Jump to content

За кога ћете гласати?

Оцени ову тему

За кога ћете гласати 2012?  

157 члановâ је гласало

1. 1. Гласаћу за:

• СНС (Томислав Николић)
      4
    • ДС (Борис Тадић)
      16
    • ЛДП (Преокрет, Чеда Јовановић)
      7
    • УРС (Млађан Динкић)
      2
    • СПС (Ивица Дачић)
      1
    • ДСС (Војислав Коштуница)
      17
    • СРС (Војислав Шешељ)
      12
    • "Двери"
      50
    • Остали
      4
    • Не знам
      10
    • Нећу гласати
      25
    • Још се нисам одлучио- ЖРУ ће да ми помогне :)
      9

Препоручена порука

0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Одгледавши и малочас завршену емисију "Упитник" на РТС-у, све више постајем сигуран да ћу изаћи и прецртати листић...

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Одгледавши и малочас завршену емисију "Упитник" на РТС-у, све више постајем сигуран да ћу изаћи и прецртати листић...

Треба то избегавати, мислим гледање политичких емисија и предизборног програма. Углавном знамо ко је какав па се не треба нервирати гледајући како лажу, обећавају и критикују једни друге...

Подели на овим сајтовима

bolje da nista ne pisem jer cu ispasti gori od satane koji upravo vlada tim ljudima... a sad odo u garazu da sklepam dezintegrator gringrin

• Волим 1

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Треба то избегавати, мислим гледање политичких емисија и предизборног програма. Углавном знамо ко је какав па се не треба нервирати гледајући како лажу, обећавају и критикују једни друге...

Поптуно си у праву, али нажалост то ми је у опису посла који обављам....

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

25zp66v.jpg

Подели на овим сајтовима

БИРАЈМО ХРИШЋАНЕ ПОЛИТИЧАРЕ ..........

Упита ме Старац једном приликом о томе какво је стање у политици; одговорих му да ствари, уопштено, не стоје баш најбоље. Он ми на то рече: "Шта могу да учине политичари ? И сами су сметени ...због својих душевних страсти. Кад један човек не може да помогне сам себи, како ће моћи другима да помогне ? И ми сами смо криви за такво стање.

Да смо ми прави хришћани, могли бисмо да пошаљемо у скупштину не неку хришћанску странку, већ хришћане политичаре, и ствари би тада биле другачије".

Старац ПОРФИРИЈЕ Кавсокаливит

"Подвижник љубави - прозорљиви чудотворац"

Подели на овим сајтовима

nije Kale za politiku

Подели на овим сајтовима

to je super lik al mu ne ide sa politikom, ko nijednom normalnom coveku

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...