Лазар Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 On 27. 3. 2012. at 19:44, Иван Илић рече е ово си лепо рекао да се не уморим, тако се и ја осећам кад радим ствари које волим и за које имам таленат... можда ту треба "копати" Слажем са са овим. Можда би на трагу тога требало размишљати о личном таленту У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 On 27. 3. 2012. at 20:48, Tanja ex Petrija рече ja stvarno ne znam kako se kod sebe prepoznaje talenat ,znam kod drugih da ga prepoznam jel znas ti kako kod sebe da prepoznas talenat ? Е, сад озбиљно. Од кад знам за себе, маштала сам да будем учитељица и увек сам била окружена дечурлијом. Уживала сам проводећи време са њима, а и они су вазда трчали за мном. Сад радим са њима (у дечјој играоници, јер нисам завршила за учитељицу). Клинци ме воле, ја УГЛАВНОМ уживам у том сегментиу свог рада. Често родитељи могу да ме излуде, послодавац такође, али деца - стварно ретко. Мени је очигледно да ми је Бог дао дар комуникације са слатким малим чЕдовиштима. П.С. признајем да немам ни мало дара за певање, али то немој ником да кажеш. Andre Williams and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 Можда реч ,,таленат" аутоматски асоцирамо са уметношћу? Ако бисмо уместо таленат рекли ДАР или ДАРОВИ, можда би нам било лакше да их увидимо Кирил, Лазар, Andre Williams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кирил Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 Само да напоменем, овде није реч о спавању!!! greengrin Већ је реч, да ли искористити свој таленат тако што ћу само ићи за парама (јако се тешко живи ових година у Србији), или за душевним смирењем (јако га је тешко добити ових година у Србији). У томе је поента. Хвала на одговорима! :*** Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 On 27. 3. 2012. at 21:35, Кирил рече Само да напоменем, овде није реч о спавању!!! greengrin Већ је реч, да ли искористити свој таленат тако што ћу само ићи за парама (јако се тешко живи ових година у Србији), или за душевним смирењем (јако га је тешко добити ових година у Србији). У томе је поента. Хвала на одговорима! :*** ko je rekao da je rec o spavanju ? bila je prica o prepoznavanju talenta rasudjivanje je najbitnija stvar ako imas neki dar iskoristi ga za zivot ali se potrudi da ne postanes gospodin Gordeljivi није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 On 27. 3. 2012. at 21:35, Кирил рече Само да напоменем, овде није реч о спавању!!! greengrin Већ је реч, да ли искористити свој таленат тако што ћу само ићи за парама (јако се тешко живи ових година у Србији), или за душевним смирењем (јако га је тешко добити ових година у Србији). У томе је поента. Хвала на одговорима! :*** а који је таленат у питању? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кирил Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 Не бих сад о чему се ради, него је реч о уметности једној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 ja nemam talent Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 On 28. 3. 2012. at 10:05, ssimke рече ja nemam talent заказао Господ? не би реко... 301 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 Ја сам изузетно талентован за тенис, ал' шта да радим кад никад нисам узео рекет у руке а сад сам матор да почнем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 Значи Владо, кад будеш враћао талант рећи ћеш "Матор сам ја био за то!" sHa_sarcasticlol -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 u mom slucaju je zakazao 0202_238 nisam stvarno otkrio svoj talent u zivotu jedino sto sam hteo da budem je svestenik. al to nisam niti cu biti Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Meni je sve manje jasan moj verum est in beer, Саша од Москве, Ayla and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Samo jedan? De malo pojasni pitanje... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 pa ok, može i talante al mislim da postoji jedan koji je dominantan i koga gajimo - u svakom slučaju, mnogo toga je o ovome rečano al meni i dalje nije jasno - npr. ono da se talanti razvijaju u liturgijskoj zajednici i u tom kontekstu ih treba posmatrati itd. i sve u tom stilu obi-wan and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука