Jump to content

За кога ћете гласати?

Оцени ову тему

За кога ћете гласати 2012?  

157 члановâ је гласало

1. 1. Гласаћу за:

• СНС (Томислав Николић)
      4
    • ДС (Борис Тадић)
      16
    • ЛДП (Преокрет, Чеда Јовановић)
      7
    • УРС (Млађан Динкић)
      2
    • СПС (Ивица Дачић)
      1
    • ДСС (Војислав Коштуница)
      17
    • СРС (Војислав Шешељ)
      12
    • "Двери"
      50
    • Остали
      4
    • Не знам
      10
    • Нећу гласати
      25
    • Још се нисам одлучио- ЖРУ ће да ми помогне :)
      9

Препоручена порука

• Одговори 1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Рашка област: Зукорлић после избора у коалицији са СНС-ом

Muamer-ef-Zukorlic.jpg

Београд - Главни муфтија Исламске заједнице у Србији, Муамер Зукорлић, како преноси недељник „Актер“, планира да после избора на локалном нивоу у Рашкој области уђе у коалицију са СНС-ом, те тако његова кандидатура иде у прилог напредњацима. Лидер напредњака, Томислав Николић је недавно и посетио муфтију Зукорлића, а корист од муфтијине кандидатуре за председника имаће и листа Бошњачке демократске заједнице, странке коју предводи његов шурак Емир Елфић, а која ће учествовати на локалним изборима у Новом Пазару.

Подршку БДЗ-у је јавно упутио и муфтија Зукорлић, који је према истраживању „Санџакпресс-а“ најутицајнија личност у Рашкој области са 60% подршке. Према истом истраживању странка муфтијиног шурака Емир Елфић, Бошњачка демократска заједница, има подршку 51,93% грађана Санџака или 781 глас од 1500 анкетираних. Осим тога, овим потезом муфтија је себи обезбедио и приступ медијима који му омогућава статус учесника у председничкој трци. Потписи за председничку кандидатуру Муамера Зукорлића спремни су, ау Републичку изборну комисију стићи ће до краја недеље.

Лидер Исламске заједнице у Србији биће први верски поглавар који ће се кандидовати за највишу политичку функцију у Србији. Муфтија Зукорлић објавио је да ће се кандидовати за место првог човека Србије на предстојећим председничким изборима пре два дана, по повратку из Уједињених Арапских емирата, али није прецизирао да ли у председничку трку улази као кандидат групе грађана или неке политичке странке.

Подели на овим сајтовима

Мало излазим из оквира теме (али ипак су неки избори у питању).

Саркози скинуо сат током руковања са присталицама:

У Француској нагађају да је то учинио због страха да не остане без сата, као што је 2008. и сам "украо" блиставо наливперо румунском председнику након што је с њим запевао.

Свака сличност са нашим политичарима је "случајна"!

Подели на овим сајтовима

Ја нисам ни клерофашист ни фашиста али ћу гласати за ДВЕРИ СРПСКЕ

Ево кажу да прелазе и цензус :)

Interesantno je i to što će Dveri verovatno preći cenzus - komentariše Vuletić istraživanje prema kojem će na parlamentarne izbore izaći 63 odsto anketiranih, a na predsedničke procenat manje.

http://www.blic.rs/V...-31--Nikolic-28

Осим ако није још један од спинова...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Dugo sam razmišljao da glasam za PRS, ali sada vidim da su svi podjednaka bagra i da niko od njih ne zavređuje naše poverenje. Zato ću da izađen na izbore da poništim listić. Verujem da će to još dosta ljudi uraditi, da pokažemo ovim kretenima da ih nećemo i da treba da dođu novi ljudi, sa novim idejama i entuzijazmom.

Подели на овим сајтовима

Rudolph Giuliani, bivši gradonačelnik Njujorka, je u Beogradu i gostgovornik SNS.. Šta je to..))

to je ruganje

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

znaci kad sam poco da jedem g@#$% onda da ih pojedem do kraja- taj rad? :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ne, nego znam iz privatnih iskustava sa Naprednjacima u Zemunu, stosta o korupciji i lopovluku!

A oni bi jedini trebali da menjaju ove sadasnje lopove!

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...