Jump to content

Како искористити свој таленат?

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 27. 3. 2012. at 19:44, Иван Илић рече

е ово си лепо рекао да се не уморим, тако се и ја осећам кад радим ствари које волим и за које имам таленат... можда ту треба "копати"

Слажем са са овим. Можда би на трагу тога требало размишљати о личном таленту

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

On 27. 3. 2012. at 20:48, Tanja ex Petrija рече

ja stvarno ne znam kako se kod sebe prepoznaje talenat ,znam kod drugih da ga prepoznam

jel znas ti kako kod sebe da prepoznas talenat ?

Е, сад озбиљно. Од кад знам за себе, маштала сам да будем учитељица и увек сам била окружена дечурлијом. Уживала сам проводећи време са њима, а и они су вазда трчали за мном.

Сад радим са њима (у дечјој играоници, јер нисам завршила за учитељицу). Клинци ме воле, ја УГЛАВНОМ уживам у том сегментиу свог рада. Често родитељи могу да ме излуде, послодавац такође, али деца - стварно ретко.

Мени је очигледно да ми је Бог дао дар комуникације са слатким малим чЕдовиштима.

П.С. признајем да немам ни мало дара за певање, али то немој ником да кажеш.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Можда реч ,,таленат" аутоматски асоцирамо са уметношћу?

Ако бисмо уместо таленат рекли ДАР или ДАРОВИ, можда би нам било лакше да их увидимо

Подели на овим сајтовима

Само да напоменем, овде није реч о спавању!!! greengrin

Већ је реч, да ли искористити свој таленат тако што ћу само ићи за парама (јако се тешко живи ових година у Србији), или за душевним смирењем (јако га је тешко добити ових година у Србији).

У томе је поента.

Хвала на одговорима! :*** :)

Подели на овим сајтовима

On 27. 3. 2012. at 21:35, Кирил рече

Већ је реч, да ли искористити свој таленат тако што ћу само ићи за парама (јако се тешко живи ових година у Србији), или за душевним смирењем (јако га је тешко добити ових година у Србији).

У томе је поента.

ko je rekao da je rec o spavanju ?

bila je prica o prepoznavanju talenta

rasudjivanje je najbitnija stvar

ako imas neki dar iskoristi ga za zivot :)

ali se potrudi da ne postanes gospodin Gordeljivi :D

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

On 27. 3. 2012. at 21:35, Кирил рече

У томе је поента.

а који је таленат у питању? :)

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

Meni je sve manje jasan moj

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Samo jedan? De malo pojasni pitanje...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

pa ok, može i talante al mislim da postoji jedan koji je dominantan i koga gajimo - u svakom slučaju, mnogo toga je o ovome rečano al meni i dalje nije jasno - npr. ono da se talanti razvijaju u liturgijskoj zajednici i u tom kontekstu ih treba posmatrati itd. i sve u tom stilu

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...