GeniusAtWork Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 A sta je to rekao Stefanovic a da ne vslja hajdeolim vas reci te mi? Eno ga link na tekst. Svi mogu da ga procitaju ... Sta je to on rekao a da nije trebao? "Nažalost, ispunile su se naše najgore slutnje... Policija je juče uhapsila monstruma koji je počinio ovo delo... Zbog ovakvog monstruma i dela nekad mi je žao što je Srbija ukinula smrtnu kaznu, očigledno da naše društvo nije zrelo za evropske norme ponašanja", rekao je Stefanović. "Kao roditelj i ministar očekujem da ovo prođe sa najtežom mogućom kaznom, a razgovaraću i sa ministrom pravde da, koliko je to po zakonu moguće, pooštrimo kaznenu politiku za ovakva dela", rekao je Stefanović. Ovako nešto možemo da pričamo ja, ti ili bilo ko. Ali ne i neko ko predstavlja državu - ministar policije u ovom slučaju. Barem ne javno. A pogotovo ne kad slučaj još traje, još se ne znaju ni osnovni detalji: da li je planirao ubistvo unapred ili ne, da li ju je poznavao od ranije, koji su mu bili motivi, itd. https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 A sta cemo sa pokajanjem hriscani? Svako od ubica, silovatelja i ostalih razbojnika ima sanse da se pokaje i dodje u poznanje Istine. Pa zar zitija svetih nisu prepuna slucajeva pokajanih razbojnika. dal ono bese sv.Mojsej Murin upravo ubio dete pa se gorko pokajao za to i posle dugog niza godina isposnickog zivota na kraju i posvetio? Данче*, Orthophill, bgpj and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 A sta cemo sa pokajanjem hriscani? Svako od ubica, silovatelja i ostalih razbojnika ima sanse da se pokaje i dodje u poznanje Istine. Pa zar zitija svetih nisu prepuna slucajeva pokajanih razbojnika. dal ono bese sv.Mojsej Murin upravo ubio dete pa se gorko pokajao za to i posle dugog niza godina isposnickog zivota na kraju i posvetio? Pa kada likvidiramo zlikovca onda cemo da se kajemo ... zuti car је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Конкретно сам мислио на изјаву која почиње за "замислите"... Пре свега, из обзира према жртви и родитељима таква изјава је болесна. А особа која може тако нешто да "замишља" је већ за лудницу. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Ovako nešto možemo da pričamo ja, ti ili bilo ko. Ali ne i neko ko predstavlja državu - ministar policije u ovom slučaju. Barem ne javno. A pogotovo ne kad slučaj još traje, još se ne znaju ni osnovni detalji: da li je planirao ubistvo unapred ili ne, da li ju je poznavao od ranije, koji su mu bili motivi, itd. Upravo je ministar taj koji ovako nesto i treba da kaze i da eventualno pokrene inicijativu za vracanje smrtne kazne ... A istraga je zavrsena onog trena kada im je pokazao mesto gde je sahranjena zrtva jer od 6 milijardi stanovnika samo je ubica znao gde joj je grib. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Pa kada likvidiramo zlikovca onda cemo da se kajemo ... 3. Свети Јаков Посник. Живео у VI веку. Толико се усавршио био у богоугодном животу, да је лечио молитвом најтеже болеснике. Но непријатељ рода људског наводио је на њега силна искушења. Тако једном од неких подсмешљиваца буде послата к њему жена развратна. Претварала се пред њим и плакала но навлачила га на грех. Видећи да ће пасти у грех, Јаков стави своју леву руку у огањ и држаше дотле докле се сва не опрљи. Видећи то, жена се испуни страхом и ужасом, покаја се и поправи свој живот. Али, другом приликом он не одоле искушењу, него паде са једном девојком, коју беху родитељи довели к њему као сумашедшу, да је исцели од лудила. Он је заиста исцели, но потом згреши с њоме, и онда, да би сакрио грех, уби је и баци у реку. Као и обично: од блуда до убиства није далеко. Десет година потом проведе Јаков као покајник живећи у једноме гробу. Познаде да му је Бог опростио по томе, што једном по молитви његовој паде киша у време велике суше од које страдаху и људи и стока. Ево примера, сличнога Давидовом, како је опак зли демон; како, по попуштењу Божјем, може да обори највеће духовне дивове, и како опет искреним покајницима Бог по милосрђу опрашта и најтеже грехове, и не кажњава их онда када они сами себе казне. http://www.eparhijaniska.rs/%D1%81%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B0-%D1%87%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%9A%D0%B0/%D0%B6%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%98%D0%B0_%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%85/1129-4-3-17-3-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D0%BD%D0%B8-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BC-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B8-%D0%BC%D1%83%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8-%D0%BF%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D0%B5-%D0%B8-%D1%98%D1%83%D0%BB%D0%B8%D1%98%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B8-%D1%98%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BD%D0%B8%D0%BA?showall=1&limitstart= Милан Ракић, bgpj, Grizzly Adams and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 @@Solomon Kane, Ма колико уживао у разговору о овоме, јер немам често прилике да причам о томе, није за форум, а посебно није за ову тему. Можемо негде да седнемо уз по које ладно (и хоћемо, ако Бог да), па да наставимо дискусију. Остај ми здраво, брате. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Конкретно сам мислио на изјаву која почиње за "замислите"... Пре свега, из обзира према жртви и родитељима таква изјава је болесна. А особа која може тако нешто да "замишља" је већ за лудницу. Pa on tu nije nista zamisljao vec video a "zamislite" je namenjeno drugima ... A videli su i roditelji ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Stefanovicu izostaje profesionalne distancije ili je to namerno radio da bi se uvlacio biracima. Inace ako mu stvarno ide slucaj male toliko blizu srca on kao ministar policije posle 4 godine ce biti covek koji je propao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Ma najbolje da sada opletemo po vladi i ministrima. ... Mozda su oni krivi sto se uopste desilo bilo sta ... Kriv Vucic ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Mislim, da li ste se stavili u polozaj tih roditelja bar na minut? Mozete li sebi da predstavite bar na taj minut u kakvom su oni sad paklu? Da li uopste razumete sta vas pitam? Не, не разумемо. Сви који се не слажу са тобом су једноставно хладне и бездушне мумије. А све што је супротно од твојих уверења је ”колосални промашај”. То је барем јасно, тако је одувек било. Grizzly Adams and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Него, Кеноби, да ли би џелат могао да се причести? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Sta bi Hristos predlagao u ovakvoj situaciji,sta mislite? Ja,mozda zato sto do saznanja da je TIjana ubijena nisam ni pratio bas celokupnu situaciju,nisam obuzet nekim gnevnom koga vidim po fejsu,da ovog lika treba ubiti,seckati nozem na filete i slicno....Tako da,nemam neki stav o svemu ovome. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Orthophill Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Јел има у Србији пресумпција невиности? Т.ј. да је свако невин све док се то не докаже на СУД. Колико сам разумео, наводни убица (све док суд га не осуди он је наводни) није чак ни изашао на судење... Код нас у Македонији, новинарима се највише замерава због непоштовање исте те пресумпције невиности. Наша министарка за УП, чак и плаче када даје изјаве, али и њено лигушење и лигушење српског министра Стефановиќа мени је одвратно. Сачекајте, да суд каже своје. Имало је код нас један случај, цела држава је осудила једног професора да је крив, био је реч о педофилски скандал у једној гимназији, али суд је закључио да није реч о никакву педофилију, веќ о монтираном процесу. Некима је сметао тај колега и направили су заверу да га протерају са посла. За среќу нису успели. Када смо код овог случај са Тијану, мене је највише згрозило када сам у „Ало“ видео, да су објавили и фб статус сестру наводног убица, а на профилну слику су били њена мала деца. Шта је сестра крива да буде осуѓена од јавности, а пре свега од своју најближу околину за то што је урадио(?) њен брат? Смртне казне мени су неприхватливе. Јер казне, у цивилизовано друштво, нису за да се човек осакати, веќ да се промени, а по промене да мало олакша своју савест, јер је био казнет. Лазар Нешић and LISA је реаговао/ла на ово 2 Ти ме волиш, ал ја не осећам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Nisam za vracanje... Druga stvar zasto sam protiv nje,mozda mala,ali ipak postoji verovatnoca greske...koliko samo u Americi pa i kod nas ima gresaka? koliko ima prinudjenih i iznudjenih priznanja? kada policija lema i tuce ljude i onda oni priznaju i da su marsovci. Увек постоји та мала, а велика вероватноћа грешке. До јуче је била прича да је отац убијене девојчице имао посла са зеленашима (остао им дужан). У мафијашкој држави каква је наша тешко ми је да поверујем у једну страну приче. Искрено, иста категорија су ми психопате, мафијаши и политичари = одсуство икакве савести. Уколико нам је држава до те мере изопачена, као што јесте, нема места за изненађења. Ладно су могли овом човеку да напакују шта год им се прохтело. Нека им је обома Бог на помоћи! Orthophill and LISA је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука