Jump to content

За кога ћете гласати?

Оцени ову тему

За кога ћете гласати 2012?  

157 члановâ је гласало

1. 1. Гласаћу за:

• СНС (Томислав Николић)
      4
    • ДС (Борис Тадић)
      16
    • ЛДП (Преокрет, Чеда Јовановић)
      7
    • УРС (Млађан Динкић)
      2
    • СПС (Ивица Дачић)
      1
    • ДСС (Војислав Коштуница)
      17
    • СРС (Војислав Шешељ)
      12
    • "Двери"
      50
    • Остали
      4
    • Не знам
      10
    • Нећу гласати
      25
    • Још се нисам одлучио- ЖРУ ће да ми помогне :)
      9

Препоручена порука

Istrazivanje-javnog-mnjenja-eizbori.com-CATI.jpg

Izvor: eizbori

Мени ово делује прилично реално - екипа око ДСа и оно што је остало од деснице су се прилично осули, њихове разочаране бираче су покупиле мање странке, мада не у довољном броју да би се ситуација значајније променила. Да будем искрен, једино изненађење за мене је овде УРС, за које сам мислио да ће много теже прећи цензус...

Ако заиста резултати буду овакви, постизборне рачунице ће бити јако занимљиве - ДС ће, пос свему судећи, бити приморан да бира између коалиције са напредњацима и дила са Дачићем, Чедом и Динкићем, тако да се не зна која би од те две владе била климавија...

Наравно, увек могу да у комбинацију ускоче и странке мањина, али то је друга прича...

Мислим да је велика грешка што се Тадић по трећи пут кандидовао, и да ће пући на овим изборима...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Мени ово делује прилично реално - екипа око ДСа и оно што је остало од деснице су се прилично осули, њихове разочаране бираче су покупиле мање странке, мада не у довољном броју да би се ситуација значајније променила. Да будем искрен, једино изненађење за мене је овде УРС, за које сам мислио да ће много теже прећи цензус...

Ако заиста резултати буду овакви, постизборне рачунице ће бити јако занимљиве - ДС ће, пос свему судећи, бити приморан да бира између коалиције са напредњацима и дила са Дачићем, Чедом и Динкићем, тако да се не зна која би од те две владе била климавија...

Наравно, увек могу да у комбинацију ускоче и странке мањина, али то је друга прича...

Мислим да је велика грешка што се Тадић по трећи пут кандидовао, и да ће пући на овим изборима...

Нишизава, ово истраживање које теби делује прилично реално, 6. маја ће се показати као јефтин маркетиншки покушај властодржаца да обманама утичу на исход избора.

Демократска странка се сели у опозицију.

Подели на овим сајтовима

kod ovih demonkrata me nista ne iznenadjuje a mislim da potcenjuju snagu dss.

ДСС у последњих неколико година има све мању и мању подршку - 2007. је имао 17%, а 2008. 11%. Ако узмеш у обзир да на ове изборе излазе сами, треба да буду и те како срећни ако пређу цензус...

Подели на овим сајтовима

Нишизава, ово истраживање које теби делује прилично реално, 6. маја ће се показати као јефтин маркетиншки покушај властодржаца да обманама утичу на исход избора.

Демократска странка се сели у опозицију.

Хммм...

Па ко ће, по теби, онда формирати владу?

Ако је не формирају ДС, могу је формирати једино напредњаци. Питање је, онда - с ким. Са Дверима, ако пређу цензус, ће се тешко договорити око евроинтеграција, као и са ДССом, а са СРСом ће се тешко договорити око било чега...

Са Чедом и Динкићем верујем да не могу направити владу ни у лудилу.

Који су онда, по теби, реални резултати? И која је, по теби, реална постизборна коалиција која би могла да формира владу?

Подели на овим сајтовима

Bice kao u poslednoj epizode "Bele Ladje". Svi ce uci u skupstinu i svi ce ucestvovati u vladi. Kanda su udbasi odlucili da je lepse

i lakse drzati oligarhiju koja ima privid parlamentarizma a koja nije nista manje totalitarna od jednopartijskog sistema.

Подели на овим сајтовима

Хммм...

Па ко ће, по теби, онда формирати владу?

Ако је не формирају ДС, могу је формирати једино напредњаци. Питање је, онда - с ким. Са Дверима, ако пређу цензус, ће се тешко договорити око евроинтеграција, као и са ДССом, а са СРСом ће се тешко договорити око било чега...

Са Чедом и Динкићем верујем да не могу направити владу ни у лудилу.

Који су онда, по теби, реални резултати? И која је, по теби, реална постизборна коалиција која би могла да формира владу?

Па ..брат Неђо очекује глатку победу странке, која није партија или-ти покрета..''д(е)вери'' од, цирка 56% у њи'ову корис' .. најамње

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

Па ..брат Неђо очекује глатку победу странке, која није партија или-ти покрета..''д(е)вери'' од, цирка 56% у њи'ову корис' .. најамње

Очекујем дебакл ДС - а, сличан оном СПС - овом 2000. год.

Подели на овим сајтовима

Ма нема шансе пријатељу.. ми смо 2000. направили грешку на јако дуге стазе и сад само убиремо плодове свега тога...

Сад ћемо вероватно, гледати (логичнију) коалицију ''жутих'' и ''провидних'' - Томиних ''напре(пре)д(е)њака''... која је већ (кад је такође било густо) чекала на готовс..још нам је и Шеки био ту

Ништа не брини... Маслачак је једина извесна опција - која ће сигурно победити...

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

У односу на прошле изборе, када је њихова коалиција имала скоро 40% подршке, ово већ јесте дебакл. Али то што ће Тадићу да цркне изборна крава нама не значи претерано много...

И опет нећеш да одговориш шта је по треби реално...

ОК, како год, видећемо за месечак дана...

Подели на овим сајтовима

Према истраживањима која је спровео Strategic, очекује се излазност од преко 70%, што ће бити додатна потешкоћа за мале партије као што су ДСС, УРС, СРС, ЛДП и Двери...

Подели на овим сајтовима

Za Dveri, bez dileme.

Naleteh na još jednu anketu koja se malo razlikuje od raznih faktora plus.

http://www.virtuelni...i.com/stats.php

Evo, upravo sam i ja glasao za Dveri.Vode i ovde i tamo, kad bilo srece da tako prodju i na izborima..... :cheesy2:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...