Jump to content

За кога ћете гласати?

Оцени ову тему

За кога ћете гласати 2012?  

157 члановâ је гласало

1. 1. Гласаћу за:

• СНС (Томислав Николић)
      4
    • ДС (Борис Тадић)
      16
    • ЛДП (Преокрет, Чеда Јовановић)
      7
    • УРС (Млађан Динкић)
      2
    • СПС (Ивица Дачић)
      1
    • ДСС (Војислав Коштуница)
      17
    • СРС (Војислав Шешељ)
      12
    • "Двери"
      50
    • Остали
      4
    • Не знам
      10
    • Нећу гласати
      25
    • Још се нисам одлучио- ЖРУ ће да ми помогне :)
      9

Препоручена порука

• Одговори 1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

pa ne bi bas reko kafe evropa,upravni odbor nisa,pare da se vuk ,,prekrene,, tj prolupa totalno mada je odavno bio zreo za pregled na f odeljenju i sl.

Ма дај. То што су они успели да остваре вајдицу за себе не значи да су икакав фактор у политици. СПО већ добрих десетак година ни цензус не може да пређе самостално. Вук има политичког утицаја колико и Милутиновић својевремено...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Zeljko Biblija ti si poreklom Krajisnik a navodno si ziveo u Srbiji. Obe tvoje otadzbine su bile u ratu. Reci nam da li si bio patriota i branio ih ili sta si radio? Odgovori nam to pitanje pre nego sto uzmes sebi slobodu da komentarises politicku scenu u Srbiji?

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Нема ту шта да испада, пријатељу Драгутине - фамилија Данице Драшковић је за време владавине СПОа Београдом била на свим најважнијим и најпрофитабилнијим местима и позицијама у градској управи, док су људи из ЈУЛа Мирјане Марковић били на свим најважнијим положајима у земљи...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Zeljko Biblija ti si poreklom Krajisnik a navodno si ziveo u Srbiji. Obe tvoje otadzbine su bile u ratu. Reci nam da li si bio patriota i branio ih ili sta si radio? Odgovori nam to pitanje pre nego sto uzmes sebi slobodu da komentarises politicku scenu u Srbiji?

A to samo ucesnici rata, prvoborci imaju pravo da diskutuju o politici? To si ti nesto od komunista naucio ili na demokratskom zapadu?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Жељко, ти или си тотално изгубио контакт са стварношћу, или тролујеш...

Какве везе сад има Даница, она је маргинална личност на нашој политичкој сцени још од деведесетих...

Кад с тобом дискутујем, имам осећај да ти уопште и не дискутујеш са мном, него са Кандићком или Чедом...

Ne, ja sam stavio slike ove dve da "'plasticno" prikazem "smenu" u srbiji. Imali smo jednu kojoj se stosta moze zameriti ali je bila obrazovana i izgledala kao ljudsko bice, i ovu drugu koja lici na gomilu silikona...

Подели на овим сајтовима

A to samo ucesnici rata, prvoborci imaju pravo da diskutuju o politici? To si ti nesto od komunista naucio ili na demokratskom zapadu?

Ne nego cisto da ljudi koji je te ne znaju ; saznaju o tebi. U vreme najstrasnije krzie 1993 i ratopva zapalio si iz Srbije na taj mrski zapad i u vreme kada smo super ziveli kako sam kazes. Da to nije malo farisejski patriJoto?

Mozes ti da diskutujes ali da ljudi znaju sa kiakvom osobom imaju posla.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Ne nego cisto da ljudi koji je te ne znaju ; saznaju o tebi. U vreme najstrasnije krzie 1993 i ratopva zapalio si iz Srbije na taj mrski zapad i u vreme kada smo super ziveli kako sam kazes. Da to nije malo farisejski patriJoto?

A ti mozes da zakljucis sa kakvom osobom imas posla na osnovu datuma putovanja?

Подели на овим сајтовима

А кад си ти запалио, чисто да се договоримо о чему ти можеш да нам причаш тамо из обећане земље?

Подели на овим сајтовима

Ne kazem ja to, ja kazem da smo lose ziveli ne zbog Milosevica vec zbog sankcija koje su nam uvedene, a uvedene su nam zbog "agresije" na Bosnu koje nije bilo, kako smo na medjunarodnom sudu kasnije dokazali.

A Srbija jeste pomagala srbima preko drine i hvala Bogu da jeste a medju razlozima zbog cega je pomagala je i taj sto je Milosevic tada bio na vlasti , jer da je kojim slucajem bio Tadic preko Drine ne bi vise bilo Srba.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...