Jump to content

За кога ћете гласати?

Оцени ову тему

За кога ћете гласати 2012?  

157 члановâ је гласало

1. 1. Гласаћу за:

• СНС (Томислав Николић)
      4
    • ДС (Борис Тадић)
      16
    • ЛДП (Преокрет, Чеда Јовановић)
      7
    • УРС (Млађан Динкић)
      2
    • СПС (Ивица Дачић)
      1
    • ДСС (Војислав Коштуница)
      17
    • СРС (Војислав Шешељ)
      12
    • "Двери"
      50
    • Остали
      4
    • Не знам
      10
    • Нећу гласати
      25
    • Још се нисам одлучио- ЖРУ ће да ми помогне :)
      9

Препоручена порука

Evo Dveri pokusavaju da skupe potpise da uopste izadju na izbore. Naravno rezim je kriv sto imaju problem uhahahaaaaah

Режим је пријављивање изборних листа закомпликовао као никада пре, да би сачувао монопол пропалих странака на политички живот. Зато је битно да покажемо слогу, вољу и енергију и да што пре предамо 10 000 потписа да би се име наше изборне листе нашло у врху гласачког листића.

Зебеде, хајде знам да знаш.

Демократе су првог дана свим оверивачима потписа дале налог............." прво код нас ".

Па онда може СНС и тако редом.

Е, за оне који не знају постоји истраживање које каже да око 1 % изашлих на изборе по инерцији заокружи првог на листи, а то су, нормално, демократе.

Нека им тај 1 %.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Tajkuni ce nastavliti da izrabljuju srpski narod i drzavu, jer ce i sledecu vladu praviti DS!

Narode, ipak postoji sansa da tako ne bude - od Tebe zavisi!

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

КОНАЧНО ИМАМО ЗА КОГА ДА ГЛАСАМО-КОНАЧНО ЗА ДВЕРИ!!!

Ne znam tačno kad, ali ovo sam ja prvi rekao na forumu vidovdan.

Ne mogu da sad nađem , mislim da je bilo pre par godina.

Rekao sam ako se dveri kandiduju da ću konačno imati za koga da glasam.

Tada su neki dverjani bili u mod timu i neko mi je to đipijo.

Dakle, tražim da mi se da procenat na sve prihode koje dveri ostvare kada dođu na vlast, ili da mi se lepo plati ovaj slogan.

Подели на овим сајтовима

Ne znam tačno kad, ali ovo sam ja prvi rekao na forumu vidovdan.

Ne mogu da sad nađem , mislim da je bilo pre par godina.

Rekao sam ako se dveri kandiduju da ću konačno imati za koga da glasam.

Tada su neki dverjani bili u mod timu i neko mi je to đipijo.

Dakle, tražim da mi se da procenat na sve prihode koje dveri ostvare kada dođu na vlast, ili da mi se lepo plati ovaj slogan.

Samo da pobede na izborima i biće$ obe$tećen...

..''samo tetki da dam lek''..

:P

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

Setice te se na Dan bezbednosti :)

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Подели на овим сајтовима

Setice te se na Dan bezbednosti :)

Вероватно ниси ни свестан колико си у прави са овим Даном БЕЗБЕДНОСТИ.. ;)

Јер све до чега су дошли ''кроз њу и са њом су дошли и она је кроз њих и за њих одрадила''

Тако, да ако буде... на Дан безбедности биће... што значи..

сутра у петак ;)

Подели на овим сајтовима

Samo da pobede na izborima i biće$ obe$tećen...

..''samo tetki da dam lek''..

:P

Realno dveri jesu nešto novo na političkoj sceni Srbije.

To što ih levičari i žutaći nazivaju klerofašistima više govori o žutaćima nego o dverjanima.

Neko kome smeta politička partija koja poštuje svoju veru i tradiciju svakako zaslužuje moju pažnju i uopšte jasno je i po stavovima ovde vernika na ovoj anketi da će bez obzira na argumente za i protiv vernici dati svoje poverenje dverjanima prosto zato što u njima mogu da vide nekoga ko će i njihove interese najzad u ovoj državi štititi ako ništa drugo onda od ovih agresivnih ateista što oće da obaraju sajtove.

Ovo govorim vako kao neki polit. analitičar , dakle neka se dverjani ne ponadaju da je to moje mišljenje i moj stav.

Prosto dveri će steći veliko poverenje kod vernika, jer je i to deo glasačkog tela na koje niko do sada nije ozbiljno poklanjao pažnju, više su se neki političari obazirali na LGBT populaciju smatrajući da njih ima značajan procenat i da će šlihtanjem njima dobiti koji glasić.

Dok se svi formalno izjašnjavaju kao vernici i pravoslavci ipak mi koji smo aktivni členovi žive crkve i koji živimo liturgijskim životom jako dobro znamo koliko su ti političari deo crkve, samim tim jasno nam je da oni neće štititi naše interese bez obzira na njihovo deklarativno versko izjašnjavanje.

Iliti prosto narodski rečeno mi jesmo oni nisu crkva.

Samim tim po intuciji ili po nekom drugom osećaju vernici će poverenje ukazati onima s kojima se identifikuju a dverjani su manje više svi crkveni ljudi.

Prosta je to logika.

Šta sam ja imao 90-ih od toga što se Milošević deklarativno izjašnjavao kao Srbin i pravoslavac , kada nije dozvoljavao veronauku u školi, kad je crkva i dalje imala tretman ko za vreme komunjara istina je jedino da je u njegovo vreme bilo mnogo povoljnije graditi hramove.

Đinđić je pak dozvolio ali zna se i kako...

Međutim ovi današnji deklarativni vernici od političara koji tako masovno hrle u hramove a ne znaju ni šta je nafora su praktično ukinuli taj zakon po kome firme ako doniraju za gradnju crkve se oslobađaju poreza na nekoliko godina, zatim veronauku tolerišu na jedvite jade a podmeću klipove gde stignu, po medijima pljuju crkvu na sve strane , itd.

Realno mi nemamo nikoga ko nas predstavlja u ovoj državi.

Imamo instituciju Crkve , koja je ostala na margini iako svi ke*aju da nije više.

I koja je nemoćna i sebe da zaštiti a kamoli nekog tamo vernika na koga se ostrvi neki đavoimani ateista ili satanista.

Dveri su i takve organizacije potrebne ovom društvu , jer nije zanemarljiv broj vernika.

Ali ja nisam za dveri.

Čekam drugu sličnu organizaciju, štaš probirljiv sam...

Подели на овим сајтовима

nisam ni ja za Dveri ali jesam za Branka, a ko nije protiv nas(bar ne jos) sa nama je

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Интересантно је да су Двери на првом месту у анкети а Коштуница Др Војислав на другом... хаха... Интересантно...

Да ли је ово ''ОГЛЕДАЛО'' изборних резултата у БИКВАЛНОМ СМИСЛУ... ;)

Подели на овим сајтовима

Интересантно је да су Двери на првом месту у анкети а Коштуница Др Војислав на другом... хаха... Интересантно...

Pa nije baš i Bikvalnom smislu, ovo ti je uzorak uzet od crkvenijeh ljudi...

To je dakle pokazatelj kome će crkveni ljudi u najvećem procentu dati glasove, to i govorim u prethodnom postu...

Подели на овим сајтовима

надам се за наше колективно добро да јесте...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

nisam ni ja za Dveri

Pazi sad ovoga :D Pa nisi li mi krv popio kako su Dveri najbolje resenje, da ih treba podrzati itd?!

Secas se, preko chat poruka?

Inace, oni, od ponudjenog, i jesu najbolje resenje, a Zeljko je sve lepo objasnio.

Подели на овим сајтовима

надам се за наше колективно добро да јесте...

Ма кој' колектив... нема ''колективног добра'' то не постоји... Колективно може да буде само зло.. што се до сад небројено пута показало ...

П.С.

Сагласан сам иначе, да је Жељко све лепо објаснио.. само што то није, ни мало лепо..

.. мислим, то што ствари стоје тако, како стоје .. Ми идаље , у недоглед, бирамо мање зло.. и то је оно што изгледа у Србији једино ''нема алтернативу'' на жалост - нашу колективну...

Подели на овим сајтовима

ја верујем у коначну победу добра....

поента је да су нам разили закедницу ...од породице...до комшилука у друговања...

све је разбијено...

једино што их може здржати је колективни дух...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...