Jump to content

Хомосексуалац пред Путиром!?

Оцени ову тему

Препоручена порука

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1340481036' post='665548]

лепо звучи етика без потпоре у реалности, мало ми је насилована та прича и личи ми на нешто што сам виђао као опозицију вантелесној оплодњи.

еквивалентно клонирању, шта ћемо са једнојајчаним близанцима који се тек епигенетски разликују у фенотипу, не видим у чему је проблем?

то значи да се за сад сматра да су истоветни до детаља али због спољашњих процеса још у материци мутирају и остварују се телесне разлике попут отиска прста, па чак и пола или сличних карактеристика ...

ти људи су телесно толико истоветни да им се ни ДНК не разликује али су им личности ипак сасвим различите.

дакле, пошто личност очигледно не може да се клонира, а мало је вероватно да ће икако клониран човек бити истоветан са све истоветном ДНК нешто се нисам дојмио на ово писање митрополита ...

сем тога, човек је креативан по природи па ће стално покушавати да открива механизам природе и клонираће (копираће) све што постоји, од себе, преко свега што види и доживљава ... понекад се то зове уметност, ма колико нереална била, некад и наука.

дакле, не мислим да је нешто што је доступно само по себи зло, већ оно како га употребимо

vidis mdenice kako ti mozes da pises smislene stvari kad se potrudis. :P

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Milane upravo prolazis kroz istu fazu kao i ja kad sam doso na forum, to je bio zestok fajt sa medolinom, al vremenom sam ga pripitomio... ili bolje da kazem sebe?! 0409_feel 0110_hahaha :drugarstvo:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ovo je vec opaka digresija, al' je zanimljiva tema.

Imali smo je vec na forumu izmedju ostalog i ovde, ako zelite da nastavite.

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1340485225' post='665644]

научићеш да разликујеш озбиљно од неозбиљног и уверење од испитивања :)

nije to problem...

samo ponekad si tezak... tj ima vreme i mesto za salu i humor, a ima i za ozbiljne stvari...

nekad hocu da kazem nesto ozbiljno o necemu ozbiljnom, a ti od toga napravis sprdacinu. ali dobro.

tako da mi je drago da vidim da ima nesto u cemu se slazemo. :)

Подели на овим сајтовима

o ovome bi se mogla otvoriti nova tema, fora je sto si sam odgovoran za dozivljaj, tj ego ti je povisen i vlada tobom, a medin metod je tu da te istrenira, opameti i usavrsi greengrin

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

nije to problem...

samo ponekad si tezak... tj ima vreme i mesto za salu i humor, a ima i za ozbiljne stvari...

nekad hocu da kazem nesto ozbiljno o necemu ozbiljnom, a ti od toga napravis sprdacinu. ali dobro.

tako da mi je drago da vidim da ima nesto u cemu se slazemo. :)

ко црна земља :D

много више него што мислиш, само што овде не пишемо само за своју душу а мораћеш да се навикнеш и на различитост :)

Подели на овим сајтовима

o ovome bi se mogla otvoriti nova tema, fora je sto si sam odgovoran za dozivljaj, tj ego ti je povisen i vlada tobom, a medin metod je tu da te istrenira, opameti i usavrsi greengrin

не тренирам ники, само волим да постављам чудна питања :)

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1340486105' post='665660]

не тренирам ники, само волим да постављам чудна питања :)

Ma jeeeste greengrin greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1340485997' post='665656]

ко црна земља :D

много више него што мислиш, само што овде не пишемо само за своју душу а мораћеш да се навикнеш и на различитост :)

ma nije problem razlicitost, nisam ja bez razumevanja i tolerancije... da si stvarno takav, to bi bila druuga prica, nego se ti ponekad pravis naivan. :D

Подели на овим сајтовима

...izgleda da je ipak medenica pripitomio tebe, a ne ti njega. ;)

da ti ne objasnjavam, saznaces... :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...