Jump to content

За кога ћете гласати?

Оцени ову тему

За кога ћете гласати 2012?  

157 члановâ је гласало

1. 1. Гласаћу за:

• СНС (Томислав Николић)
      4
    • ДС (Борис Тадић)
      16
    • ЛДП (Преокрет, Чеда Јовановић)
      7
    • УРС (Млађан Динкић)
      2
    • СПС (Ивица Дачић)
      1
    • ДСС (Војислав Коштуница)
      17
    • СРС (Војислав Шешељ)
      12
    • "Двери"
      50
    • Остали
      4
    • Не знам
      10
    • Нећу гласати
      25
    • Још се нисам одлучио- ЖРУ ће да ми помогне :)
      9

Препоручена порука

А када лажи више не пале!

Lep običaj: U Južnoj Koreji kandidati za poslanike kleče pred narodom

Kandidati malobrojne opozicione partije “Sloboda napred” iz Južne Koreje snimljeni su kako kleče u Daedžeonu, južno od Seula, i traže oproštaj od naroda.

233732_korea-foto-reuters_f.jpg?ver=1334064742

Članovi stranke su pribegli ovom činu u okviru kampanje za parlamentarne izbore, koji se održavaju sutra. U Južnoj Koreji je inače normalno da oni koje žele da ozbiljno i ponizno zamole nekoga za izvinjenje, kleče pred tom osobom. To nije ništa neobično za obične ljude, ali ni za političare, posebno u vreme izbora.

Na izborima 11. aprila južnokorejski glasači biraju 300 poslanika u parlamentu. Ovoj partiji, koja je trenutno treća po broju poslanika u skupštini, na osnovu anketa preti opasnost da izgubi i ta mesta u sledećem sazivu. Partiju “Sloboda napred” osnovao je Li Hoi Čang 2007, a naredne godine spojila se sa partijom “Ljudi na prvom mestu”.

Zanimljivo je da je prošle godine Li Mjung Su, senator liberala, vladi predložio zakon kojim bi u Južnoj Koreji bilo zabranjeno da pevači na nastupima pevaju na plejbek.

Извор:

http://www.blic.rs/V...ce-pred-narodom

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

А када лажи више не пале!

Lep običaj: U Južnoj Koreji kandidati za poslanike kleče pred narodom

Kandidati malobrojne opozicione partije “Sloboda napred” iz Južne Koreje snimljeni su kako kleče u Daedžeonu, južno od Seula, i traže oproštaj od naroda.

233732_korea-foto-reuters_f.jpg?ver=1334064742

Članovi stranke su pribegli ovom činu u okviru kampanje za parlamentarne izbore, koji se održavaju sutra. U Južnoj Koreji je inače normalno da oni koje žele da ozbiljno i ponizno zamole nekoga za izvinjenje, kleče pred tom osobom. To nije ništa neobično za obične ljude, ali ni za političare, posebno u vreme izbora.

Na izborima 11. aprila južnokorejski glasači biraju 300 poslanika u parlamentu. Ovoj partiji, koja je trenutno treća po broju poslanika u skupštini, na osnovu anketa preti opasnost da izgubi i ta mesta u sledećem sazivu. Partiju “Sloboda napred” osnovao je Li Hoi Čang 2007, a naredne godine spojila se sa partijom “Ljudi na prvom mestu”.

Zanimljivo je da je prošle godine Li Mjung Su, senator liberala, vladi predložio zakon kojim bi u Južnoj Koreji bilo zabranjeno da pevači na nastupima pevaju na plejbek.

Извор:

http://www.blic.rs/V...ce-pred-narodom

Шта? Још нису пробали са БЕСПЛАТНИМ АКЦИЈАМА?

0504_music

Подели на овим сајтовима

Шта? Још нису пробали са БЕСПЛАТНИМ АКЦИЈАМА?

То су корејци одавно искористили. А ови наши то уче на другој години "студија" из предмета "Уметност лагања широких народних маса".

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ја ћу да гласам за Двери.

Наши људи. Увек ће више изаћи у сусрет Цркви, веронауци и Богословском Факултету него ли Тадић, Чедић и остали.

Људи су из Цркве, литургични и први Срби. Мислим да ће увек слушати глас Цркве, Светог Саве, Св. Николаја и Јустина.

Колико пута су само организовали предавања вл. Атанасија,Амфилохија и других на машинцу.

Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа.

"МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд).

Подели на овим сајтовима

У свакој трци се треба кладити само на фаворите...нису то обични коњи.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Ја ћу да гласам за Двери.

Наши људи. Увек ће више изаћи у сусрет Цркви, веронауци и Богословском Факултету него ли Тадић, Чедић и остали.

Људи су из Цркве, литургични и први Срби. Мислим да ће увек слушати глас Цркве, Светог Саве, Св. Николаја и Јустина.

Колико пута су само организовали предавања вл. Атанасија,Амфилохија и других на машинцу.

Epa to je ono zbog čega recimo veliki broj ljudi ba$ neće glasati za njih ...

Mislim Crkvenih ljudi...

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

Mislim Crkvenih ljudi...

Е па, брате Бато, руку на срце, и када би сви црквени људи гласали за Двери - Покрет За Живот Србије, не верујем, да прешли цензус - на жалост.

Ипак, мораћеш да признаш да 31 %, , а у крајњим изборним процентима и преко 40 % ЖРУ анкете - није занемарљиво.

Али, ипак не верујем да је онима који неће гласати за Двери - Покрет За Живот Србије главни разлог тај на који ти алудираш.

Ако погледамо ЖРУ анкету, гле, приметићемо да преко 70 % црквених људи десно орјентисано и не би да иду у ЕУ - недођију.

Подели на овим сајтовима

Ma šta imamo od toga što ću ja priznato ovo ili ono.. nemamo niŠta! Isto to , dakle NI$TA imali bi smo i od ulaska ''dveri'' u parlament...

Od njihovog eventualnog ulaska u skup$tinu Srbije imali bi koristi isključivo tih par ''pretstavnika'' koji bi u$li tamo a to bi ujedno i bio politički kraj ''grupe'' ''dveri''..a ono na čemu baziraju svoj uspeh (a to je život i delanje u okviru crkvene populacije), to je mrtvo odavno... nazovimo to njihovom fizičkom smrću ... Njihov ulazak u politiku je ona druga... veća, duhovna smrt...

Подели на овим сајтовима

Ma šta imamo od toga što ću ja priznato ovo ili ono.. nemamo niŠta! Isto to , dakle NI$TA imali bi smo i od ulaska ''dveri'' u parlament...

Od njihovog eventualnog ulaska u skup$tinu Srbije imali bi koristi isključivo tih par ''pretstavnika'' koji bi u$li tamo a to bi ujedno i bio politički kraj ''grupe'' ''dveri''..a ono na čemu baziraju svoj uspeh (a to je život i delanje u okviru crkvene populacije), to je mrtvo odavno... nazovimo to njihovom fizičkom smrću ... Njihov ulazak u politiku je ona druga... veća, duhovna smrt...

Тамо где ти видиш крај ( улазак у парламент ) ја видим почетак.

Сви смо на мањим или већим искушењима и верујем да је у свести водећих људи Покрета За Живот Србије усађена у свест опомена и упозорење Светог Владике - Не кради државу.

Подели на овим сајтовима

Тамо где ти видиш крај ( улазак у парламент ) ја видим почетак.

Сви смо на мањим или већим искушењима и верујем да је у свести водећих људи Покрета За Живот Србије усађена у свест опомена и упозорење Светог Владике - Не кради државу.

E drug moj...

sreca ima$ 17 godina pa ima$ vremena ..''kad porasteš ka'$će ti se samo..''

Подели на овим сајтовима

pa ajde kazi nam ti ko ce? neko mora

a sto se tice Vojislava Dr. Kostunice, sedim ja u dnevnoj sobi i na tv se pojavi on, i naidje mi mama i ja je pitam sta mislis o ovome? kaze ona: juuu ta matora kornjaca od 1000 godina... sto ide unazad! 0110_hahaha

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Mislim Crkvenih ljudi...

Можеш ли појаснити зашто цркв. људи неће за њих да гласа ?

Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа.

"МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд).

Подели на овим сајтовима

E drug moj...

sreca ima$ 17 godina pa ima$ vremena ..''kad porasteš ka'$će ti se samo..''

Дефинитивно је срећа ако колега има 17 година а овако размишља. Срећа за Србију и њену будућност.

Да би победио систем имаш две варијанте.

Прва је насилно рушење система, за шта не постоји ни критична маса, ни правилна усмерења, ни јасни циљеви који би оправдали насиље.

Друга варијанта је коришћење алата система како би променио систем. То је улазак у скупштину путем избора. Улазак Двери у скупштину би означио почетак приказа ставова Двери без подметачина од стране медија, путем преноса и путем званичних изјава. Већ то је огроман успех који би Двери приближио свима и који би променио ставове оних који су о Дверима чули од заједљиваца и подлаца који су плиткоумно открили да се реч "двери" римује са речју "звери" и којима је то једини аргумент.

Осим тога, улазак Двери у скупштину би значајно ојачао блок партија које се залажу за јаку Србију а не за вазалну Србију. А онда су свакакве коалиције могуће....

Подели на овим сајтовима

Дефинитивно је срећа ако колега има 17 година а овако размишља. Срећа за Србију и њену будућност.

Да би победио систем имаш две варијанте.

Прва је насилно рушење система, за шта не постоји ни критична маса, ни правилна усмерења, ни јасни циљеви који би оправдали насиље.

Друга варијанта је коришћење алата система како би променио систем. То је улазак у скупштину путем избора. Улазак Двери у скупштину би означио почетак приказа ставова Двери без подметачина од стране медија, путем преноса и путем званичних изјава. Већ то је огроман успех који би Двери приближио свима и који би променио ставове оних који су о Дверима чули од заједљиваца и подлаца који су плиткоумно открили да се реч "двери" римује са речју "звери" и којима је то једини аргумент.

Осим тога, улазак Двери у скупштину би значајно ојачао блок партија које се залажу за јаку Србију а не за вазалну Србију. А онда су свакакве коалиције могуће....

likefaceeeeeeee

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...