Jump to content

Хомосексуалац пред Путиром!?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Imas neke dokaze?

nema dokaza jer to nije istina, svaki covek je individua za sebe i tu ne postoji objektivnost na tom polju, ja tvrdim suprotno al posto nemam dokaza necu da tupim, ko zna zna... iako ima dokaza jer Adam je dobio jednu Evu a ne vise "komada" ;)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

to sa G tackom je tolko banalno i pocetnicko pitanje da je neopisivo, a sto nam je dao zivotinje? jel za seks?

G tacku bi mogao najlakse da poredis sa na primer tecnoscu u oku

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Imas neke dokaze?
Па да, мислим ако прихваташ еволуцију, онда се ово подразумева. Наиме, жена има ограничени број јајних ћелија годишње, док мушкрац може да оплођава колико хоће. Зато су полигамне заједнице биле честе раније, због сексуалне селекције жене су тежиле да нађу најбољег оца за њихову децу, а такав мушкарац, обично на високом положају је оплођавао више жена, и не само што је могао да обезбеди све те жене, него и њихову тј. своју децу много боље него неки други мушкарац, који није био на положају и који због тога није ни могао наћи жену (или барем не више њих). Тек је касније то било регулисано законом. Али, без обзира, мушкарци су генерало били потрошна роба, јер ако остане две жене и хиљаду мушкараца на планети, људска врста је практично истребљена, док ако је обратно, наиме два мушкарца и хиљаду жена, врста ће лако бити обновљена... Природна селекција über alles...

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

kakav je to pa dokaz? to sto pricas je samo nacin zivota i fizicki svet, obicno plotovanje :D

Подели на овим сајтовима

na pogresnoj si adresi sto se tice evolucije, tek time meni ne mozes da objasnis to sto si hteo au contraire hehe :D

mozda ti mozes da budes u isto vreme sa vise zena, ne znam, tvoj fazon, ali ja ne mogu tako da ti time mogu posvedociti da je muskarac monogaman, jel spomenuh vec jednu Evu

Подели на овим сајтовима

Gde piše da homoseksualna ljubav ne može da postane večna?

Dobro, hajde ovako - da banalizujemo malo - a zašto je onda Bog dao "G" tačku muškarcu i u anusu?

ја ником ни не браним да ради шта оће и живи како оће, ал ми је прилично јасно да хомосексуалност води у ћорсокак, и то онтолошке врсте. све остало пише у Новом Завету, а што је то тако - не знам.

а ово друго би волео да поткујеш неким озбиљним текстом или линком, пошто први пут чујем.

сасвим је трећа прича да ли је оргазам мерило љубави или оправдања за неку девијацију сексуалности пошто може да се изазове и патолошким болом, типа у садо-мазохистичким сеансама кад тело и мозак не могу више да поднесу патњу и онда реагује преплављивањем тела еуфоријом адреналина и серотонина због стоклхолмског синдрома.

Подели на овим сајтовима

mozda ti mozes da budes u isto vreme sa vise zena, ne znam, tvoj fazon, ali ja ne mogu tako da ti time mogu posvedociti da je muskarac monogaman, jel spomenuh vec jednu Evu

мушкарци јесу полигамни, само је питање да ли жене нису или јесу ...

а то да је човек створен за "да двоје постану једно", то је несумњиво, иако треба раздвајати али и разумети палу природу као и натприродност која је постављена човеку као идеал који је остварив.

Подели на овим сајтовима

Где си Милане,друже стари и стабилни :)

Шокирам се тренутно статусима и коментарима,па рекох,где оде са форума она наша стабилна,ортодокснохетерофилична омладина...кад,појави се ти!!

хе хе...

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1341585748' post='673732]

мушкарци јесу полигамни, само је питање да ли жене нису или јесу ...

а то да је човек створен за "да двоје постану једно", то је несумњиво, иако треба раздвајати али и разумети палу природу као и натприродност која је постављена човеку као идеал који је остварив.

nisu, jer tako mozemo da razdvajamo na cinioce kolko oces, vidi post iznad za G tacku

Подели на овим сајтовима

Мени су у срцу два мушкарца :)

Један је велики а други је мали :)

Дефинитивно су жене способне да носе у срцу и мужа и брата и сина и пријатеља :) с тим,што се ја искуством ограђујем,па кажем,носим у срцу два мушкарца :)

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

nisu, jer tako mozemo da razdvajamo na cinioce kolko oces
Чак и љубомора сведочи у прилог еволуције. То је такође еволутивни инстинкт, настао да обезбеди сигурност у томе да је твоје потомство твоје (код мушкараца, јер твоји гени "не желе" да гајиш туђу децу), односно да жена прогура баш своје потомство у полигамној заједници (код жена).

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

Чак и љубомора сведочи у прилог еволуције. То је такође еволутивни инстинкт, настао да обезбеди сигурност у томе да је твоје потомство твоје (код мушкараца, јер твоји гени не желе да гајиш туђу децу), односно да жена прогура баш своје потомство у полигамној заједници (код жена).

не мешати емоције и инстинкте, молићу :)

одатле и такви погрешни закључци, пошто нису људи животиње, иако су у стању да назадују или да се задовоље површношћу живота.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...