Лидија Миленковић Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 neko... Нико :- Дај објашњење, па нову реч, Моци .smesko. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 a ja da pitam vas.... znate li šta je to... buzA Usna (donja) ili sam ja nesto pomesaja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 Zna li neko sta je "cvolenika " ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 Чини ми се да су у моје село биле "цволике". Цеванице? Лидија Миленковић and zuti car је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 Чини ми се да су у моје село биле "цволике". Цеванице? Jesu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 Шта је срчаница? w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 mislim da je ona drvena šipka na zaprežnim kolima na koju smo ko klinci sedali... verovatno si čuo za izraz - zanosi se ko kotlajka na srčanicu (kotlajka-kotlić) nego... ko će da mi kaže šta je buZA Ел Нињо and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 A be donja usna a sta je skorup? Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 a sta je skorup? Скоруп би требало да буде кајмак. (ако на то мислите) Дејан and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 23, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 Шта је кочањ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 Скоруп би требало да буде кајмак. (ако на то мислите) Ja mislim da je skorup - sir .mislise. A kocanj bi trebalo da bude sisarka od kukuruza. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 Jel se pise "i dalje" ili "idalje" i jel sa mnom ili samnom. Ja sam poprilichno siguran da je sa mnom ali mnogi koriste samnom. Pa ajd da proverim. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 Ja mislim da je skorup - sir .mislise. Сасвим је могуће. Ја нисам 100% сигуран, повезивао сам са причом неких пријатеља који су често ишли у Црну Гору, али то је било давно. Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 23, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 A kocanj bi trebalo da bude sisarka od kukuruza. можда негде се тако каже, код мене је то талуска, негде је то тулуз(ваљда сам исправно то рекао), а већ преко пута мене, у шумадији, кажу шишарка..разне називе, а КОЧАЊ је код мене нешто сасвим друго! Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Децембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2012 Jel se pise "i dalje" ili "idalje" i jel sa mnom ili samnom. Ja sam poprilichno siguran da je sa mnom ali mnogi koriste samnom. Pa ajd da proverim. Са мном. А ово прво је: и даље. То му дође као кад ми дођу рођаци из Босне, али они то изговарају избосне .smesko. Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука