Jump to content

За кога ћете гласати?

Оцени ову тему

За кога ћете гласати 2012?  

157 члановâ је гласало

1. 1. Гласаћу за:

• СНС (Томислав Николић)
      4
    • ДС (Борис Тадић)
      16
    • ЛДП (Преокрет, Чеда Јовановић)
      7
    • УРС (Млађан Динкић)
      2
    • СПС (Ивица Дачић)
      1
    • ДСС (Војислав Коштуница)
      17
    • СРС (Војислав Шешељ)
      12
    • "Двери"
      50
    • Остали
      4
    • Не знам
      10
    • Нећу гласати
      25
    • Још се нисам одлучио- ЖРУ ће да ми помогне :)
      9

Препоручена порука

• Одговори 1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Da li ste vi pri zdravoj svesti? povukao je armiju posle rata koji je zapoceo i onda vas ubedio da U Maju 1999 Srbija stoji bolje nego u martu 1999 kad je nasa vojska bila dole. kakva rezolucija i kakvi bakraci. Nju su izmislili da bi Milosevic mogao da povuce svoj rep i zamoli za kapitulaciju.

Rat su zapoceli albanski teroristi ubijanjem iz zasede srpsklih policajaca, a Nato je pruzio podrsku tim teroristima bombardujuci srbiju. A nato drzave imaju milijardu stanovnika a srbija 7-8 miliona. A ti sada kazes da je milosevic kriv. Pa jesi li ti pri zdravoj svesti?

A rezolucija je bila uslov da se povuce srpska vojska (pred milijardom) i za tu rezoluciju se drzimo i danas kao za slamku spasa kada je Kosmet u pitanju.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Izgleda da kod vas se čovjek mora nadrogirati pa da vidi situaciju onakvom kakva jeste.

to sto ga ti volis sto pluje po srbima to mi je jasno.Mozda bi i vi trebali da se izdrogirate pa da shvatite da ste poturceni srbi i da ustvari i vas pljuje.mozda cete tada imati raln pogled na situaciju.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Читам све што је у међувремену писано ..и рецимо да је буквално све већ прочитано небројено пута.. и то је управо оно што је највећа несрећа ...

Нема конкретне стратегије на видику ни од једне партије , опције блока, ''покрета''... него пуста нада и вера бирача да ће неко бити МАЊЕ ЗЛО од својих претходника..

Неће ..исти су то људи... само мењају и ''заокрећу'' и ''преокрећу '' с времена на време.. То нам је традиција и демократско наслеђе у Србији.. Па она пословица... ''Није политика за поштенок човека'' је предратног подријетла... и з6ато је мени смијешно кад чујем слоган... ''Имам коначно за кога да гласам''... ;) чудо.. А вође и креатори овога су љотићевских идеја, делимично раних СПО-овских, местимично Шешељевских, са јаким примесама УДБаштва зачињеним Артемитством..

И сад је то као ново, свеже, спасоносно...

0110_hahaha

Zamisli Cedu i Draskovica u koaliciji? Koje "suprotnosti".Ceda kao nekakav liberal a draskovic bivsi "tvrdi nacionalista"... Samo jos da Ceda pocne da peva o odsecanji ruku sa turskim barjacima i da bude kompletna zurka ....

Ма ми нисмо научили ништа ..а имали смо толико материјала.. па Чеда је поникао у Драшковићевој авлији... био је члан СПО-а својевремено..

Па ДС - и СПС владају у Србији..

Чта ћеш више...

Крај

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

Ма ми нисмо научили ништа ..а имали смо толико материјала.. па Чеда је поникао у Драшковићевој авлији... био је члан СПО-а својевремено..

SPO (ustvari ne secam se tadasnjeg naziva) je prvi poceo da organizuje mitinge po srbiji i dosta ljudi je "poniklo" politicki u draskovicevoj avliji kao sto kazes, ali to je relativno... To je bio apsolutni pocetak visepartijskog zivota i draskovic je tada, na samom pocetku, okuplo vecinu "opozicionara" po Srbiji. Ja licno sam bio na jednom od prvih, ako ne i apsolutno prvom mitingu opozicije (tacnije SPO-a) na Strazilovu kod Sremskih Karlovaca, Dosli Komnenic, Draskovic i jos jedan, Rakitic mislim ... kasnili po starom srpskom obicaju sat vremena.

Oni su tada delili nekakve pristupnice i neki od mojih ortaka su pristupili ( ja fala Bogu nisam :) ) ali to nista nije znacilo, svi smo se mi kasnije okrenuli svak' na svoju "politicku" stranu. Neki su se kasnije i angazovali u SPO, imali funkcije, jedan drugi je bio poslanik DSS-a u Vojvodjanskoj skupstini ... tako da je to sve relativno....

Tako da to ko je gde ponikao, na samom pocetku visestranacja ne znaci puno.

Подели на овим сајтовима

Проблем на изборима ми често представља то што странка којој би дао глас уђе у коалицију (пре или после избора) са странком којој не би дао глас.

To je demokratija ... saradnja, dogovaranje, kompromisi... nema iskljucivosti jer to je nedemokratski. Komunisti su bili iskljucivi i nisu ulazili u "koalicije", oni i tacka.

Подели на овим сајтовима

Ма наравно, компромиси како другачије? Mеђутим улазити у тотално неприродне коалиције где две или три странке имају сасвим супротне програме, али се без проблема договоре кад су ресори у питању само говори о жалосној чињеници да су фотеље главни циљ.

Подели на овим сајтовима

Ма наравно, компромиси како другачије? Mеђутим улазити у тотално неприродне коалиције где две или три странке имају сасвим супротне програме, али се без проблема договоре кад су ресори у питању само говори о жалосној чињеници да су фотеље главни циљ.

To se zove "neprincipijelna koalicija". To su ti Draskovic i Ceda skupa. Potpuno je jasno koji im je "politicki program"

Подели на овим сајтовима

СНС у својој коалици има тотално различите странке странку крупног капитала ( Покрет снага Србије) и странку социјалиста (Покрет социјалиста). Причају о ЕУ, а у странци све бивши заклети антизападњаци.

ДС се залаже за политику Косово и Европа генерално политику очувања државне целовитости али има и странку ЛСВ који имају тотално другачије погледе. Готово сепаратистичке.

О разноликости коалиције ЛДП СПО и СДУ да и не говоримо.

Подели на овим сајтовима

To se zove "neprincipijelna koalicija". To su ti Draskovic i Ceda skupa. Potpuno je jasno koji im je "politicki program"

То је свуда, па ево и СРС је био дуго у коалицији са СПС - ом. Чувена црвено црна коалиција. А и пре неку годину су опет хтели да је заједно са ДСС - ом обнове.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...