Јадранка-Дервента Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 A be donja usna a sta je skorup? Скоруп је кајмак са тек скуханог млијека. Срђан Ранђеловић and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 Скоруп би требало да буде кајмак. (ако на то мислите) Ja mislim da je skorup - sir .mislise. A kocanj bi trebalo da bude sisarka od kukuruza. Код нас се то звало "класурка". Требало би направити речник тих речи. Шта је "талка"? Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 mislim da je ona drvena šipka na zaprežnim kolima na koju smo ko klinci sedali... verovatno si čuo za izraz - zanosi se ko kotlajka na srčanicu (kotlajka-kotlić) nego... ko će da mi kaže šta je buZA Да, то је то. Остали делови су ако се добро сећам руда, канате, такам, слупци... Шта је буза? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 А ово прво је: и даље. То му дође као кад ми дођу рођаци из Босне, али они то изговарају избосне .smesko. E pa znao sam da je I dalje a sestra me ubedjuje da je pogresno. Mnogo smo nepismen narod. Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 23, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 Шта је кочањ? само да напоменем, то је јестиво хехехехехе..., није посни крем али се једе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 Шта је кочањ? На врх ми језика, ал не могу да се сетим... Године... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 Скоруп је кајмак са тек скуханог млијека. Moguce nisam ni ja 100% sigurna .... Ostalo mi je secanje iz detinjstva kada me je pokojna baba Mika iz CG terala da jedem " skorup" i pijem "vareniku" . Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 23, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 w.a.mozart, on 23 Dec 2012 - 10:49, каже: mislim da je ona drvena šipka na zaprežnim kolima na koju smo ko klinci sedali... verovatno si čuo za izraz - zanosi se ko kotlajka na srčanicu (kotlajka-kotlić) nego... ko će da mi kaže šta je buZA Да, то је то. Остали делови су ако се добро сећам руда, канате, такам, слупци... Шта је буза? ако је оно што мислим, само ако се можда мало другачије изговара као код македонаца оно њихово дц - не знам како се то пише, онда је то код нас усна - уста, буза, будца..., ово се не пише овако како ми то изговарамо! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 само да напоменем, то је јестиво Да није... Хм... Као стабљика од неког поврћа? Нешто што може, а и не мора да се одстрани приликом конзумирања/кувања? Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 Године... Da dodam i najlepse, gene ( osecam da mi se ova deca na forumu sada smeju ) Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 E pa znao sam da je I dalje a sestra me ubedjuje da je pogresno. Mnogo smo nepismen narod. Ја се најежим када ми неко пошаље поруку, а напише: самном, нај бољи, нај већи, би сте... :0104cheesy: Anette and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 А ко зна шта је "дзиндза" има пиво... "Дз" је онај глас за који немамо слово. Мене су звали "Дзвонко", па ме деца питају "а како ти се пише име кад нема слово 'дз'?" ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 23, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 @@Срђан Ранђеловић, јесте, стабљика али баш за одређено то поврће, делимичан погодак, само ти још мало фали хехехе... Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 23, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 @, значи разумемо се хехехе, то слово нам фали, значи - Будза је код нас уста, усна, види колка ти будза хехехехехе Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 Ја се најежим када ми неко пошаље поруку, а напише: самном, нај бољи, нај већи, би сте... :0104cheesy: Ja iskreno pola greski koje pravim nisam ni bio svestn da pravim. A ima ih verovatno josh, ali kada naucim, ispravim se. Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука