Jump to content

За кога ћете гласати?

Оцени ову тему

За кога ћете гласати 2012?  

157 члановâ је гласало

1. 1. Гласаћу за:

• СНС (Томислав Николић)
      4
    • ДС (Борис Тадић)
      16
    • ЛДП (Преокрет, Чеда Јовановић)
      7
    • УРС (Млађан Динкић)
      2
    • СПС (Ивица Дачић)
      1
    • ДСС (Војислав Коштуница)
      17
    • СРС (Војислав Шешељ)
      12
    • "Двери"
      50
    • Остали
      4
    • Не знам
      10
    • Нећу гласати
      25
    • Још се нисам одлучио- ЖРУ ће да ми помогне :)
      9

Препоручена порука

Eh, da, to besu vremena Tudjmana i Izetbegovica, povampitenjan ustastva, sankcija srbiji od strane onih koji joj danas otimaju teritorije...da ta vremena u kojima je jedina svetla tacka bila upravo ta, patriote koje su hodile zemljom srbijom i srbi koji se nisu predavali tako lako... stara dibra vremena.

А исти тај Туђман и Изетбеговић су управо екипа истих тих патриота који су са њима руку под руку ходали земљом са књижицама које су вириле два прста из предњег џепа...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Rat su zapoceli albanski teroristi ubijanjem iz zasede srpsklih policajaca, a Nato je pruzio podrsku tim teroristima bombardujuci srbiju. A nato drzave imaju milijardu stanovnika a srbija 7-8 miliona. A ti sada kazes da je milosevic kriv. Pa jesi li ti pri zdravoj svesti?

A rezolucija je bila uslov da se povuce srpska vojska (pred milijardom) i za tu rezoluciju se drzimo i danas kao za slamku spasa kada je Kosmet u pitanju.

А исти ти албански терористи су се наоружавали тако што им је Милошевићев режим на Косову то дозволио, будући да су исти ти албански терористи финансирали исти тај Милошевићев режим на Косову...

Подели на овим сајтовима

А исти тај Туђман и Изетбеговић су управо екипа истих тих патриота који су са њима руку под руку ходали земљом са књижицама које су вириле два прста из предњег џепа...

Ako mislis na Seselja on je bio u Zenickom zatvoru ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

А исти ти албански терористи су се наоружавали тако што им је Милошевићев режим на Косову то дозволио, будући да су исти ти албански терористи финансирали исти тај Милошевићев режим на Косову...

Znaci .... LSD ...

;)

Подели на овим сајтовима

SPO (ustvari ne secam se tadasnjeg naziva) je prvi poceo da organizuje mitinge po srbiji i dosta ljudi je "poniklo" politicki u draskovicevoj avliji kao sto kazes, ali to je relativno... To je bio apsolutni pocetak visepartijskog zivota i draskovic je tada, na samom pocetku, okuplo vecinu "opozicionara" po Srbiji. Ja licno sam bio na jednom od prvih, ako ne i apsolutno prvom mitingu opozicije (tacnije SPO-a) na Strazilovu kod Sremskih Karlovaca, Dosli Komnenic, Draskovic i jos jedan, Rakitic mislim ... kasnili po starom srpskom obicaju sat vremena.

Oni su tada delili nekakve pristupnice i neki od mojih ortaka su pristupili ( ja fala Bogu nisam :) ) ali to nista nije znacilo, svi smo se mi kasnije okrenuli svak' na svoju "politicku" stranu. Neki su se kasnije i angazovali u SPO, imali funkcije, jedan drugi je bio poslanik DSS-a u Vojvodjanskoj skupstini ... tako da je to sve relativno....

Tako da to ko je gde ponikao, na samom pocetku visestranacja ne znaci puno.

Странка која је почела да организује митинге се звала Српска народна обнова, и чинили су је Шешељ, Драшковић и Јовић.

Чеда је у политику ушао неких 7 - 8 година касније, за време студентских демонстрација, са високо уздигнута три патриотска прста и патриотским покличем Помаже Бог...

А где и како је ко поника значи и те како много - свакоме ко такве ствари не прати се изнова дешава да своје поверење поклања патриотама као што су Чеда и Вук...

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Znaci .... LSD ...

;)

Па не знам, можда је отац Сава Јањић и био на ЛСДу кад је то изјавио...

Ја њему ипак више верујем него Милошевићу, који је најгори криминалац који је икада живео у Србији...

Подели на овим сајтовима

Странка која је почела да организује митинге се звала Српска народна обнова, и чинили су је Шешељ, Драшковић и Јовић.

Podsetio si me. Srpska narodna obnova, ali bez Sseselj, Seselj je osnovao Srpski cetnicki pokret pa je ujedinjenjem nastao Srpski pokret obnove, a seselj je nakon razlaza sa draskovicem se ujedinio sa Nikolicem i njegovom Radikalnom strankom i napravio SRS.

Подели на овим сајтовима

Ako mislis na Seselja on je bio u Zenickom zatvoru ...

Шешељ је Милошевића, најгорег криминалца у Србији, одржавао на власти годинама. Тај део приче си изгледа испустио из вида.

Подели на овим сајтовима

Шешељ је Милошевића, најгорег криминалца у Србији, одржавао на власти годинама. Тај део приче си изгледа испустио из вида.

Ovde se ne slazemo ....

Подели на овим сајтовима

Жандарм који је 99. радио на граници са Албанијом, рекао ми је да су 98. и 99. године дневно пуштали по неколико огромних камиона без провере из Албаније. Само им стигне налог да тај-и-тај камион не сме бити претресан, и камион само пројури преко границе. Поред тога, ископано стотине километара ровова, утврђења итд., а да нико то није ни приметио?

Тако да јесу наши криви, чак су и директно допринели губитку Косова, и то Милошевићеви људи.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

То је тврдио Шешељ.

U politickoj borbi, kada te neko hapsi zbog toga sto stitis i zelis da pomognes svom narodu, svasta se govori. Zato ja i jesam za Seselja a ne Milosevica, Milosevic je bio neodlucan, komunisticki aparatcik koji se nasao na celu Srbije u teska vremena i koliko toliko pokusao je da pomogne ali nije imao ni znanja ni odlucnosti.Srpska neserca tada je bila sto nismo prepoznali onoga koji je imao i znanja i odlucnosti, onoga koji bi ,da je bio od srba prepoznat i izglasan, promenio srpsku skoriju istoriju i danas bi pricali drugu pricu. A to je bio Seselj.

Подели на овим сајтовима

to sto ga ti volis sto pluje po srbima to mi je jasno.Mozda bi i vi trebali da se izdrogirate pa da shvatite da ste poturceni srbi i da ustvari i vas pljuje.mozda cete tada imati raln pogled na situaciju.

Prvo on ne pljuje po svom narodu.Koliko sam mogao da shvatim čovjek se ponosi svojom pripadnošću, ali takođe je veliki kritičar svega onoga što šteti Srbiji.Po meni je čovjek realista.A drugo brecaš se ko da te je obad ubo tamo gdje te najviše boli.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...