Jump to content

Који претраживач интернета користите?

Оцени ову тему

Који претраживач користите?  

45 члановâ је гласало

1. 1. Који претраживач користите?

• Opera
      3
    • Firefox
      20
    • Safari
      1
    • chrome
      19
    • Explorer
      2

Препоручена порука

Сафари и Кром. Сафари јер је добро интегрисан са оперативним системом кога користим, а Кром јер ме Сафари с времена на време смори кад поједе сву меморију (углавном је кривац флеш који на сафарију очајно ради).

Подели на овим сајтовима

Chrome.Najpregledniji,najjednostavniji a i navika je u pitanju.Kad bolje razmislim sentimentalno sam se vezala za chrome. :D

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Кром због минималистичког интерфејса, брзине рада, естетике, интегрисаности са гоогле сервисима, и мноштвом екстензија.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Да,. није претраживач него прегледач или browser.

Користим Кром, мадфа ме понекад нервира. Има неки проблем и он са флешом. Но, флеш је прошлост, ускоро долази HTML 5 као стандард.

Подели на овим сајтовима

Да,. није претраживач него прегледач или browser.

Користим Кром, мадфа ме понекад нервира. Има неки проблем и он са флешом. Но, флеш је прошлост, ускоро долази HTML 5 као стандард.

Заправо, већ се html5 може користити на youtube-у (у бета фази), само треба наћи негде опцију (можда треба и гугл налог)

Подели на овим сајтовима

firefox... zbod add-onova i jer sam tako u mogućnosti...safari koristim samo za facebook i očajno radi a kad to kažem mislim-ne možeš da četuješ uopšte i tsl.

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Кром. На мом рачунару ја користим кром, а жена оперу, а на њеном она користи мозилу, а ја исто кром, мада имам инсталиран и сафари, ал то само да се повремено подсетим како кром уствари ради ко муња.

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

firefox-chrome-internet-explorer-670x480.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

7bb54014-25e9-47c1-8d64-f28470d34c96.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

operu najvise pa chrome pa firefox explorer i safari ne koristim

opera je najmanje zahtevna nju koristim 90% mada mislim da je chrome najbolji

Подели на овим сајтовима

Нажалост, IE морам користити због e-bank i online плаћања и само за то га користим пошто софтвер који банка користи не ради на другим "прегледачима". За све остало, Chrome

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...