim očima da vidiš neke stvari.I ogradila sam se u postu da ne mislim ja to. Pa dobro onda ako ćemo tom logikom treba zabraniti Guču,meni lično je ona i te kako razvratna i po meni javno promoviše razvrat. Naravno da ih ne bi zadovoljilo,ali ako bi nama to bilo zabranjeno logično bi bilo da bi i njima promocija bila zabranjena.Kako nama tako i njima. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 7, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 7, 2012 HAHAHAH! Da ih primora, kazes? Anastasijaaa, Srdjan `oce da uskrati slobode ljudima... Neće da može Joj i ja se umorih ne mogu više sad mi ne izlazi gej i sve ostale parade iz uma “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 7, 2012 Пријави Подели Написано Април 7, 2012 Naravno da ih ne bi zadovoljilo,ali ako bi nama to bilo zabranjeno logično bi bilo da bi i njima promocija bila zabranjena.Kako nama tako i njima. Samo to me je zanimalo. A da bi oni i pored toga pradirali, i to jos i vise i zesce - u to budi sigurna. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 7, 2012 Пријави Подели Написано Април 7, 2012 A ja odo na temu o crnom `lebu, ovde vise nije zanimljivo... То и ја помислих, ајде мало да скокнем на тему о лебу, доста ми више ових Руса. Кад оно међутим овај пост https://www.pouke.org...517&qpid=615217 а кад кликнеш на линк у посту, искочи следеће. Tvorac hleba je ruski akademik i u Rusiji je obavezno njegovo konzumiranje u vrtićima najmanje 3 puta nedeljno. 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Анастасија and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 7, 2012 Пријави Подели Написано Април 7, 2012 Samo to me je zanimalo. A da bi oni i pored toga pradirali, i to jos i vise i zesce - u to budi sigurna. Окрећеш тему. Нико није рекао да би они добровољно престали да парадирају када би се црква одрекла литија, него да мораш да забраниш и литије (између гомиле других ствари) ако желиш да забраниш и параде. Или да промениш устав, као што горе неко рече. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Април 7, 2012 Пријави Подели Написано Април 7, 2012 E bre, bas ce sud da presudi u moju korist. Ajde probudi se, molim te... A ovo za golotinju si mi se ovde izvukao na kvarno. Nisi tacno odgovorio nimalo... Па ако немаш добар суд онда мењај суд јер је то далеко претежније од неке тамо Мадоне и њених тирпива! Зар не? Зашто се гдин теолог није огласио по питању корумпираних судова (што је неупоредиво већи друштвени проблем од ове лбгт приче)? florenntina је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Април 7, 2012 Пријави Подели Написано Април 7, 2012 Ja tvrdim da mogu, i da u tome nema bas nista cime se krsi sloboda coveka. Naprotiv. Наше цивилизацијско (пало) начело треба да буде самоодбрана од пале природе другог човека, и то је то. Никако одређивање њему шта и како треба да ради. Пријатељски предлог, свакако. Али никако насилно (заноном одређено) присиљавање. Дакле, уколико на световном суду докажеш да је Мадона над тобом лично (или твојим дететом) извршила наисље онда свакако да треба да тражиш и добијеш одмазду. Али ништа ти не даје за право да априори (без суђења) присиљаваш њу, или било кога, на своје норме понашања (или било чега другог). У супротном само постижеш контра-ефекат. И најбитније: суд је институција овог света. Да је Московска патријаршија (тј. сабор) издао налог свим свештеницима да беседе против одласка на Мадонин концерт ја не бих имао апсолутно ништа против тога. Међутим Црква је овде тражила да се примени насиље које је у Ћесаровим рукама, нешто што је апсолутно страно Христу и хришћанству. Црква никако не сме да изађе из оквира своје пастве јер ће онда неминовно завршити у средњевековном католичом шаблону по коме треба убити грешника да би убили грех (јер убиство је уствари екстремни степен приморавања). florenntina, Анастасија and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Април 7, 2012 Пријави Подели Написано Април 7, 2012 Међутим Црква је овде тражила да се примени насиље које је у Ћесаровим рукама, нешто што је апсолутно страно Христу и хришћанству. Црква никако не сме да изађе из оквира своје пастве јер ће онда неминовно завршити у средњевековном католичом шаблону по коме треба убити грешника да би убили грех (јер убиство је уствари екстремни степен приморавања). Неиздавање визе је " тражење да се примени насиље " ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 мањина...губи... свет сакише.. што пре научиш да живиш са тим...лепше ће ти бити... Ogromna vecina gradjana Srbije je 28. i 29. novembra 2006. godine izglasala Ustav po kojem homoseksualci imaju bas potpuno ista prava kao i ti... sto pre naucis da zivis sa tim... lepse ce ti biti... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Ogromna vecina gradjana Srbije je 28. i 29. novembra 2006. godine izglasala Ustav po kojem homoseksualci imaju bas potpuno ista prava kao i ti... sto pre naucis da zivis sa tim... lepse ce ti biti... За устав је гласало 53. 04 % грађана Србије, а на бојкот су позивале : Либерално демократска партија ( Чедомир Јовановић ), Лига Социјалдемакрата Војводине ( Ненад Чанак ), Грађански Савез Србије ( Весна Пешић ). Да ли би, Авокада, могао да погодиш шта је заједничко овим " лидерима " ? Да се немучиш - атеизам. Да не поверујеш, али и борба за права хомосексуалаца и лезбејки. Чедомир је, за неверовати, и учествовао на једино одржаној паради срама у Београду. Да ли је могуће да су то троје " лидера "позивала грађане на бојкот референдума на којем су давана права хомосексуалцима и лезбејкама да, између осталог, слободно одржавају параду срама у Београду или било којем друго српском граду ? Како год, тешко да ће се парада срама у било ком српском граду одржати у скорије време.......и што пре научиш да живиш са тим.......лепше ће ти бити..... Apis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Ako sam te dobro razumeo - ja bih recimo mogao da se skinem go, da izadjem na ulicu na sred Bgda, i da mi ne bude nista? Da ne budem npr. uhapsen? Ne bih imao nista protiv. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука