Jump to content

За кога ћете гласати?

Оцени ову тему

За кога ћете гласати 2012?  

157 члановâ је гласало

1. 1. Гласаћу за:

• СНС (Томислав Николић)
      4
    • ДС (Борис Тадић)
      16
    • ЛДП (Преокрет, Чеда Јовановић)
      7
    • УРС (Млађан Динкић)
      2
    • СПС (Ивица Дачић)
      1
    • ДСС (Војислав Коштуница)
      17
    • СРС (Војислав Шешељ)
      12
    • "Двери"
      50
    • Остали
      4
    • Не знам
      10
    • Нећу гласати
      25
    • Још се нисам одлучио- ЖРУ ће да ми помогне :)
      9

Препоручена порука

Шешељ је деведесетих, добровољно и смишљено препустио власт Милошевићу када је добијене изборе ..(ваљда се ни сам није надао да ће победити)..кад је растурио Милутиновића... препустио Милошевићу ..и СПС-у...

...као било лоше бројање гласова... хех

И реч радикали нису рекли а камоли протестовали..

После је и Шешељ признао да је ово било договорено..

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ne, to je finansirao Milosevic od onih nekoliko milijardi dolara koje je ukrao i orocio na Kipru... kao i Gadafi onih 50 milijardi... kao i mnogi pre njega i posle njega... a te milijarde vise niko ne pominje... isparile iz maste natase kandic, cede, analiticara za operacije specijalnog rata i sirenje dezinformacija i lazi ....

Taj tvoj poznanik ima mocan jezik, kao i oni sto su pricali o Milosevicu i kradjama milijardi. A rovove kopa ko ima asov, Milosevic ne verujem da je asovio po Kosmetu ...

Знаш како, пошто на том Косову о ком толико причаш никада вероватно ниси ни био, рећи ћу ти пар ствари: У сваком се селу тачно знало шта ко ради; Полиција је тачно знала и ко има оружје, и ко продаје дрогу, ко ваља фалш пљуге, и ко је шта радио у иностранству. Прича да су стотине километара ровова и толико наоружање и пар хиљада обучених терориста, и припремљени логори, одрађени тако да нико није знао за то - у ту причу може да поверује само онај ко није упућен и онај ко не жели да види истину. Нисам никада тврдио да је лично Милошевић радио, иди на мој први пост, рекао сам да су то радили и знали његови људи. Прича да се све то одрадило са пар мазги преко Проклетија је смешна. Прича да се доле није знало ко шта ради је још смешнија. Прича да се није знало шта се спрема је најсмешнија. Далеко од тога да ја кривим некога за албански сепаратизам, али је се то могло бити у корену сасечено. Због чега није, то остаје на историји да пружи одговор.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

A, pa i Karadjordje je imao kuma....

Питао си - одговорио сам ти.

То што ти се одговор не свиђа - нисам ја крив.

А кад смо код пристојних особа и коалиција - боље се запитај ко би свој глас дао некоме ко је улазио у коалиције са најгорим криминалцима у Србији и злотворима који су Србима у Републици Српској уводили санкције...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Побогу, Недељко, ко је уопште помињао Милошевића?!

Ти или ниси способан да пратиш дискусију, или намерно врдаш и тролујеш...

Добро, Нишизава, ти ево све до сада ниси ниједаред споменуо Милошевића.

Подели на овим сајтовима

Ostavite mrtvog coveka na miru borio se kako je znao i umeo sa svetskim zlotvorima koji donose demokratiju na bombama.sto se tice njegove vladavine imao je i pozitivnih i negativnih strana kao i svi mi gresnici u ostalom.ali ne zaboravite da su njegovo vreme mnogi otkupljivali stanove za 50 100 dem i resili svoja stambena pitanja.veliki broj njih je tako dosao do stanova koji im je sloba omogucio.pa sta ako je bilo sverca?pa kako je drugacije narod mogao da zivi i drzava u ostalom kad je svaki legalni oblik trgovine bio zabranjen?da neko zabrani nekome da bilo sta moze na legalan nacin da kupi normalna je posledica da ce taj radi ilegalne stvari.

moj savet ostavte coveka nek pociva u miru il ne miru (to zna samo Bog) i vratimo se na ovu bulumentu koja je na vlasti.

Подели на овим сајтовима

Питао си - одговорио сам ти.

То што ти се одговор не свиђа - нисам ја крив.

А кад смо код пристојних особа и коалиција - боље се запитај ко би свој глас дао некоме ко је улазио у коалиције са најгорим криминалцима у Србији и злотворима који су Србима у Републици Српској уводили санкције...

Aaaaa... pa necemo tako, ili mislis da je Milosevic uvodio sankcije zato sto je hteo da umiru bebe? Ili je morao pod pretnjama i sankcijama kojima je bio izlozen ceo srpski narod, a zbog nemastine ondasnje upravo njega ooptuzuju srbi i danas, a nikako da skapiraju da je i on kao i cela srbija bila zrtva jedne zdruze vojno-ekonomske agresije i zlocinackog poduhvata SAD-a . Pa Nishi, to nije fer.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ostavite mrtvog coveka na miru borio se kako je znao i umeo sa svetskim zlotvorima koji donose demokratiju na bombama.sto se tice njegove vladavine imao je i pozitivnih i negativnih strana kao i svi mi gresnici u ostalom.ali ne zaboravite da su njegovo vreme mnogi otkupljivali stanove za 50 100 dem i resili svoja stambena pitanja.veliki broj njih je tako dosao do stanova koji im je sloba omogucio.pa sta ako je bilo sverca?pa kako je drugacije narod mogao da zivi i drzava u ostalom kad je svaki legalni oblik trgovine bio zabranjen?da neko zabrani nekome da bilo sta moze na legalan nacin da kupi normalna je posledica da ce taj radi ilegalne stvari.

moj savet ostavte coveka nek pociva u miru il ne miru (to zna samo Bog) i vratimo se na ovu bulumentu koja je na vlasti.

Ма добијали су људи станове и џабе за време Броза...

Па шта ако су Срби за време његове владавине систематски протеривани са Косова - како је другачије могла да се одржи СФРЈ...

Подели на овим сајтовима

Знаш како, пошто на том Косову о ком толико причаш никада вероватно ниси ни био, рећи ћу ти пар ствари: У сваком се селу тачно знало шта ко ради; Полиција је тачно знала и ко има оружје, и ко продаје дрогу, ко ваља фалш пљуге, и ко је шта радио у иностранству. Прича да су стотине километара ровова и толико наоружање и пар хиљада обучених терориста, и припремљени логори, одрађени тако да нико није знао за то - у ту причу може да поверује само онај ко није упућен и онај ко не жели да види истину. Нисам никада тврдио да је лично Милошевић радио, иди на мој први пост, рекао сам да су то радили и знали његови људи.

"Njegovi ljudi" su znali? A koji su to "njegovi ljudi"?

Прича да се све то одрадило са пар мазги преко Проклетија је смешна. Прича да се доле није знало ко шта ради је још смешнија. Прича да се није знало шта се спрема је најсмешнија. Далеко од тога да ја кривим некога за албански сепаратизам, али је се то могло бити у корену сасечено. Због чега није, то остаје на историји да пружи одговор.

Znas li ti jarane kada su pocele demonstracije po Kosmetu i strajkovi? Ja sam isao u srednju skolu, osamdesetih godina, deceniju pre Milosevica. To da nije znala drzava sta se radi, znala je i pre Milosevica ali je tek Milosevic reagovao, a prvo je morao da reaguje u hrvatskoj, pa u bosni, pa na beogradskim ulicama da smiruje budale neopevane, pa na kraju na Kosmetu. A kada je reagovao na Kosmetu odmah je usledilo bombardovanje.

E sada ti meni objasni mislis li da sam ja bez pameti ili si ti bez pameti. Pa za rat i izazivanje rata na kosovu krivis Milosevica a krivis ga i sto nijhe reagovao vec pustio da se naoruzavaju, pa ga krivis , kao i drugi verovatno, sto su rafovi bili prazni po prodavnicama a krivis ga i sto je napadao Bosnu, a na sudu kasnije dokazano da srbija nije napadala bosnu a nama sankcije ostale i posledice takodje a jedna od posledica je da ima jos ljudi koji krive Milosevica sto su priodavnice bile prazne.

Objasni ti meni kapiras li ti da su Srbiji bile uvedene sankcije zbog napada na Bosnu kog nije bilo, i kapiras li ti da je Srbija bombardovana zbog intervencije na Kosmetu? I kapiras li da je intervencija na Kosmetu izazvala bombardovanje Srbije i da ne mozes kriviti Milosevica u isto vreme i za rat i za nereagovanje na Kosmetu. I da nisu Albancu pobedili "stotinama kilometara tunela" koje onaj tvoj lovac pripiveda , vec Nato bombama.Kada to rastabirimo mozemo ici dalje, ovako se samo igramo gluvih telefona.

Подели на овим сајтовима

Aaaaa... pa necemo tako, ili mislis da je Milosevic uvodio sankcije zato sto je hteo da umiru bebe? Ili je morao pod pretnjama i sankcijama kojima je bio izlozen ceo srpski narod, a zbog nemastine ondasnje upravo njega ooptuzuju srbi i danas, a nikako da skapiraju da je i on kao i cela srbija bila zrtva jedne zdruze vojno-ekonomske agresije i zlocinackog poduhvata SAD-a . Pa Nishi, to nije fer.

Не, него да би сачувао власт, а за бебе га је болело ћоше као, уосталом, и за Србију и Српску...

Подели на овим сајтовима

Прича да су стотине километара ровова и толико наоружање и пар хиљада обучених терориста, и припремљени логори, одрађени тако да нико није знао за то - у ту причу може да поверује само онај ко није упућен и онај ко не жели да види истину.

Braso, te tunele, rovove i kampove za obuku je pocistila srpska vojska za nedelju dana... nikakav problem to nije bio, vec Nato.

Подели на овим сајтовима

ko je bre sistematski proterivao ljude sa kosova?milosevic?mislim ....

Не, него Албанци.

Брозов режим им је то омогућио, плус је забранио протераним Србима да се враћају на Косово, а Милошевић је наставио да им то омогућава, и дозволио да Албанци дигну оружану побуну.

Подели на овим сајтовима

Не, него да би сачувао власт, а за бебе га је болело ћоше као, уосталом, и за Србију и Српску...

Pa on je demokratski pobedjivao na izborima koliko se ja secam, uveo je visestranacje i parlamentarnu demokratiju u Srbiju i tako je dolazio na vlast. Cak je i izbore odrzavao na 2 godine a ne kao ovi danas, rastegli bi na 5-6 kada bi mogli.

Подели на овим сајтовима

Pa on je demokratski pobedjivao na izborima koliko se ja secam, uveo je visestranacje i parlamentarnu demokratiju u Srbiju i tako je dolazio na vlast. Cak je i izbore odrzavao na 2 godine a ne kao ovi danas, rastegli bi na 5-6 kada bi mogli.

СПС је самостално победио само на првим парламентарним изборима - сваки следећи пут се Милошевић одржавао на власти помоћу твог Шешеља или помоћу Михајловића...

А изборе је расписивао када је морао, а не када је хтео - да их је расписивао када је хтео, никада их не би ни расписивао...

Подели на овим сајтовима

СПС је самостално оебдио само на првим парламентарним изборима - сваки следећи пут се Милошевић одржавао на власти помоћу твог Шешеља или помоћу Михајловића...

А изборе је расписивао када је морао, а не када је хтео - да их је расписивао када је хтео, никада их не би ни расписивао...

I sat sad? Koalicija je nesto najnormalnije u demokratijama. Sta ti sada tu smeta? Bio na vlasti, i sta onda? Juce on, danas ovi, sutra neko drugi? Kakve to veze ima sa bombardovanjem srbije ko je bio na vlasti? Oni su bombardovali srbe i uvodili srbima sankcije za racun hrvata, albanaca a ne zbog milosevica.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...